Nije još izašla krekovana verzija Deux Ex-a ovošto se vrti po torenta ili su fake verzije ili su bez cracka.
Printable View
Nije još izašla krekovana verzija Deux Ex-a ovošto se vrti po torenta ili su fake verzije ili su bez cracka.
izashla je.....
edit....Toothles i Awesome josh nisu postavili scene crack....ja sam skinuo neshto,isprobacu ga danas pa javljam o chemu se radi...
Napravise neki crack za onu clonedvd verziju Deus Ex-a. Ali ja cu ipak da cekam SKIDROW da izbaci svoju verziju da ne skidam po 100 puta.
radi bez problema i save game radi...ne morash da chekash
Ajde mi posalji na PM tacno koju verziju si skinuo ako ti nije tesko, vidim sad se hiljadu pojavilo.
Bacite i meni na pm link za dl i crack da skidam nocas :)
Posalji i meni link !!!
pati od istih stvari kao i beta....ako me ishta nervira to je dugachki load time...pogotovu ako igrash igru u stealth modu....pfuj...
Ima novi patch sa novim crackom koji poboljsava loading time za 50% kod nekih masina i ispravlja jos dosta toga.
hajd' jos jednom da lepo zamolim za taj link i taj novi patch/crack :)
Kako je dobra muzika na Deux-ex podsjeća na muziku iz Tron Legacy totalno su pogodili.Igram je jedno sat vremena za sad pozitivni utsci.Jedino što mi je negativno je glas glavnog lika previše mrtav i iritantan.Grafika je solidna ali malo mi se čini kao zastarjela.
Grafika mi uopste nije ni bitna, ali u pravu si, zastarjela je. Mada meni sve sto je izaslo posle 2004-e izgleda odlicno. Igra je u svakom slucaju predobra. Toliko je nacina da se dodje do cilja, nevjerovatno. Posle nekoliko godina napokon igra koja ne misli da je igrac retardiran, i ne drzi te za ruku dok igras. A jos je igram na "Give me Deus Ex"
Zamolio bi da mi neko od vas 2 ili 3 koji ste je skinuli da mi posalje link torrenta za igru i patch u inbox ako vam nije tesko. Fala. :D
Kad izadje torrent za ovaj Driver SAN FRANCISCO, proigrajte mi to, ako ste dobri momci.
IGram ovaj deus ex... sto znam. fina prica, dobar AI, nije linearna... ali nesto bas nemam zivaca za stealth :/ I nema mi onaj WOW faktor, pa makar to bila grafika...
Za ovakav tip igrica mi je Mass Effect majka i tetka.
Ako ti nema WOW faktor sacekaj dok dodjes u Montreal i upoznas >Elizu<
EDIT: Ja obrnuh ovo cudo. Odlicna igra :D
Inace, svi koji ste skinuli onu clonedvd verziju i cudite se sto je grafika losa, to je zato sto ne mogu da se podese efekti. Ostaju na low kako god da su podeseni. Skinite SHiTROW verziju (samo ukucajte shitrow na pirate bay) i crack v 1.1.622.0 PROPER. Mnogo bolje izgleda igra, mnogo bolji framerate i ucitava mnogo mnogo brze. Nije mi nijednom ucitavalo duze od 5 sekundi.
Ima li ko da mi posalje link za PES 2012 PS3 DEMO? Hvala unaprijed.
Ali ps3 me interesuje, posto mi je Sony cipovan, pa ne mogu sa PS STORE da ga skinem.
aj neka neko poshalje torrent za deus ex
Pretpostavljam da je vecina vidjela, eo za ove koji nisu. :)
http://www.youtube.com/watch?v=IshL18Lh64I
Prosto receno, fenomenalno.
Prijatelji gameri, vidim da je izasao ovaj DRIVER-San Francisco. Ocjena mu se vrti oko 8, ali ne mogu nidje da ga nadjem. Mislim da ce to da bude sasvim dobra igra.
Izaso je za konzole, valjda ce brzo i za pc
Ja sam probao demo i onako, nije mi nesto :p
The secret world BETA je pochela pa ako vas interesuje prijavite se na sajt :)
Deux ex jedna od boljih igara zadnjih godina koja je izašla priča, muzika likovi nema šta pravo osvježenje u zadnjih nekoliko mjeseci učmaloj gejmerskoj sceni.Napokon neko da napravi igru đe side questovi nisu u stilu "idi do tamo i donesi mi to i to" već su umnogome povezani sa glavnom pričom.
Izašla je Diablo III beta valjda dvije gige težine.
Driver... ah kako losha igrica.
Mislim da bih radije sad igrao stari Microsoft Midtown madness nego novi Driver.
05.12.2011.
Ja sam evo stavio da mi se skida diablo beta, pa vam javljam utiske.
odma ide pre-order.
A ne bi pare dao za Diablo nakon sto sam cuo za onu aukciju i always-on DRM pa da je 1e. Znate valjda sta znaci to sto ce postojati aukcija u igri? Malo ko ce iz zabave da igra, svi ce da love gear za prodaju. A sta je onda sa onima koji kupe taj gear? Diablo je igra u kojoj je 80% zabave trazenje najboljeg oruzja i armora. Na sta se svodi igra ako mozes jednostavno sve da kupis odma? I ne bi mi to toliko smetalo, kad bi makar postojao offline single player. Ali kad imamo ovakav internet kojem se ne zna kad ce da crkne, nesto mi se ne daju pare za nesto sto ne moze offline da se igra, a online me ni malo ne privlaci. Napravise neki cudni MMO od Diabla.
to shto si rekao je kompletna glupost.....mislim da je vrijeme da se u igri napravi mogucnost da bar vrijeme koje utroshish na neki nachin isplati...Mislim da uopshte ne fali nishta shto mogu da igram mjesec dana i zaradim 30-50e ako me prosere da dobijem neki dobar item....Uostalom,kao shto je i pisalo....ako ti se ne svidja real money AH...ko ti drzi pishtolj uperen u glavu da morash da ga koristish?