Moj post jednostavno moram pocet sa:
http://www.youtube.com/watch?v=kFO8XmwzhI8
Nije to sinoc bila posebna lijepa utakmica. Pod utiskom navijaca su bile cini mi se ponajvise sudije, koje su nas onako domacinski gurale (tokom utakmice imali smo duplo vise situacija sa igracem vise, a to ne pamtim da smo protiv jadrana ikad imali), cak i napravile jednu nevjerovatnu gresku: Gojkovic je ispred svog gola potopio loptu i sudija je svirao - peterac! :shock:
No, jadran je bio katastrofalan! Bez gotovo ijedne kontre (i bez pokusaja da se kontra napravi, da se iznudi iskljucenje, bilo sto...), u napadu su nesto muljali... Njihova nezgodna strana NE POSTOJI u napadu (nijedan gol), a i u odbrani su losi...
Mi mozemo mnogo bolje. Kiss i Azevedo su lose usli u mec, ali su odbrane Radica drzale rezultat. Osjetilo se da fali Setka.
Adam Stajmnec je definitivno bio igrac utakmice! Kakvi golovi!
Ne znam da li je sem vodece trojke (i njihovih supruga) bilo ijednog novljanina na bazen, ali znam da su igraci jadrana bili totalno ubijeni u pojam. Cak su nakon naseg(cini mi se) predzadnjeg gola, bez Tulginog zvizduka krenuli sa centra i dosli do naseg gola... Tulga ih je zbunjeno gledao, a onda im objasnio da im nije dao znak da krenu, te ih vratio na centar... :D
Zlokoviceve 2 sraube su posle iznad gola, a onaj njegov sut sa 7m na 20 sek. do kraja napada...:confused: Ivovic nam je u 2 utakmice dao 8 golova (2 iz peteraca) uz sut iz igre 17/6, dakle nista posebno pohvalno...
Tucak se moze pohvalit nasom podrskom od sinoc (''Tucak ostali'' :D )
Neke gluposti sa meca protiv Juga nismo ponovili, pa cak ni one takticke (da nam sa igracem vise na vanjskim i krilnim pozicijama budu sve rezerve).
Nadam se da cemo iskoristit ovaj momenat i pobijedit u novi...
Budvu sam gledao na TV-u, nisu imali dobro sudjenje, rezultat je mogao bit pozitivan, iako je Recco pokazao klasu. Jednostavno ne znate koga da pokrivate, sve igracina do igracine.
Cestitka Jugu, Partizanu i Reccu na prolazu, vidimo se u Napoli.