Ma taj Stage 3 je seljakana. Em se jebe izdrzljivost motora, em se jebe izdrzljivost pogona....paj taj ima ful serijala pogon (mjenjac, diff)....
Printable View
Ma taj Stage 3 je seljakana. Em se jebe izdrzljivost motora, em se jebe izdrzljivost pogona....paj taj ima ful serijala pogon (mjenjac, diff)....
Pa nije bas seljakana nego vrlo elegantan sleeper. Pogotovo za nekog ko ga ne drnda jer sumnjam da trpi bas maltretiranje kao Japaner.
Pa i ja mislim tako, sranja ne trpi ni RS4 (B5) koji je tuned by Coswa.
Fabia, jesi li to na tushku pijacu uchio o audiju :lol:
Ovaj mjenjach mozhe da izdrzhi i Stage 4, tj preko 750ks na tochkovima. Ista stvar i sa pogonom. Sve ostaje stock.
Stvari koje ne trpe snagu i obrtni moment Stage 3 tuninga su: kvachilo, stope motora, mjenjacha i zadnje osovine. To je to. Sve ostalo (shto nije ukljucheno u sami proces dobijanja vishe snage) je stock.
Stage 4 ukljuchuje i zamjenu karika (fabrichke trpe snagu do 600ks).
A to za motor... Kako si smijeshan. Nema Audija S4 Stage 3 kome je motor crkao prije 300.000km...
Ovdje mozhete pogledati shto trpi i kako se vozi Stage 3. Onaj ko ga na stage 3 tjunira sigurno nece da ga pazi. To je vec zvijer od auta koja trazhi tako da se vozi...
Koji stock mjenjac moze da izdrzi 750 KS????? Onaj Tiptronik u S4?
P.S. ja sam ovdje napisao prije ne znam koliko da meni je crkao 2.7TT u allroad, nije imao punih 100 000 milja. inace ti motori su kao od papira.
Ja pricham o manuelnom mjenjachu. Tiptronic iz 2000. godine nije dobar kao novi automatici pa se i rijetko nalazi u S4.
Ja tebi kazhem da gledash ove klipove. A i malo vishe pratim 2.7TT motore od tebe, pa ako se skoncentrishesh na sekund, mozhda neshto i nauchish...
Da, ti ih gledas preko monitora a ja sam ga otvorio, mojim rukama u Imperial Garage, jer crkao je nekoliko dana prije.
To me podjeca na pricu moga druga: JA ZNAM AMERICKI ZAKON BOLJE NEGO TI JER PRATIM AMERICKE FILMOVE.
evo jedan civic mozda valja nekom za djelove.
http://www.polovniautomobili.com/aut...vic_1.3/135566
"Popravka nije skupa" a ne osim sto kosta vise no taj auto
"u voznom je stanju, hitno" :lolblue::lolblue::lolblue:
Kako je u voznom stanju to mi nikako nije jasno, jedino crevo sa vodom da vuces sa sobom!
je li tacno da mora da se plati 200e za odjavu crnogorskih auta iz srbije?
Ne bre odjava kosta oko 35 eura
koliko mogu kostat nove sparco opruge za golf 3?
Znali ko ako se kupi auto sa licitacije i registruje ga, da li moze ici van Crne Gore,
a masinski mu je ukucao PUS broj sasije. Da nema problema?
A zasto mu je masinski kucao broj sasije?
I ja mislim, ali ja bih se informisao kod njih.
Potrebna mi je sljedeća informacija :
Šta radi policija ako neko sa stranim tablama napravi prekršaj? Da li i oni imaju rok u kojem moraju da plate kaznu ili se to šalje poštom ili.. ??
Zar ge izvode ekspreno na sud u takvim situacijama?
Dokumenta ostaju kod patrole, ti ides fino u postu i platis, doneses uplatnicu i to je to.
zna li neko nesto vise o ovom udesu put Cetinja,neko je poginuo a ima i teze povrijedjenih
Nisam cuo. Daj vise informacija.
Daj i meni info... Mozda sam poznavao momke... :/
Saobraćajna nesreća na putu Podgorica - Cetinje
Dr Olivera Nikolić i njen maloljetni sin Dimitrije poginuli su danas poslije podne u sudaru autobusa i automobila u mjestu Jankovića krš, na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, dok je Oliverin suprug Goran Nikolić teško povrijeđen ali ne i životno ugrožen, javila je TV Vijesti.
Olivera Nikolić je bila ljekarka Dječije bolnice, a Goran je medicinski direktor Kliničkog centra Podgorica.
Kako televizija nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je automobil u kome je bila porodica Nikolić, iz nepoznatog razloga, prešao u traku kojom se kretao autobus iz pravca Cetinja.
U autobusu je više putnika lakše povrijeđeno.
Ne vjerujem da je doktor (koji se svega nagledao u karijeri) vozio brzo zenu i dijete. Cekamo istragu.
sad chuh.
strashno
inace dje je jankovica krsh, koji dio puta?
Jer sam imao drugove koji su sad 2 metra pod zemljom...
Sto se porodice tice, stvarno mi je zao, ali ih to nazalost nece vratiti.
Ni ja ne vjerujem da je doktor brzo vozio... Moja majka je radila u bolnicu i nagledala se raznih slucajeva na operacijskom stolu - lik dje mu pola mozga viri, dosta rasmrskanih lobanja/kostiju/chuda... Prije toga je vozila krvnicki, nije se skidala noga s gasa... A od tad... vise i ne sijeda u auto no je otac vozi, i to svudje ispod 100km/h na otvorenom putu
Ma stiskaju ga i doktori.
Ali tragedija. :(
A i ove dvije trake su ubistvo. Vozim tako jednom,preticem nekog kombija lagano on svoju traku,ja moju,kad iz suprotne trake jedan vozi normalno svoj trakom a jedan pored njega ovom mojom ,valjda zamislio da je druga traka za njega. Morao sam da ukocim i da uskocim iza kombija dok je ovaj ladno prosao dalje haha
99% vozaca ne znaju da ta traka sluzi za preticanje a ne za voznju istom.
Po zakonu brzina na desnu traku je 70 (PG-CT-PG), ali ako ispred sebe imas kamion koji ide 40 km/h, smijes da ga pretices lijevom trakom i opet na desnu.
http://www.vijesti.cg.yu/_slike/1242427064.jpg
Podgorica - Doktorka podgoričke Dječije bolnice, pedijatar Olivera Jovanović-Nikolić (50) i njen jedanaestogodišnji sin Dimitrije poginuli su u stravičnom sudaru sa autobusom, koji se juče oko 17.35 časova dogodio u mjestu Jankovića krš, na magistralnom putu Podgorica - Cetinje.
Stradali majka i sin bili su saputnici u automobilu “cirtroen”(PG-AB111) za čijim upravljačem je bio njihov suprug i otac prof. dr Goran Nikolić, medicinski direktor Kliničkog centra Podgorica, koji je zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život.
Direktor Urgentnog centra KC-a dr Vladimir Dobričanin kazao je sinoć “Vijestima” da je Nikolić smješten na Odjeljenju intenzivne njege, i da je njegovo stanje bilo stabilno.
“Dr Nikolić je zadobio niz povreda - prelom desne butne kosti, rebara, ključne kosti, lijeve podlaktice, potres mozga... Tokom noći će biti operisan”, kazao je on.
Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, do teške saobraćajne nesreće došlo je kada je Nikolić, koji se kretao iz pravca Podgorice, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku. Tada se direktno sudario sa autobusom danilovgradske firme “Vujović”, kojim je upravljao Nenad Jovanović (33) iz Danilovgrada.
“U trenutku nesreće u autobusu je bilo 20-ak putnika, od kojih je osmoro zatražilo medicinsku pomoć u KC-u i cetinjskoj bolnici. Međutim, niko od njih nije ozbiljnije povrijeđen i nakon ukazane pomoći svi su pušteni na kućno liječenje”, kazao je za “Vijesti” sagovornik iz policije.
Prema riječima istog sagovornika, Jovanović je sinoć zadržan u policijskom pritvoru, zbog istrage koja je u toku, a naložen je i vanredni tehnički pregled “citroena” i autobusa.
Obojici vozača uzeta je krv kako bi se utvrdilo da li su bili u alkoholisanom stanju.
“Vijesti” nezvanično saznaju da se familija Nikolić iz Podgorice zaputila ka Tivtu, gdje je na tamošnjem aerodromu trebalo da sačekaju kćerku koja je doputovala iz inostranstva.
U gomili smrskanog lima pored puta ležala su sinoć tijela supružnika i dječaka, koja su odmah izvučena iz olupine. Međutim, Olivera i Dimitrije nijesu davali znake života i njihova tijela su neposredno nakon nesreće prebačena na Odjeljenje patologije, gdje je tokom noći trebalo da bude biti obavljena obdukcija.
O strašnoj nesreći, juče više od dva sata, na Jankovića kršu, svjedočili su djelovi vozila rasuti po asfaltu, smrvljeni “citroen” koji je završio u žbunju pokraj puta, komadi stakla...
Za to vrijeme cetinjska saobraćajna policija i istražni sudija Nebojša Marković i tužilac Duško Milanović, obavili su uviđaj nesreće, koji su sa nevjericom posmatrali brojni okupljeni, čiji su automobili ostali zaglavljeni u višekilometarskoj koloni.
Nema airbagova??????