Izvinjavam se za ovaj spam, ali pratim preko neta i nisam mogao da gledam :(
Sad citam da je zadnji gem dobila bez izgubljenog poena!!!
:hardrock: :hardrock: :hardrock:
Koji zivci....
SILOVANJE!!!!
Printable View
Izvinjavam se za ovaj spam, ali pratim preko neta i nisam mogao da gledam :(
Sad citam da je zadnji gem dobila bez izgubljenog poena!!!
:hardrock: :hardrock: :hardrock:
Koji zivci....
SILOVANJE!!!!
:dring: :dring: :dring: :bravo: Ana mi te volimo. Da vidimo sad šta će Jelena da uradi.
Šarapova: :cry:
TOOOOOO ANAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Princezice :)
Iskuliraj ga... Vidis da se ponasa kao dijete iz osnovne sa ovim kvazi provokacijama...
BRAVO ANA lutkooooo:clap: :clap: :clap:
Jelena se muči, Enan potpuno sigurna, u vrhunskoj formi i trenutno razbija.
Ajde Jelenče, bar prodaj skupo svoju kožu :)
Henin je doktor sljake vidi se. Dovoljno je i ovo polufinale, a Ana jedino moze servisom nesto da uradi. Bravo cure!
Jelena izgubi prvi set 6-2 od Enan u drugom je 2-1 za Belgijanku, biće teško...
slaba igra jelene,isuvishe je nervozna da bi dobila ovaj mech,al i ovo je odlican rezultat za obije teniserke:) (posebno ivanovicke)
Zimonjić i Santoro ispali u polufinalu muškog dubla. Oni su u polufinalu poraženi od češkog dubla Lukaš Dluhi i Pavel Vizner sa 2:1, po setovima 6:1, 1:6 i 6:4, posle 86 minuta igre.
Nakon Jeleninog meča igraće sa Katarinom Srebotnik u paru finale miksa.
Steta.
Jelena nije dala ni 20% one igre koju je imala tokom cijelog turnira...
Bila je isuvise nervozna...
Nije stavila kriptonit u džep, za razliku od Ane :blah: Bravo, bravo devojčice, ali i da je bolje igrala, danas je Enan jednostavno bila fenomenalna, kada tako igra niko ne može da je pobedi. Puno sreće Ana.
Jelena se prepala malo :( malo vise,ali nije imala ni srece :)
Zimonjić i Srebotnik su izgubili prvi set u finalu miks dubla...
Stvarno su genijalne!!!
Grdulja Enan je dobila jer je Jelena igrala loše, a ne zato što je "kraljica šljake" ili kako već...
Za Anu svi komplimenti. Čas tenisa za sat vremena. Najjači su mi snimatelji koji su često u kadru imali
premrznu-bijesnu-nadrkanu facu Šarapove. :D
sve u svemu komsije su nam postali velesila u tenisu.
ana i jelena danas odigrase 2 poptuno razlicita meca. dok je jedna razbijala druga je bila razbijena.No i ovo je ogroman uspjeh.
e vidjecemo shutra sto moze djoka da uradi.
henin je zbrisala jankovićku.
baš je počistila i pokazala da je najjača.
nadam se da će ana u subotu moći da pruži jači otpor i možda napravi iznenađenje.
za jelenu nisam ni navijao, antipatična mi je previše, za razliku od ane :)
što se đokovića tiče... uz njega smo al njegove šanse bukmejkeri procenjuju ovako.... :
1.07 R Nadal V N Djokovic 7.50 :D
Samo da se pridruzim odusevljenim komentarima vezanim za Anu, koja je ovog puta bar imala vizuelnu konkurenciju, ali nedovoljnu... :P
IDEMO NA TROFEJ! :D
SRBIJA ZEMLJA SAMPIONA
Danas sam uspjela da gledam neshto malo A. i M. i bash mi je milo da je oprala. :bravo: I milo mi je shto ce u finalu da bude sa Justine, iako sam mishljenja da nema nekih prevelikih shansi, al' nikad se ne zna... ;)
A sjutraaaaaaaaaa... :monkey:
U 13h pocinje.
Prvo igraju Federer-Davidenko pa onda Djoka-Rafa.
p.s kikiceeeee, izgleda da cemo morati da sacekamo nedjelju da vidimo ko je kome sto duzan:)
Spremi seeeeeeeee! :p
Griješiš. Henin jeste najbolja igračica na šljaci i tu nema neke diskusije. To što je Jankovićeva igrala loše jučer ne znači da je ova imala ludu sreću da prođe.
Ni Šarapova nije imala spektakularan dan pa bi onda po tome mogli da kažemo kako Ana nije bolja već je ova loše igrala. Što jeste donekle tačno jer je ova užasno mnogo grešila.
ja kolko sam ukapirao, sasvim realan meč - kad su njih dvije u pitanju.
jankovićka je nikad nije savladala
henin je ubedljivo prva i najbolja teniserka na svijetu, od 2005. nije izgubila set na rolan garosu...
što tu nije jasno? :D
ps. kvota je bila 1.2 - 1.3 to ti je kao da igraju barsa - espanjol :D
Sjajan mech i zasluzena pobjeda Federera...
Ajmo Nole!!!
dobija djokovic:)
ajmo nole u finale da idemo:D
Nole nole mrdni malo..:D
teshko ce pobjedit' svi su izgledi..
jedva ga dobi Rafa ...
dobro je poceo drugi set...ide mu ovo sa mreze:hardrock:
Steta za prvi set...ali nosi se ravnopravno, to je najvaznije.
Ionako je postigao ogroman uspjeh, vec.
Idemo majstore!
Uff opasno Dokovic kao i Nadal...
2:0 u setovima i 2:0 u trecem setu za Rafu.
Danica Krstajić pobjeđuje
Zagreb Ladies Open ostao je na samo jednoj domaćoj predstavnici. Još jedan kišni dan, s troipolsatnim ranopopodnevnim prekidom, donio je dobru vijest jedino za Ivanu Lisjak, koja je u hrvatskom dvoboju nadjačala Niku Ožegović. Jasmina Tinjić zaustavljena je u prvom kolu, a Indire Akiki u osmini finala...
Indire Akiki uhvatila je tek dva gema Danici Krstajić, oba u drugom setu. Jučerašnje trosatno prvo kolo protiv Ivane Abramović očito je ostavilo traga na 15-godišnjoj Karlovčanki, vodeća (i službeno jedina profesionalna) crnogorska tenisačica slavila je glatku pobjedu.
Turnir je ostao siromašniji i za prvu nositeljicu Ashley Harkleroad, koju je u tri seta iznenadila Njemica Angelika Bachmann. Završilo je sa 7:5, 0:6 i 7:6(6), a Bachmann je na putu do pobjede spasila i dvije meč-lopte, prvu u svojem servis-gemu pri zaostatku od 6:5 u trećem setu, a drugu u odlučujućem tie-breaku, na servisu Harkleroad kod vodstva od 6:5.
Zagreb Ladies Open, osmina finala:
Marie-Eve Pelletier (Kanada) - Angelika Bachmann (Njemačka) 6:3, 6:2, Danica Krstajić (Crna Gora) - Indire Akiki (Hrvatska, WC) 6:0, 6:2, Aniko Kapros (Mađarska) - Barbora Zahlavova Strycova (Češka, 4) 7:6(4), 4:6, 6:3, Ivana Lisjak (Hrvatska, 6) - Nika Ožegović (Hrvatska) 6:3, 6:0, Jekaterina Makarova (Rusija) - Caroline Maes (Belgija, 5) 3:2, predaja Maes, Ana Jovanović (Srbija, LL) - Giulia Gabba (Italija) 6:3, 6:4, Kyra Nagy (Mađarska, 7) - Irina Kurjanovič (Bjelorusija) 6:2, 6:2.
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=346113
moram da kazhem.....da je djokovic odlicno odigrao ovaj turnir,svaka mu cast....otkad je izgubio i 2 set,primecuje se da mu vishe nije do igre.......stalno pravi neke nepotrebne greske,al dobro,i ovo je odlican rezultat(krivo mi je samo sto nije prestigao davidenka,jer za njime zaostaje samo 30 bodova:) )
ja sam ubijedjen da ce djokovic kad tad postati teniser broj,jer vidi se da on to zasluzuje;)
to je to
vidimo se sjutra kad bude bilo zensko finale:D(GO IVANOVIC:mrgreen: )
p.s ocekujem da ce nadal osvojiti opet turnir kao i prethodne 2 godine
A a a aa a a a a a aa a a a a a... Josh dok sam u srednjoj (prije 5-6 god.) igrala rekreativno tenis u BD, Danica je trenirala i postizala neke rezultate na turnirima u HN-u i inozemstvu i od tada napravi po neki rezultat... Sve u svemu ne mrda!
I shto je sa onom malom Podgorichankom koju su slali u Italiju? Ni nje nidje nema...
3:0 za Rafu! Super je Nole igrao, svaka mu chast, ali ipak eto reprize od lani. :) Vamos Rafaaaaa, uzmimo mrznom Federeru i ovaj pehar! :)
Eh kad bi Ana sjutra oprala Ju-Ju...
:)