Malo je onih koji umeju da podnose sopstvene mane kod drugih ljudi.
Printable View
Malo je onih koji umeju da podnose sopstvene mane kod drugih ljudi.
Najstrasnije nesto sto sam procitao je tekst ekskomunikacije Spinoze iz jevrejske zajednice
Biti prilagođen u svijetu koji je duboko poremećen ili pokušavati to... Ne znam.
Svi negativni, prepotentni, maliciozni, neosjetljivi, bezobrazni ljudi su samo nesretni,
Oprostite im!
Ovdje ima o cijelom slucaju koji je pomalo kontroverzan, ali u sustini ovaj prvi dio.
https://www.tau.ac.il/~kasher/pspin.htm
Tnx :)
Vazda :)
Ne dolaze sve oluje da ti unište život, neke dođu da ti raščiste život.
To aspire is to judge one's present-day self by the standards of a future self who doesn't yet exist
https://www.newyorker.com/magazine/2...ecision-making
Ili ti pomažu ili pomažeš. Odaberi.
Postoje oni koji vas biraju
jer nemaju šta drugo
i oni koji vas izaberu
jer ne žele ništa drugo.
Željo, veli, pusta, gladna su mi usta.
Slobodnom Čovjeku i odgovornoj osobi, izbori su svaki dan.
Ne zna čovjek koliko je jak, sve dok ne dođe red na njega.
Potrebno je nekoliko sekundi da se duboko povrijedi voljeno biće, a potom su potrebne godine da se izliječi.
Her dog's talking to me but she's out of reach
Sve što je istinito i stvarno je uvijek jednostavno i prirodno.
Koliko ljudi, toliko komedija.
“When we allow machines to do everything for us including thinking, then we are on our way to redundancy”.
Najveseliji ljudi su najtuzniji...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Intelligence is just one of the aspects of the source od energies. Mind source, totality of the accumulated information, the conscious mind of all that is amalgamated.
But that doesn't account to the subconsciousness though, which contains all the potentials that have not yet been seen, realized or actualized.
Nije normalno, koliko je nenormalno.
Ali...Samo spolja.
" Odakle sam bila, vise nisam" Dejan Tiago Stankovic, IN MEMORIAM:heart:
Što Nikšić zaključa, Podgorica otključa.
Ne umem ja tebe nikome da ispričam.
Kad čoveka gađaš blatom, zapamti da do njega možda i ne doleti, a na tvojim rukama ostaje.
Život nije imati samo dobre karte, već i dobro odigrati kada su loše.
Sudbina nikad ne otvara jedna vrata a da ne zalupi druga.
A philistine is a person who tends to present himself/herself as being more worthy then he/she is indeed. This phenomenon has its origin in the social class of the petty
bourgeoisie that appeared on the historical scene in the from of petty shopkeepers and craftsmen. The petty bourgeoisie can be seen as a social class, but, as philistinism, it
can be seen as a form of a person’s behavior determined by his/her specific mental structure.
The following characteristics can be ascribed to a philistine: egoism, hatred, envy and extreme moods. Competition for success is an important philistine’s characteristic.
A philistine uses etiquette as a means of his/her resourcefulness. As a result of social changes, on the social and cultural scene there are some new forms of philistinism called "sponsorship”.
Misli zdravo, i budi svjestan moći koju posjeduješ. Ako je materija moćna, onda je misao svemoćna.
Ne bi se trebalo obazirati na riječi drugih. Nikad se u životu ne bi moglo ostvariti veliko, kad bi se moralo brinuti zbog njihove pohvale ili kritike.
Crna Guja:
Kad je gusto rijetki pod sto.
Svi za jednog svako za sebe.
"Kako su neki ljudi toliko nesrećni kod vas, da zbog toga moraju da idu kod ljekara. Bili su u nevjerici, nisu mogli da razumiju. Osjećaj duboko ukorijenjenog zadovoljstva su smatrali kao dar, koji je dat svima."
"When you are being strategic in your relashionships, you are effectivly playing a chess game 24/7.
It is a very stresfull existance. You will find this painful and need to withdraw and spend a great deal of time alone".
https://i.postimg.cc/Y0kn33qG/Screen...-Instagram.jpg
Pogledajmo jedni druge u oči.
Jedni smo.