kad BS dolazi zna li se???? xyana_wol|_mary ali odmah :p
Printable View
kad BS dolazi zna li se???? xyana_wol|_mary ali odmah :p
necje dolazit jer su momci strasno neozbiljni ne moze se sa njima nikako dogovorit termin ;)
Oce li bit Entrance opet ove godine?
joj kako se neki lik razbio prosle godine, onaj put prilazeci plazi je pakao , posebno po noci!
ja sam cujao da ga nece bit vise,ima neki refresh u maksimus
btw
matursko u subotu,kazhu da ce na taj dan otvorit i bulevar :)
A sace se Majami otvorit i ostale diskoteke pa ce bit ludnica..:)
Bice Entrans samo da znas tebra :P.Taj sam ja bio brate :)
well well well, here I am!:-)
Katunjanin, mozes li postaviti program Maestrala za jun? thanks!
Sto ima novo po Bd? Cujem- bulevar i dalje u toku. To vam dodje kao neki Sizifov posao...
To me podsjeti-- ovamo su nam asfaltirali ulicu na obali, i cim su to uradili, neki "strucnjaci" su se sjetili da jedan dio razrovuljaju za svoje potrebe...
Eh, da, ima li neko info oce li Sergej pjevati na Ricarda, ili je to postao suvise mali zalogaj za njega? Mislim, skidam kapu, ne bi me cudilo...:hardrock:
Bulevar su otvorili... O_o , nishta svechano.. samo pushtili kola da piche onuda.. skroz bzv :| (chak nije sve zavrsheno)
Bulevar nisu još otvorili nego su saobraćaj pustili privremeno jer na skretnici kod Berkovića nije prohodno (rade nešto)... Otvaranje će biti svečano...
Valjda rade kruzhni tok... Zamislite kakva ce tek zbrka da bude kad pochnu da rade kruzhni na semafore... :D
Za jun nema programa jer je pocela ljetnja sezona. Do oktobra nece biti koncerata.
U petak i subotu je nastupao zagrebacki bend Soulfingers.
Bice jos nekih italijanskih izvodjaca ali o tom potom.
Ko zavija u subotu u Trokaš?
Aca Pejovic.
(sinoc sam te sanjao,majke mi :roll:)
Sinoc sam sanjao plavog slona...:hardrock:
ko je na entrans.... zna li se...???
Feshtadjuni bash ste ludi :D
rechenica koju sam zapamtio iz bg-a :D
lol
eto tako,nema entransa...Quote:
REFRESH
Četvorodnevni ljetnji muzički festival
9.-12. avgust.
Diskoteka Maximus - Kotor, Crna Gora.
Refresh festival, talas nove energije i osvježenja, trajaće 4 dana i održaće se od 9. do 12. avgusta u tehnički vjerovatno najopremljenijoj diskoteci u ovom dijelu Evrope – diskoteci Maximus u Kotoru. Za 4 dana, vaša čula će biti uzdrmana audio – vizuelnim senzacijama uz definitivno najtraženije svjetske DJ zvijezde. Dočekaćete jutra uz Umeka, Ian Pooley-a, Lottie i Robert Owensa, i zajedno sa još 5000 posjetilaca doživjećete potpuno nova iskustva.
banja... koliko para... chak je blize... :D
za sve 4noci 20keka
za jednu noc 7keka
jel to valutna jedinica = keka :D
koliko eura...
Tako u "centar" zbore za euro... :p
Thanks for an explanation :)
a naraode, niko ne kaze da imate vi tamo neke feste tipa folklora, tamo u Petrovcu i ispred Staroga grada:-))):mrgreen: ide li ko na to?:mrgreen:
Katunjanin i esseny--- thanks for info!
Znaci, nema mi nista do oktobra. No dobro, i sada je lijepo, bice sigurno neki stalni bend da pjeva na terasi.
E idem za Bd ovaj sad vikend, bas me interesuje kakav je kruzni tok (jel "mocniji" od podgorickog i niksickog) hahaa
BIlo je sinoc masu,masu ljudi ispred zidina... ja se stvarno nijesam zadrzhavao,ne preferiram to :hardrock:
evo slika,nashih gostiju iz Italije (ne znam,shto nijesu doshli ovi iz Ferrari fan-cluba :|)
/me jedva ceka!!!:)
Kakvi su to brm brmici, shto je to?
I zashto je dolje lijepo vrijeme?
:cry:
to sa ovog budvanskog karnevala?!;)