na bulevaru od zlatice prema gradu podigli su ogranicenje na 60... mozda zbog antonova :)
Printable View
na bulevaru od zlatice prema gradu podigli su ogranicenje na 60... mozda zbog antonova :)
A nema potrebe, npr na zlaticu imas 3 trake u jednom smjeru - dovoljno je da stave da je desna samo za skretanje za desno a srednja i lijeva za pravo. Pa ovaj sto se bude ukljucivao iz sporedne ulice moci ce lagano da skrene u tu skroz desnu jer ce mu uvijek bit slobodna (jer ovi sto idu bulevarom iz desne mogu samo da skrenu u naselje..) eto tu npr mogu da ubrzaju saobracaj, no oni nece, bitno je da se fale kolko su vozackih skinuli..
A i da ucine kako ti kazes nasao bi se neko da ide desnom trakom.. Sto je s ovim narodom saobracajno neobrazovanim? Pored aluminijskog juce~prekjuce idem i ispred mene u lijevu traku (pokusavam da pretecem) punto srb tablice a u desnu traku fabia isto srb usporili na 60km/h otvorili prozor i razgovaraju... Sviraj ne sviraj, blicaj nista oni.. Aj prodjoh nekako uz pominjanje rodbine i uze familije no ne prodjoh 100m nasi ljudi PG tablica ne znaju za pravilo da se vozi desnom trakom... No svi lijevom i desnom voze i ne moz pretec nikog pa da je zivot u pitanju.... Saobracajna kultura ravna nuli.
Odradise i mene u Bar na bulevar kod nadvoznjaka, crni merc b klasa, prekoracio nekih 50 km :p
Jos mi pusta video, veli: evo vidji koliko si isao.
Lijevo brzina 99.7 km, a desno trenutna brzina, koja se smanjuje kako sam ja usporavao..
Ja ga pitam: je li to vasa ili moja brzina od 99.7? On me gleda zbunjeno :)
Ja ponovim pitanje, on nista :))))
Jer, mozda se on krecao brze od mene, da me stigne, zar ne? :)
Mozda i grijesim, ne znam na kojem principu to sve radi..
Ono je bulevar nije autoput, iako i meni to smeta ne zamjeram im mnogo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
U poslednjih 24h oduzete 54 vozacke dozvole,sad cuh na radiu
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Ali je red skloniti se u desnu traku, pa ako neko hoce brze da moze da pretice lijevom...
E, ali fora je sto taj neko moze da ostane bez vozacke.
Eto ti ga sad de... Jesi li možda pomislio da je ono Bulevar pa da možeš i lijevom i desnom trakom i da ne postoji brza traka?
Da da, kategorisano je kao bulevar iako je dio obilaznice.
Naravno da je bulevar i nema im se što zamjerit kao što ne zamjeramo nikome ko vozi desnom trakom bulevara Stanka Dragojevića.
ja ne znam sto vam smetaju ako voze lijevom trakom?opletes ga desno i miran,ne no cu cekat iza njih dok se ne pomjere a i to ce se desit na kukovo ljeto...
Evo crna a klasa ordinira na izlaz iz bara prema ulcinju po bulevaru, NK/BB911, zaustavljaju samo strance, mislim vidjeh 2x italijane i jednom ulcinjanina :)
Zaustavljaju strane? Totalno turisticki organizovana drzava.
pazi se..
Mogu samo da mi ga izdudlaju...
cuvajte se Mercedesa E klase 2003 god.. relacija podgorica-budva
dobro, hvataju vise strance nego domace hahahha :)
najjace od svega je sto taj bulevar nema ogranicenje, sem nadvoznjak 40km/h, stopirala patrola jednom druga isao 70 i nesto i ovaj ih pitao "dje vam je ogranicenje?" Oni se pogeldali i ispusili, a ovaj mercedes snima preko nadvoznjaka najvise i onda zaustavi kod prosirenja ispred os meksiko...
Bruka sto rade narodu.
danas na relaciji petrovac-sutomore, uz one tri trake u buljaricama je bio presretac (mercedes e klasa bijele boje BP tablice) oko 13h
Na koju foru ces pretec kad voze istom brzinom 60km/h u obije trake (a ogranicenje 80km/h) jedino da se popnes na trotar pa sibaj. Boli me kita sto voze lijevom ako je desna slobodna i obrnuto al ako voze istovremene u 2 trake 20km/h ispod ogranicenja onda mi dodje kljucom od tockova lobanje da im izotvaram.. Al nekad me bas zabolje i ako je +40 jer je meni +20 u kola pa nek gori stoka bez klime.
vidjeh danas onu E klasu policijisku, tabice su bile Br, nema nikakvog natpisa, vidjeh im rotaciju
E klasa danas na BP table,ali sam primijetio nesto zanimljivo,sad ima naljepnicu MNE kod lijevog stopa,msm da je iz eko petrola po nijansi boja ,nisam uspio da widim jer sam prosao pored njega,inace redovna od pg-bd
Onom pravinom od skretanja do sozine Passat ZB AB (siva boja) pa pripazite malo :)
Prije 2-3 sata E klasa parkirana prije fabrike vode (PG CT), lijevo na neku uzbrdicu.
nesto razmisljam sto bi se cinjelo kod nas da imamo taj nesrecni auto put...
ogranicenje bi bilo jedno 80km/h...
imali bi lezece policajce svako malo...
a presretaca bi bilo vise no vozila po putu...
a vjerovatno bi imali i jedini u svijet i patrole koje zautavljaju na auto putu...
...i najvise poginulih.
Odradih passata prije sat vremena.
Na izlaz iz sozine vreba passat sivi ja izlazim sa rampe i on krece ispred mene. Pravina (80km/h) on ide 90km/h ja u branik za njim. Dupla puna linija (isto 80km/h) on usporava na 55-60km/h ja i dalje za njim necu da preticem. Isprekidana on dize na 90km/h (da ga ne moz pretec po propisima) ja i dalje za njim vidio da me ne moze odradit i zaustavio se kod donjeg tunela...
Odradio bi on tebe da je situacija bila drugacija, on tebi uz branik :D
trebao si izvadit telefon i snimit to, pa ih na yt ili u vijesti
kako mene nece tako iskocit sa kamionom ahahahah
Tako meni bi prije par mjeseci, ovaj mercedes a klasa o kojok pricam (inace ih sad vidjeh u jedan kafic pored plaze, pusi se i pije, sa sve policijskom opremom), uglavnom ja 100 i vidim njih kako krecu za mnom i tacno ispred znaka 50, usporim na nekih 60km/h, onda jos sporije, jos, dodjoh na 40km/h, skrenem na sporedni put i samo se pogledima ispratismo, oni po burek i jogurt, ja kucici :)
Trenutno: Passat sivi, ZB tablice, Zeta - Sozina, u BR je crna B klasa, tablica PG DV 641. Jedan drot stoji kod pjesackog u pumpe AUTO GAS i dere vozace koji ne stanu pjesacima, a ovaj sa B klasom patrolira.
crna b klasa zatamnjenih stakala ko tablica prema sjeveru...