Pardon, poceo je Djandomeniko Mesto desno i Zuniga lijevo, a u drugo su igrali ovi koje sam gore rekao. Ja gledao samo drugo p.
Printable View
Zuniga i Maggio ce bit u startne, nema tu grke
na danasnji dan, prije 40 godina navijaci intera sirom svijeta nijesu bili ni svjesni vaznosti jednog dogadjaja koji se dogodio tamo negdje u argentini.
u tom trenutku, na svijet je dosao djecak koji ce (kako ce vrijeme pokazati) postati jedna od zivih legendi intera i fudbala uopste.
svako dobro kapitenu!
Pocinje Macari da se pravda pred vecerasnji mec. PICCKA
Mazzarri smatra da duel sa madridjanima dolazi u nezgodno vrijeme:
“Bilo bi sjajno kada bi se ovaj meč igrao pod drugim okolnostima. Nekoliko igrača ću sigurno odmoriti, a nekoliko igrača će biti sa svojim reprezentacijama”, rekao je Mazzarri.
“Sve ovo znači da ne možemo u potpunosti da se fokusiramo na sam meč, ali je on i dalje dio naših priprema. Biću tužan jer nećemo igrati utakmicu po našim standardima”, dodao je on.
Već je počeo da plače znači :D
A Zanetti napunio 40 godina. Kakav igrač. Do kraja godine se vraća da odigra još jedno prvenstvo, i onda oproštaj.
Izgleda da ce Matri preci u Napoli... Ovo im je stvarno kiks
Ništa od Đeksona? Mada bi im stvarno mnogo bilo.
Juventus to drop Llorente?
http://www.football-italia.net/38233...-drop-llorente
Juventini,
kako idu pripreme? jeste li spremni za subotu? cujem da tevez i ljorente cuda cine pa se samo nadam da ce konte ubacit njih dvojicu a mirka ostavit na klupu.
Igraće Tevez i Vučinić, prejak tandem. Brzina i tehnika. A Llorente da malo uđe u ritam utakmica, ne vjerujem da ga ljudi već škartiraju.
Najbolji igrac Lazia je Marceti, ako bude branio kao sto zna bice svasta :)
U napadu bi trebalo da pocne Vucinic i Tevez... Ljorente je trenutno u drugom planu
Danas je igrao Juventus A protiv Juventusa B, i Tevez je majstorski odigrao moram da priznam da sam bio skeptican zbog toga transvera ali izgleda da je pun pogodak :)
Kolko safre izbije povremeno iz nekih ljudi, prosto dozivim ono sto bi prosjecni tinejdzer okarakterisao kao transfer blama.
Skoro mi je bilo muka da obrisem najinfantilniju uvredu ikad.
Nego, brzo ce subota i Super kup, a Oktopod ce na to:
http://strettynews.com/wp-content/up...3/04/Pogba.jpg
Sanjao bih ovog Pogbu u Milan, da ga mogu kako dosanjat' :)
2 miliona i lapo ugovora brata Sulija?Na vašem mjestu bih razmislio.
Što da razmisle, da li da iscipelaju ponuđača?
Straight swap Sharavi-Pogba? :)
Ni za svu naftu ovoga svijeta.
Juventusu treba krilo, Milanu treba vezni, oba mladi, oba ludi, oba talentovani...:) Sa finansijske strane Saravi ce biti isplativiji, a sa fudbalske Pogba. Generalno, obojicu ceka svijetla buducnost-pod uslovom da drze glavu sredjenom, naravno, i da se klone povreda.
arena veli da ce u cetvrtak znati oce li prenositi superkup.
Pogba je zvijer, ali jbg tu su Vidal i Markizijo tesko da ce biti starter ove sezone.