Kod jednog komsije ima prodaja polovnih guma, juce sam gledao, odlicne su, sad mi recite koje je najbolje da uzmem, Dunlop, Hankok ili Michelin?
Printable View
Kod jednog komsije ima prodaja polovnih guma, juce sam gledao, odlicne su, sad mi recite koje je najbolje da uzmem, Dunlop, Hankok ili Michelin?
Dunlop ili miselin. Gledaj samo koje budu novijeg Dota i tu biraj i naravno obrati paznju da su bokovi zdravi i da ima mesa makar 6mm.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Jel skupo 25e komad?
195/65/15
On mi preporucuje ove Dunlop, ima mesa bas dobro
ako kome trebaju zimske za sledecu godinu (sad se mice zimska oprema za 5dana)
imam na prodaju 4 Savine Sava 195/65/15, Gume su kupljene prije mjesec dana nove po 67e komad (4kom 268e), odvozena na njima relacija PG - Budimpesta - PG i nekih 400-500km gradske voznje.
130e sve cetri , sto je u pola cijene
Super guma uzimaj slobodno. Samo vidi da je dot makar 2011+ god.. Jer vec guma posle 4 godine kako god da je vozena i pazena nema bas gume tu vise
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
uzeh juce Fuldine EcoControl 165/65-15 kod Vujacica prekoputa Kipsa 97,45 za dva komada
http://www.reifendirekt.de/cgi-bin/r...n&typ=R-146975
Kad sam htio da namontiram zimske na moje auto, i uzeo gumu, zadnju desnu da stavim i vidim izdusila, labava. Ja je pogledaj bolje, kad ono saraf u nju, na gazeci sloj. Sava Eskimo S3 je u pitanju. Ja kod vulkanizera, kazem mu ja da je skine s felne, stavi fleku, istopi je da popuni rupu. Kaze on da se to radi samo na zid gume ali ne na gazeci sloj, i da se to radi sa cepom. Ja bio malo skeptican, ovo ono, vidio sam kako je odradio. I da, ono sto je ostalo izvani nije okinuo vec ostavio da se samo pojede od trenja o asfaltu.
Epilog svega toga: do danas, od novembra, guma je kao prvog dana, ne dusi, nema cudnih zvukova, sve je kao prvi dan. Tako da sam zadovoljan. :)
I ja sam tako vozio c klasu par puta sve je to ok. Kazem samo kako to rade po svijetu :) sigirno ima razlog. A za nase kaldrme dobro je sta god da se kotrlja..
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Taj "rep" koji ostave se veoma brzo pojede o asfaltu, a samo iz njihove lijenosti ne mogu to srediti. Na kraju mali "trik" je zapaliti taj fitilj da izgori do gazeceg sloja gume i tako se stopi sa gumom.
Marko,
205 55 R16, koji modeli koliko para komad?
ima li neko iskustva sa markom general tire?
te nalazim u svim radnjama skorije, zato i pitah...
moze li onda savjet za neku od ovih jeftinijih guma u dimenziji 225/55 R18, ne daje mi se 700 eura za neku od ovih poznatijih ,pogotovu sto je dot dosta star svugdje gdje sam gledao? recimo za zimsku varijantu (215/70R16) sam slucajno bio uzeo Marangoni koje su dosta jeftine, a iznenadile su me zestoko koliko su dobre
vujacic ima tih jeftinijih brendova... vidi zeetex brend, kazu da je u rangu sa tigrom...guma freška i nova uz normalnu exploataciju ce da zavrsi posa...ja sam bct razvuko na 185km/h na audog koji od elektronskih pomagala ima digitalni časovnik na tabli, tata ce 4to ljeto na njih, cool sve...
e sad za djipa vidim da nude te general
Ja mislim da je GENERAL americka guma. To mi pade na pamet jer mislim da sam je cesto gledao po dzipovima dok sam tamo zivio.
Krivina na stari tuški put, na dno bulevara pored Tehnomaxa, mislim da kramponke ne pomažu kad porosi...
prije neki dan, prelagano idem i ne vratih u 2gu prije krivine nego ono, u toku skretanja ću prešaltat...tek porosilo bilo, 20na sat sam išao...naprijed kumho nazad verdesin, mesa podosta i freške sve 4...
bačilo me i jedva sam iskontrira da se ne popnem na trotoar...ono je pogibija i kad se suvo...
tako da mora se polako đe je kritično ako ti ne paziš neće te ni guma spasit kad oće naopako da krene...
Onamo je stvarno katastroficno, jer je napravljen kao neki talas tacno na krivini. Odlicno za testiranje vozaca, guma i automobila :)
Uzasno nekvalitetan asfalt + kontra nagib.