Pa da, tako trebalo da bude, ali mi imamo Brnu koji zna bolje.
Printable View
Ovde ima ljudi koji neznaju u koju ligu igraju nasi igraci. A pravu se da sve znaju o fudbalu. Ovako ja sam Boljevica gledao makar 10 put. To je jedan prosecan igrac, nije on toliko dobar kao sto ga poneki dizu sada ovdje. Ali on mora da se zove jer boljih nemamo. Daj boze da grijesim pa da bude najbolji igrac. I to sto je treso mreze po poljskoj, to je bilo u drugu ligu. A kada je igrao prvu mislam da nije dao 3gola i bijo je puno puta rezerva.
http://www.mozzartsport.com/vesti/cu...ca-video/85307
Ovaj momak takodje treba da igra ovakvi igrachi nama trebaju i po njima smo prepoznatljivi.
Sto se tice Zverotic kojeg ja volim kao igraca ne zato sto je neka klasa , nego sto covjek ostavi srce na teren. To je covjek koji nam je bio puno koristan i koji je dva ili triput preokrenuo igru koja nas je dovela do pobjede ili remija. Koji puno puta bijo jedan od najboljih na teren. Mislim da nije zasluzijo da se bas tako zaboravi i pisat o njemo kako nema pojma i tako nesto. Momak je u Fullham igrao dobro svaku utakmicu koju je odigrao, a to sto on uopste ne igra vise to je politika kluba koji se raspada.
Prijatelju nemamo mi igrache da igramo Murinjo stajl vecinom talenti koje mi izbacimo su tehnichari. Plejmejkeri, krila, shpicevi-tu smo mi jaki...Da imamo dobre defanzivce ne bi mi morali da uvozimo razne Volkove, Simice...jednostavno otkad je svijeta i vijeka ovdje su ekipe igrale tehnichki napadachki fudbal, i toga treba i dalje da se drzhimo. Meni je milije da nas neka Njemachka ili Shpanija dobijaju po 6:2 ali da dajemo golove i da igramo fudbal nego da nas dobijaju 1:0, 2:0 bez shuta nasheg u gol. Treba jednostavno da igramo onaj fudbal koji nam najbolje lezhi, a to je malo sporiji, ali tehnichki, napadachki fudbal sa sto vecim drzhanjem lopte, razmjenama dodavanja i driblinzima. Probali su Brazilci da igraju "Murinjo stajl" pa su ih ispratili Njemci sa 7 golova "u njihovu kucu" a malo bolji tim imaju od Crne Gore.
niko o njemu ne pise kako pojma nema, i tako nesto nego pisemo da on nije ni na klupi drugoligasa koji je u zonu a ispadanje te lige. kad je bio u dobroj formi on je znao da odigra i iznad svojih mogucnosti ali sada je totalno van forme.
eto ja sam imao prilike uzivo da ga gledam protiv moldavije i recu ti da j ebio jedan od najgorih nasih igraca po terenu , po mom misljenju.
ko god je nekad trenirao nesto zna da nije ista forma i samopouzanje kad igras i kad te nema ni na klupi.
i jos bi dodoa oko tvog da je odigrao dobro kad god je igrao, ove godine je odigrao citavih 36 minuta.
Kiksah ja za Levadijakos, praštajte, zakleo bih se da drugu igraju.
Mada dobro, igraće sledeće sezone :D
Mislio sam doklen je igrao premier ligu... A otkad igra drugu nisam vise gledao jer nije igrao skoro nikad. Jes igrao 30m prijen mesec dana i to mu je bilo zadnji put. Ja se slazem sa mnogim da ga netreba vise zvati. Ali to nije razlog tako o njemu pisat kao da on nije nikad bijo vazan igraac za nasu repku. Tako sam ja to razumijo
Da ne zna neko dje se moze šal uzet ?
Oprostite ako je malo van teme.
http://net-storage.tccstatic.com/sto...98ecf8427e.jpg
Konačno mi je jasno ko je Brnin ideološki otac. Očekujem na Prateru od starta jednu ovakvu formacijsku nabrijanost za 2-8.
Zna li ko koji nas sektor navijacki u Becu.Imam karte za B i F?
I meni je logicno da je u cosku.A dobro su mi dali dvije razlicite karte..Kolko nas dolazi.Cini mi se da je velika potražnja...Oce li biti dje neko okupljanje ili čisto ono sporadično
Moze li ko zna izbaciti onu mapu stadiona i na koji su sektor nasi navijaci tacno ?
sektor F gornji red je planiran za gostujuci navijace
Bole, dje si uzeo kartu gore?
Nagrađeno 16 fudbalera, Zverotić rekorder
Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) nagradio je večeras fudbalere koji imaju 25 i više odigranih utakmica u dresu seniorske reprezentacije.
Srebrne pehare, teške 12,5 kilograma, dobilo je 16 fudbalera.
Nagrađeni su Elsad Zverotić, Simon Vukčević, Vladimir Božović, Mirko Vučinić, Savo Pavićević, Mladen Božović, Milan Jovanović, Stevan Jovetić, Marko Baša, Vukašin Poleksić, Stefan Savić, Fatos Bećiraj, Milorad Peković, Miodrag Džudović, Radoslav Batak i Mitar Novaković.
Nagrada je sledovala i Radomira Đalovića, Nikolu Drinčića i Branka Boškovića, ali oni nijesu bili prisutni na svečanosti u hotelu Podgorica.
Na pragu srebrnog jubileja je i Dejan Damjanović, koji je do sada u crnogorskom dresu odigrao 24 meča.
Najviše utakmica u nacionalnom dresu, 48 ima Elsad Zverotić, koji bi već nakon duela u Lihtenštajnu i Austrije mogao da postane prvi član zlatnog jubileja.
Generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac kazao je da je svaki igrač na svoj način dao ogroman doprinos rezultatima naše reprezentacije i razvoju crnogorskog fudbala.
"Do sada je reprezentativni dres oblačilo 75 igrača, a njih 19 je prošlo tu impozantnu cifru od 25 duela. Fudbalski savez je želio na ovoj ceremoniji da im se još jednom zahvali. Igračima koji su okončali fudbalsku i reprezentativnu karijeru želimo dobro zdravlje, porodičnu sreću i dug život, a većini koji su okosnica državnog tima, uz dobro zdravlje, želimo da dosanjamo divan san, odlazak na Evropsko prvenstvo", rekao je Đurđevac.
Reprezentacija Crne Gore prvu utakmicu odigrala je 24. marta 2007. godine na stadionu pod Goricom protiv Mađarske i slavila 2:1.
Od tada, odigrana su dva kvalifikaciona ciklusa za Svjetsko prvenstvo i jedan za Evropski šampionat, kao i veliki broj prijateljskih mečeva.
Crnogorskoj selekciji utakmica sa Lihtenštajnom biće 60. od osamostaljenja.
Nagrađenima je pehare uručio predsjednik Saveza Dejan Savićević.
"Tim je poznat, nema srećom problema sa povredama. Braniće Poleksić, defanzivna četvorka Pavićević, Simić, Tomašević i Jovnović, ispred njih Vukčević i Zverotić, po krilima Jovović i Bećiraj i u napadu Jovetić i Damjanović".
faking simon... pih..
Okle ti ovo? Ovo je Brnovic izjavio? Vala sastav ni da igramo protiv San Marina prijateljsku, a ne mec dje nam ocajnicki trebaju bodovi.
Sa ovakvim sastavom mi gubimo i to lagano
Ako izgubimo od lihestajna sa bilo kojim sastavom makar to bio ovaj iz Cg lige onda i nevtreba nidje da idemo. Ljudi , to su amareri.
evo skuletic veli da je srbin i da neće da igra za nas..nzm ko ga je zvao..do kad ce se ime nase zemlje koristiti za advertajzing izroda..http://www.cdm.me/sport/fudbal/skule...u-ja-sam-srbin
ada ovaj sastav dako bude dovoljan za mrceni Lihtenstajn, to su ipak dvije utakmice u tri dana, mora nekog sacuvati..:peaceful: