Ako dodje ovo Deksii + buducnost ja odoh za kubu :D
evo jedna i od mene :
http://www.youtube.com/watch?v=z51wm4NXqhc
Printable View
Ako dodje ovo Deksii + buducnost ja odoh za kubu :D
evo jedna i od mene :
http://www.youtube.com/watch?v=z51wm4NXqhc
Sad me pustite na mir, jer sam svu svoju energiju uputio ovim timovima sto je deksiii prognozirao.
Dobro gospodin tipuje kosarku.
ajmo, gazi sve.
(T12 - domaćin daje dva gola; T22 - gost daje dva gola)
Real Madrid T22
Arsenal T22
Bornmut T12
Čarlton T12
Hadersfild T12
Piterboro T12
Plimut 3+
Sautempton 3+
Tranmer 3+
Roteram 3+
kvota oko 800
A vala kad si ti trazio... :)
Moj vecerasnji tiket je (nisam se otelio pri razmisljanju):
Spartak 0-2 1.7
Partizan 0-2 1.75
Chelsea 1 1.17
La Lakers - Chicago ispod 203.5 (ocekujem rez na oko 195p, manje vjerovatno da se prebaci)
R. Harrison 1 1.6
Buducnost 1 1.65
Soderling 1 1.4
Roma 1x 1.21
uplatio sam 5, a o kukovu dne cu podignuti 143.99.
Mene je ova roma 1 nocas cisti fix!!!ka kuca 1....! :)
@Real Madrid: Kvote su iz Olimpa,osim meca Braga-Arsenal,to sam odigrao u sporting bukmejkersu.
pretpostavljam Olimp, kod njih je Plimut 2.00
Treba išarati ove Engleze nocas (prije svega mislim na čempiošip) 0-2. Odlicne kvote, a doći će ih sigurno dosta.
odavno sam batalio sa ovim topikom pogledam ako nesto coverdale, RWS, kotoranin okace ima jos par da ne zamjere kao npr signore, o vikingo itd ali od kada se pojavio pato i jos nekolicina smucilo mi se.............................
a to smo odavno zakljucili..nisam predugo na forumu ali citam od pocetka posebno ovu temu...mnogo "kvalitetni igraci" su se razbjezali...
ja dodjem postavim tiket sto igram procitam koji kvalitetan predlog i to je to ...bilo je pokusaja da se vrati na staro ali nema od toga nista...
posebno od kad su poceli pojedini sa strasnim dojavama :rolleyes:
Gledajte hemofarm mrtvi mater i m*****
Ko igra uzivo, nek proba Harrisona da brejkuje 19. gem, ako osvoji 18.
ada ovaj PATO penal stavlja tu nesto nista strefit ne umije retard
Na proljece se finisiraju prvenstva, sve dolazi. Na ljeto nema sta da se igra. Na jesen opet ima. Misterija rijesena.
Slazem se,malo dobrih tipera.Mozda sam i jedini koji smijem da ostavim nekoliko predloga unaprijed i stavim maksimalan ulog sa kojim i igram.Mnogi posle meceva dodju i filozofiraju nesto.