Evo ja da se pofalim da sam gadjao ne cistu dvojku,no dvojku sa hendikepom -3.5 na kvotu 3.Zavrsilo je 20 razlike za Boston.Fatalna greska bukmejkera :)
Printable View
Davajte nesto za nocas. :)
Bazel @1 /1.60
Roma @1 /1.85
Arsenal @2 /1.90
------------
kvota oko 5
Ko me poslusao juce za hokej Filadelfiju uzeo je duplo para . Samo neka se zahvali :) Fiks za danas je Grosvelstat 1 rukomet u 20:15. Kvota 1,75
Spartak - Marsej 2, @2.70
Roma - Bajern gg3+, @2.00
Piterboro - Lejton 1, @1.85
vidim da je negdje čak preko 2.20 na Real, kakav poklon.
Šahtjor bi isto trebalo to da odradi, platiće se i nešto malo Beograđanima vjerovatno, čisto da se osigura.
Roma - Bajern miriše na GG...
Real Madrid 2
Arsenal 2
Marsej 2
Harltpool x2
Carlton 1
Srecno ! :)
Pusti ti taj poklon http://www.index.hr/sport/clanak/mou...ea/524912.aspx ;)
nisam gledao ko će Realu igrat, istina.
ali Ajaks nije prošli put znao odakle mu puca, u užasnoj su formi, nadam se da bi i bez Ronalda mogli ovi to da riješe.
Real je mnogo bolji i igrace u gotovo najjacem sastavu(odmaraju Higuain,Khedira i Carvalho),doce vjerovatno i ta pobjeda ali mislim da Mou nece ic zustro u napad,cuvace loptu i remi osigurava posao koji i sada skoro gotov ;)
Celzi nemojte ni slucajno igrat
evo sastava Celzija : CHELSEA
: Turnbull, Bosingwa, Van Aanholt, Ferreira, Bruma, Ramires, McEachran, Sturridge, Kakuta, Borini, McEaschran.
Deksiiii pratim kolcester i plimut
BlackVelvet pratim romu
što se tih Engleza tiče, ja često stavim Bornmut, Piterboro, Nortempton ili Plimut; među te timove za 3+. oni su nekako najzahvalniji za to, mada ne mogu ni oni dovijeka.
Sautempton je za vikend ispratio Piterboro sa 4:1 (ili 5:1?) biće i protiv Brajtona nešto slično večeras, ili bar taj GG.
Pratim i ja Deksija, sve tri engleske.
Momci,veceras dovodim pojacanje!Dolazi moj drug,strastveni kockar,veci od mene,momak koji pogodio singl sa 650eura,bez zezanja.Budite tu.
Arsenal 3+
Roma 1
Milan dobija sa 1 razlike
Okser ne daje gol
Roma GG
Real GG
Mijesana salata tiket:
Shefild - Walsall X-1
Piterb. - Lejton O. 2+pp
Chesterf. - Oksford 1
Shrews. - Hereford 1
Rother. - Northa. 1
Basel 1+pp
+ hokej utakmice na tom tiketu:
Storha. - Sparta 2
Assat - Pelicans 1
ukupna kvota: 276,04
Liga Sampiona krejzi tiket:
Basel - Cluj 2:1 tacan rez (kvota 7)
Partizan - Shahtjor 1:2 tacan rez (kvota 7)
Okser - Bilan 1:1 tacan rez (kvota 6)
Ajax - Real Murinjo X (kvota 3,2)
Braga - Arsenal 2 (kvota 1,8 )
ukupna kvota: 1693,44