Salis li se to?
Printable View
Salis li se to?
Tako je bilo sa starijim Smartovima koji nose natpis Brabus da li postoje dorade na nove ne znam.....
The smart fortwo coupé BRABUS is perfect for sporty motoring. A 75 kW turbo petrol engine (combined fuel consumption in l/100 km [1] 5.2, combined CO2 emissions in g/km [1] 119), the sporty transmission and the BRABUS sports suspension that lowers the smart BRABUS by 10 mm guarantee this. The BRABUS sports exhaust system and the high-sheen BRABUS "Monoblock VII" alloy wheels (front tyres: 175/50 R 16; rear tyres: 225/35 R 17) round off the dynamic and elegant appearance to perfection. The interior also has a sporty design and features a 3-spoke leather sports steering wheel with steering wheel gearshift (incl. leather gear knob), speedometer and dashboard instruments with BRABUS dials and BRABUS sports pedals.
http://uk.smart.com/smart-fortwo-sma...C&lineCode=A08
whiteswalker je bas upucen :mrgreen:
A pogledaj mu samo slike motora i opreme unutra! AH!!! Jos dnevna LED svijetla na novi model... BOMBA!
NIje to brabus
to je varka
da, da a kad uletish u PG gradsku koja je 60% kolona i semafor onda ce lagano bit 10....;)
opticka il neka druga? :lolblue: Evo je jos jedna:
http://www.youtube.com/watch?v=5GKIxtxwt2A
igi ako se razmisljas da kupis ovi smart, ne slusaj nikog no ga uzmi odmah !
Aoooo ljudi , do sad se to pominjalo 1412807431 puta, jeli bio skoro topic o smartu i cjenovnik Beogradske firme koja ih uvozi, u PDF formatu. Najsuplji model je BRABUS koji košta oko 15k čini mi se. Auto je strašan, kad Vladimir Kličko od 2.1m vozi smarta možete i svi ođe tako da ne prnjavite da je mali auto.
Moj komšo ga je kupio 2001 god za tri hiljade. Njegova žena i on ga gase a imaju još jedan auto. To je praktično auto za kroz grad i ima mjesta kolko god. Ja na smarta gledam kao na motor koji je zatvoren i kojeg možeš po kiši vozit :).
jos bolja stvar je aixam onda ;p motor auto, 50 ccm , rege za trajno od 16 se vozi, ima full sve, i opcije terenski, kabrio, karavan sve zivo
http://www.aixam.co.uk/
Klicko je visok 198 i prepravljali su ga za njega
bez obzira vozio ga je bez problema, pa je htio da se zeza i prepravlja, nista mu nije hvalilo
Vladimir ga je vozio bez prepravljanja, a onda ga je odveo u BERLIN Custom da ga malo srede, a ne prosire...
igi ideala za tebe po gradu da uzivas
eto ja imam skoro 2m, dajte ga meni na probu par dana, da vam prenesem mogu li stat :p
nema vise rege za stalno ... inace taj motor od 50 uvjek moze da se promijeni sa nekim jacim bar da se prdnjava ne cuje .
http://img4.pixa.us/611/13699394_th.jpg
Kutija od sibica ,nikako se ne osjecam dobro kad se vozim u smart...nekako klaustrofobicno :) Odlicno auto za zene i za dostavu hrane ,kao sto ga koristi picerija "forma"...
Kakva glupa pricha, upalish auto i dok dodjesh do posla/faxa/kafica/kurcapalca ne stigne ni da se ugrije auto, kakav crni osjecaj i gluposti, isto mi je da li cu se 4-5min vozit u koloni u Smartu ili neznamtichemu...+ shto manje auto to se lakshe provlachit kroz grad, odushevio sam se kad sam provozao Cinquecenta, zato i razmishljam da ga pazarim :)
imas ga na Cetinje za 2k i to sporting :)
sve je stvar ukusa, mene se licno ne svidja i mislim da nije za nase trziste, ali nikako! mozda za pg kroz grad ali ja sa onim da idem do primorja ili ne daj Boze kroz platije - sanse nema! ;)
Nejasna mi je tvoja definicija klaustrofobije... Eto to mi je nejasno..
Iako imam 186 cm ,skoro da dodirujem krov kad sjedim...i zamisljam kad se vozim ,ne daj Boze da nas ko zakaci ,isprevrtali bi se zestoko...eto takav osjecaj imam kad se vozim u tu kutiju od sibica...
Ja imam 187m i ne dodirujem krov ni pod razno... Cak mu nisam ni blizu... Da vam neko nije ulubio krov?
mozda covjek ima dupe hahahahahaa
Meni nije, ali nema veze... Glupo je rapsravljat se... Mozda ti je samo sic napumpan, ali kad Klicko moze da stane u Smarta . . . . .
Da, chitam i sve cool, imam 2 auta koja su mi uzhivancija za voznju i kojima podjem ponekad bez razloga do nekog brda da se vozam, ali nisu za grad, 156 ima toliko direktno upravljanje da ne mogu da se okrenem na bulevar nego moram da se vrcem u rikverc...ne treba da ti pojashnjavam kolika je kutara izbachit se sa preuskog parkinga izmedju 3-4 auta ?
Relacije koje vozim po gradu su 2-5km, nikad mi se ne ugrije motor na radnu dok stignem dje sam krenuo tako da tu otpada sve shto pruzha to auto...
No druga je pricha tebi, ppvuku itd koji ste 40-50km od grada :)
Ne, ne....onaj 0.9 + plin i zajeba sam i elektricna auta :)Quote:
imas ga na Cetinje za 2k i to sporting