Zasto da se povuce kad je drugi na Svijet? Ne pisi ti nebuloze nego napisi na ljepsi nacin antipatije prema Novaku ;)
Printable View
moje antipatije prema njemu su tolike da se ne mogu nikako opisati na lijep nacin :) Njegova igra i ponasanje u ovom trenutku ne lice ni na sta. 11 duplih servis gresaka, skoro 60 neiznudjenih, to je smijesno za tri seta. Plus lomljenje reketa, neprestano svadjanje sa samim sobom, unezvijereni pogledi u nebo, pa ponovno drsko obracanje publici... Ako se ne sredi brzo, nece se dugo zadrzati u samom vrhu.
Ispade Marej u drugom kolu...a branio je titulu :p
giljermo kanjas zavrsio karijeru :)
Ne, drugi na ATP listi je u stvari 27. na planeti, vjerovatno, jer ovi najbolji planetarni igrači nisu na ATP :rolleyes:
Ajde kad je fudbal i kosarka u pitanju, pa svako veliča svoj klub itd.
ali što se tiče tenisa, tu niko nema pravo da spori nečije prvo, drugo ili deseto
mjesto jer se boduje, za svakoga važe ista pravila bodovanja,
tako da je svako mjesto apsolutno zasluženo (trenutno, naravno).
Izuzetan fair play Ane Ivanovic juce.Respect!
Izgubi sinoc i Federer od Berdiha,pa posto ti obracas paznju na ovakve gluposti.. evo ti federerove izjave..pa mi sad ti reci dje je njegov respekt prema protivniku i zasto nije priznao da je Berdih jednostavno bio bolji? :D
"Borio sam se koliko sam mogao, ali sam imao probleme. Definitivno mi je tajming bio loš", rekao je Federer, koji je u taj brejku trećeg seta imao i meč loptu.
"Ovaj poraz samo podgreva moju želju da treniram, jer ne volim da gubim ovakve mečeve", dodao je 28-godišnji Švajcarac.
*****er ka *****er :D
I sta je lose u ovome? Jos ako budes korektan pa preneses cijelu izjavu, i ono sto je rekao o Berdihu, ali to si mudro preskocio... Ili ti je mozda B92 jedini izvor na kome citas vijesti, a vidim da su oni prenijeli samo ove dvije recenice.
Inace, ove njegove izjave veze nemaju, on to govori cisto pro forme. Jedini porazi koji njega bole su na Slemovima, i ptice na grani znaju koliko je nemotivisan za manje turnire.
Vidi se da si jos "zelen" za ovom pdf-u, cim kazes da ja obracam paznju na ove stvari. To sam postavio bas zbog takvih, posto ima ovdje likova kojima je jedini posao da komentarisu izjave nakon meceva i da pljuju igrace zbog toga, a ja se ipak trudim da vise komentarisem samu igru.
federer nije nikad gori dan imao od ovoga jutrosnjeg(po nasem vremenu)...nije berdih dobio svojom igrom,vec je federer sam sebe dobio, sa milion neiznudjenih gresaka, sto niko nije vidio kod njega odavno,ako li je i ikad vidio...ne umanjujem Berdihov trijumf,ali je razlika u klasi evidentna,samo sto je ovome los dan bio i ovaj je to iskoristio na najbolji nacin...bice zanimljiv duel conge i nadala,conga je u odlicnu formu,dok se nadal vraca na stare staze...
Boli uvo Fedexa jednostavno.Interesuju ga samo 4 turnira godishnje.Ako Nadal ne napravi neki chudesni oporavak,osvojice i ta 4 ove godine,to mu je jedini honor koji mu nedostaje.
Inache,shta se deshava sa Del Potrom?Vidim nije ga bilo ni na Indian Wellsu ni sad u Miamiju...Je li neka ozbiljnija povreda u pitanju?
DP vuce neku povredu sake, izgleda da nije bezazlezna, najavio je povratak u Rimu.
Novak je najgori,ja ne znam kako je on drugi igrac svijeta,svi dobijaju,a on samo gubi.
Meni se cini da mu ovi iz ATP dosta toga poklanjaju...
Covjek i ne zna da igra tenis,a drugi je igrac svijeta,uzasno...
Nadal - Tsonga 6-3 6-2 :D:D:D
Polfinale protiv Rodika
Sa Soderlingom ce teshko na kraj izac' i ako navijam da ga prodje9govorim o Berdychu ),u drugom sjutrashnjem duelu naravno dajem shanse Rodicku,Tsonga je imao svojih prilika na samom startu mecha ali ih nije iskoristio,uz sve to sudija je Nadalu dozvoljavao da bez ijedne opomene svaka pauza izmedju servisa traje najmanje po 35 sekundi !
Nadal igra najbolje sto moze,on ne moze bolje od ovoga,bar ne na hard-u i opet ne moze da pobijedi igraca iz TOP 10,a ono sto mora da ga zabrinjava da se on slabo pita,malo toga zavisi od njega,sve je na njegovim proitivnicima.Dok je Rodik mlako udarao loptu,samo se prebacivao Nadal je naravno imao prednost,cim je Rodik vidio da tako ne ide,cim je poceo da udara loptu jako,Nadal vise nije imao sanse,ni najmanje.Jos malo pa ce godina dana od kad nije uzeo titulu,ali srecom po njega sad ce mu sljaka,uzece neku sigurno.Po ko zna koji put ponavljam,sam je kriv sto je dosao u ovakvu situaciju,sto je sa 23 godine poluhendikepiran igrac,pa i juce se zalio na povredu,butina je bila u pitanju,upropastio se,jbg tako je to kad je isforsiran igrac,sa minimum talenta
Pa prije 2 dana je dobio igraca iz TOP 10
A najjaci ste mi vi koji govorite da on dobija meceve samo na misice...:D Pravi ste strucnjaci svi redom...
Aooooooooooooo nije osvojio titulu skoro godinu dana covjece,postedi nas...
Pobijedio je Tsongu covjeka koji je jedne nedelje u TOP 10,druge nije i sve tako :lol:
Ma Nadal ce biti onaj stari,to je najvaznije :lolblue:
Nadalova pobjeda protiv Djokovica u Madridu prosle godine je poslednja protiv nekog od Top8 igraca, to dovoljno govori o njegovoj formi. Godinu dana nijedan turnir nije osvojio, a pitanje je kad ce. Ja ne mislim ni da ce mu sezona na sljaci biti sjajna, ali vidjecemo.
Berdih me odusevio, konacno i on da bljesne. Sad djeluje dosta mentalno spremnije, ne gubi lako koncentraciju, ne popusta u bitnim momentima, zna da saceka protivnika da pogrijesi, sto je sinoc odlicno demonstrirao. Mislio sam da ce ga Soderling oduvati, kad ono...
Kako Kim oduva Venus..pa ovo je zadivljujuće...6:2,6:1!
Novak trenutno igra sa 20-30 posto mogucnosti i on svakako moze da podigne formu+nije unistio svoje zdravlje,a Nadal igra najbolje sto moze,pa ne moze da osvoji titulu,Novak ju je sa katastrofalnom igrom osvoji u Dubaiu,uzeo na kraju prosle godine tri zaredom,Peking,Bazel i Pariz,ne pricam ja ovo da bi ti udario kontru,samo mi nije jasno kako Nadalovi navijaci ne vide da taj covjek nikada nece biti onaj stari;)
Niko ovdje nije reko oce li on bit ko ranije ili ne...ali je skroz glupo reci da neko ko sto je Nadal ima minimum talenta za tenis? :confused:
Pa valjda vidis da je Nadal isforsiran igrac,pogledaj Federera,Samprasa,Bekera,Edberga,Nalbandiana,Safin a,Djokovica...to su talentovani teniseri,nekima od njih tenis nije bio prioritet,imali su druge obaveze u zivotu:D
Pa Nadal je desnjak,ali igra lijevom rukom,svaka mu cast na svemu sto je uradio,ali je cinjenica da je on jedan projekat,da je isforsirani igrac
Valjda vidis njegovu igru,zesca antipropaganda tenisa,te prelijepe igre:)
Ali Novak nema unistene zglobove,nema problema sa zdravljem koji ce trajati do kraja njegovog zivota,kao sto je to slucaj sa Nadalom;)
Ipak je Novak konstantniji,kad se on zbog povrede povukao,na par mjeseci iz tenisa,a ovaj to radi svake godine,do sad nije prosla ni jedna sezona,a da je Nadal odigrao cijelu i bez povreda,pa ni ona 2008.posle OI nije mogao da se sastavi;)
A sto se odustajanja i predaja tice,malo pretrazi forum,pa ces vidjeti da imaju isti broj predaja Novak i veliki Rafael Nadal,olicenje dobrote,sportskog ponasanja i vitestva :)
Jakuza,odmori da te zamolim. Citam ti ove postove,pa se pitam dje gledas ti taj tenis o kojem pricas,jer isprave ga ne gledas. Ne mozes da poredis Novaka Djokovica i Nadala, ni u snu, dok ovaj ne uzme gren slemova koliko je ovaj uzeo. Dalje, Nadal nikad sebi nece priustiti bruku koju ovaj priusta da gubi od Rochusa i slicnih neigraca (u odnosu na prvih 10)...Navijam za Rodika,jer sam ga vazda volio,ali realno pricam, da je Federer iznad svih,a odma ispod njega je Nadal,koji ce ubrzo da se vrati na 2.mjesto rang liste,posebno jer sad ide sezona sljake,a tu se zna ko je tata. Jes da ima da brani dosta atp poena,ali mislim da se vraca u formu,sto je dokazao u Miamiju,iako nije u finalu,mislim da je i polufinale za njega uspjeh posle duge pauze. Vidjecemo sad na sljaci ko je bio u pravu. A ova prica u vezi zglobova i sl,ja ne mogu da vjerujem da pricas takve gluposti. Djokovic nema srca da igra,cim ga zaboli nesto,predaje,vadi se na spagete i sl. i tebi je to bolje od ovoga sto ostavi zivot na onu podlogu?! Djokovic je osvojio turnir u Dubai,jer su svi u katastrofa formu bili,ne samo on,a cim su se ovi malo uzdigli,nije moga da mrdne.
Necu da me ko pogresno shvati,ne mrzim Djokovica,milo mi je kad osvoji nesto,ali ne mozete da ga dizete u nebo,kad to jos ne zasluzuje,vec gledate samo to sto je Srbin,pa je sad najbolji.
nego, da ne bi do sjutra raspravljali da se osvrnemo na Miami opet :)
Sjajni Endi Rodik iznenadio sve u polufinalu i u finalu protiv iznenadjenja turnira Tomasa Berdiha. Berdihova forma na vrhuncu,ali cu navijacki da igram na Rodika. :)