Xiaomi je sa serije 15 prešao direktno na 17. Valjda da bi ispratio oznake za iphone, da bi njihovi modeli mogli međusobno lakše da se upoređuju. Plus Kinezi svakako ponekad preskoče neke brojeve iz sujevjerja.
Printable View
Xiaomi je sa serije 15 prešao direktno na 17. Valjda da bi ispratio oznake za iphone, da bi njihovi modeli mogli međusobno lakše da se upoređuju. Plus Kinezi svakako ponekad preskoče neke brojeve iz sujevjerja.
Meni je ovo zapalo na oko...
Da prebacim u teorije zavjere? [emoji1787][emoji1787][emoji1787] https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c97f89143b.jpg
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakav god da je ovaj TV koji daju uz Pro seriju, 1000e je previše stvarno. Kao što rekoh prije, 14T pro sam mnogo manje platio, još dobio poklone: bežični punjač, obični punjač, termo šolja za kafu, selfi štap/tripod i futrola za telefon. Pokloni su vrijedili 100e najmanje.
Slazem se kolega,al sve je poslo u tri lijepe....
Naravno svi ce prije dati pare za Iphone ili Samung da nose za te pare nego Xiaomi. Ja sam navikao na njih,dobro me sluze,tako dobre navike rijetko mijenjam.
Da je skupo,jeste. [emoji57]
Sent from my Xiaomi 17T using Tapatalk
I ja volim Xiaomi, ali za te pare, kao što reče, kupim Samsung. 1050e sam platio ovaj moj S25ultra kod Zokija, kad je tek izašao.
Kad već pomenuh, toliko sam zadovoljan, da nemam namjeru mijenjati ga.
S25 Ultra sam ja imao kod kolege sa foruma,al ovo sam uzeo na rate tj supruga me častila.
Izasao mi drugi trosak,pa ostao bez kesa.
Za koliko može sad da se kupi s25 ultra 12/256, za evropsko tržište? I da li kod nas neđe ima da se kupio Xiaomi 17 serija? Ne 17t, nego baš 17.
Kod kolege je bio polovan sa garancijom oko 700-750 cini mi se
Meni stiže pro za koji dan,
Zanima me treba li neki update da se radi ako postoji uopšte eu rom ili slično?
17 Pro ili Pro Max?
Living on the EDGE side
Pro zeleni, da vidim kako ce raditi [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najbolji model od njih. Ni prevelik ni premali.
Obavezno nabavi onu masku kao Game Boy.
Living on the EDGE side
Xiaomi 17t pro 1000e i tv daju?
Ne znam je li to dobra trgovina, dobro su mu napucali cijenu, ali su i specifikacije top.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...69c974db79.jpg
Living on the EDGE side
Usisivač mi je nije stigao,u Srbiji poceo prije par dana na dostavu.
Bice na prodaji cim stigne.
Koja ce bit cijena ?