Da je na svijetu je puno ludih ljudi , a ****** je kad saznash da si jedan izmedju njih i ti.
Printable View
Da je na svijetu je puno ludih ljudi , a ****** je kad saznash da si jedan izmedju njih i ti.
Kad neko u posudu za secer ubaci so i ja posolim kafu i dzigerice izbacim posle onog prvog najmilijeg srka AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kad moram da cekam da mi se odledi meso za rucak.
I ja u pokušaju dijete: Čokolada prođe, musli nikako ...
Jos ako jedes musli uvece, ugasila si ga ... Ugljene hidrate uvece za bo ra vi :)
sjebah ledja, pa evo 4 dana lezim u krevet i ne micem se iz kuce. eto, samo me to nervira.
162 spice u jednoj maloj klementini! :suspicion:
velika panika koju mediji sire ovih dana..
A kako nece ovaj smak svijeta vise...
stipse!
"Sori, maj frendz from bek hom" zivce mi kida!
majka koja je u kolac stavila so umjesto secera
Kafa posrana koja mi se svaku noc pije u jedan sat..
Trebao si stavit' te slike kao spoiler ili samo link
jadni psi
http://external.ak.fbcdn.net/safe_im...Fhqdefault.jpg
U kucu mi gledaju šopingholičarke na PINK, i ne mogu ovoga prasca smislit, on mi je kao neki modni kritičar, a ne skida ovo sa njega, znaci konstantno nosi istu kombinaciju, marama, košulja,sako...
Znači, definitivno, u principu - sveto trojstvo svake rečenice u CG, a i šire.
gledam inter i naravno izgubi, napunim se safre ne znam sto cu od sebe i podjem sa 2 druga na ziku.
idem onamo preko puta carina da se parkiram i zaglavim u snijeg sa ljetnjim gumama.. pola sata sam se mucio da ga izvadim ali oces .!. da nije dosao coek sa ladom nivom da me povuce ostao bi za bruku.
dobro, podjosmo u jedan lokal malo opustanja i odosmo.. kako sam izasao iz parking mjesta i ne znam sto mi bi, poceh da se izivljavam i prelazim iz jedne trake u drugu (ne vidim policijska kola iza mene jer su mi zamagljena stakla) a iza mene policija upalila rotaciona svijetla.
uh reko sreca nisam pio alkohol mogu za ckura da me uvate.. posle nekoliko minuta ubjedjivanja da nisam pio i da ne duvam dzabe u ono glibavo, posrano, bazdeljavo, morah da duvam. ali najjace veli mi znas li da je ovo nenaseljeni dio grada ne smije da se vozi? ja reko vidis li ti da ovuda svi voze? on se umiri. htio je pare na silu da mi uzme, drotcina.
kad stavim kremu protiv bora oko očiju, a isplačem se ka' da luk kidam...
nikakvog efekta...kad je stavim, odma' je 'isperem'...
Kad moram da se smijem na silu, aaaaaaaaaa...
pi! dje otovorih ovo! pi!