Jel ima ko iz NK da mi posudi ZTE Speed port i2 Telekomov ruter na par sati da probam provaliti admin šifru, za uzvrat mogu dati Zyxelov stari ruter koji sam kupio od Telekoma da se koristi za net dok je ovaj ZTE kod mene?
Printable View
Jel ima ko iz NK da mi posudi ZTE Speed port i2 Telekomov ruter na par sati da probam provaliti admin šifru, za uzvrat mogu dati Zyxelov stari ruter koji sam kupio od Telekoma da se koristi za net dok je ovaj ZTE kod mene?
Da nema ko NZXT H510 kućište, kakav je protok vazduha s obzirom da je prednja strana zatvorena, ne vidim kako bih mogao obezbijediti dobar airflow kad bih stavio 2x120mm naprijed?
Pitam jer imam trenutno MS Aquarius koji ima 3 fana naprijed i služe bukvalno za ukras. Nema otvora nikakvih, iza stakla su, što rezultira da na side staklu može komforno jaje da se isprži kad se upregne RX 5700 XT uz RDR2 na ultra detaljima. :)
Druga opcija mi je Thermaltake C serija, tu znam da je airflow fenomenalan ali je kućište prilično ružnjikavo, prije bih NZXT. :)
NZXT ovo zaboravi prednje ventilatore.
Stavis jedan ventilator gore za intake i jedan ventilator iza i dolje za exhaust. Bice i vise nego dovoljno, ne treba puno ventilatora za dobar airflow, samo dobar dizajn. Ventilator odozgo ce gurati toplotu sa procesora prema dolje a ventilator odozdo ce ga usisati i izbaciti iz kucista. Ventilator otpozadi je tu za visak vazduha.
Pogledaj ovaj video:
https://www.youtube.com/watch?v=7HK5Aulw7YI
Druga opcija ti je COOLER MASTER MasterBox MB311L: https://www.datalink.me/COOLER-MASTE...B311L-KGNN-S01
Uzeh ipak NZXT H510 i mogu reći da sam baš zadovoljan. Minimalizam bez odvratnih RGB-ova, stilski jako lijepo kućište plus je i airflow iznenađujuće dobar! Da napomenem da u odnosu na Elite H510, u "običnom" modelu ne dođu ventilatori na front strani tako da sam tu stavio dva 120mm, dok je gore jedan od 120mm. Na zadnjoj strani je 120mm fan od vodenog hlađenja sa CPU-a koji izvlači svu toplotu.
Evo temperatura sa MS Aquarius Pro i sad u novom NZXT kućištu, posle 1h RDR2:
MS Aquarius Pro:
GPU temp: 88c
Memory temp: 94c
Vram temp: 84c
NZXT H510:
GPU temp: 72c
Memory temp: 78c
Vram temp: 68c
Grafika jedva i da se čuje, side staklo - mlako, prezadovoljan!
Ima li neko plocu sa jacim procesorom da proda?Da na plocu ide ddr3 memorija je jedini uslov.
Đe ću kupiti minidisplayport to displayport kabal
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...11c1ba2de8.jpg
Ima i u Mobilend
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...11c1ba2de8.jpg[/QUOTE]
Drustvo, moze pomoc? Prodajem jednom kolegi sa foruma monitor i zelim da testiram ima li death pixel-a.. zna li neko neki program za to a da nije klikanje boja i "odokativnom metodom" gledati ima li koji..
Ima li nesto tipa da ih locira ili izbroji tako neki test?
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Pa ne znam ni ja ima li [emoji1787] vodim se onim čovjek ide na mars da živi pa ono, mora da je i ovo izmišljeno...
evo mi diskoteka u sobu, a bih čovjeku rezultate da posaljem neke
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Od tog kupca nema leba, a koji je monitor u pitanju?
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Đe zamijeniti bateriju u Sony PlayStation Vita?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ako ih imas jos za prodaju ja sam zainteresovan.
Ima li neko od vas hdd od 1,8" ?
je li to za stare mekove? ako jeste jedino da vidis da ne mogu da naruce u Icentar.
ne sjecam se da je to ikada prodavano kod nas
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje manje vise je hardver i softver ali nema takva tema, pa ajde ovdje da ispisem. Naime, imam maticnu B85M-E ali je neki rev X. 0x i sad ne znam smijem li bios update jer je 0705 trenutno i ime bios firmware se poklapa sa obicnom maticnom ovom na Asusovom sajtu. E sad ne bih volio da je brickujem ili nesto i interesije me kako da nadjem ovu verziju i koja je to, i da li ima kakve veze. Iskustva? Hvala unaprijed.
Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
Ne znam dje da postavim, ali je li puno da se plati 270-300e za ugradnju 4-5 kamera (preko poe).
Npr , 30% su mi racunali za ruke od opreme koja kosta 900e kusur..