Keiti špic nije prirodna pozicija ali plodi dje god ga staviš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Keiti špic nije prirodna pozicija ali plodi dje god ga staviš.
Znam, znam ali i tu bi ga prije stavio nego Klosea.
Ono sto je bitno za Lacio je da se oporavi De Vrij jer je Djentileti užasan. Ali ono najbitnije je da ne stave Marketija da brani u revanšu jer je maler a i uz to očajan golman. Ukoliko on bude branio ispada Lacio 1/1. Sjetite se Ludogoreca
Ispromašivao se Keita prije gola...na kraju ga fino zavuče, pojede onoga.
E kuku, što napravi Partizan.
Cijelu noć Babović nije uradio ništa da valja. Izgubio momak 50 lopti, Jevtović ispravljajući njegove greške crveni dobija, Brašanac iako ograničen bori se kao lav, a ona kanalčina se zajebava onuda. Nikad mi ga više zaigrao ne bi. Omaru odličan, Živković promašio 2 jedine 100%tne šanse na meču, a ovamo pozadi Fabrisia gasili u skok ka' da je konobar, a ne fudbaler.
Sve u svemu 1:0 je premija s obzirom na okolnosti, po prikazanom je Partizan zaslužio gol, samo da je Živković realizovao jednu od one dvije šanse.
Rješavaće se u Beogradu, mada ne znam ko može umjesto Jevtovića da igra, s obzirom da je Trujić kanal. Babović ne smije da igra više, to je makar jasno. Ali je još gore što nema ko. Saša Ilić je ugašen, ima snage za 10 minuta jakog ritma, ovo ostalo je još mlado i neiskusno da bi igralo... biće gusto, ali mora se vjerovat.
Majk Smoling ponajbolji stoper planete. Depaj se sali. Da ga Junajted nije dao sam sebi ovi ne bi ni za 100 sati.
Ja kao Lazial kazem da nas je Lever pregazio veceras , nevjerovatna sreca je bila uz nas i majstor Keita . Sredina terena nam je kao Iskre iz Danilovgrada
Mancestere kupi Bilju molim te , on bas vrijedi 40miliona :welcoming:
Depaj odlican, 2 gola i asistencija, jos da je zavuka i ono poslije pete runija...zna sam da ce bolji bit od precijenjenog di marije, odlicna prodaja i kupovina mancestera. Smoling kida sveeee!
Reče Rio komentarišući večerašnji meč, pretpostavljam. A protiv koga je odigran večerašnji meč? Protiv Club Brugge-a. Club Brugge.
Mora mu se priznati da je prva dva kola lige odigrao sjajno. Večerašnji meč nije mjerilo ali eto, nastavlja sa dobrom formom.
Ufff, 1-0 nekako...
Lazio je generalno bolja ekipa od njih, ali je Leverkuzen PRESPREMAN do bola, mogu trcat dvije utakmice, zato su nam najvise problema zadavali po krilima...
Najbitnije je da se ovo dobilo, a prije svega nije se primio gol, i sto rece @Tripleta, nadam se da se De Vrij nije ozbiljnije povrijdio, jer je odbrana bez njega nula prekrizana...u svakom slucaju ostaje jos 90 minuta.
Forza LAZIO!!!
Prvo je morao Đorđević pa Klose da se povrijede da bi Keita dobio šansu, užas, kako nam je on trebao u supercup, nije ni čudo što traži da ode.
Biće ovo duga godina na Savića, imam osjećaj da će mu trebat dosta vremena da se privikne.
momci, iskreno keita je prosle sezone na terenu bio kao muva bez glave. ima brzinu , ima tehniku ali je slabo napado prostor a i niti jedna duel dobijao nije.
dako ove sezone bude bolje (naravno, da dobije vise minuta) i to sa 2 ultra brza napadaca naprijed moze dobro da izgleda. klose je igrac za 45-60 minuta i to je to ali pricati da keita treba da igra prije klosea - nikad. ove izmjene da on upada na poluvrijeme su prava stavr. sa de frajem pozadi je jedna prica - kad njega nema onda su tantalove muke.
lacio ima dobar rezultat i sa golom u gostima prolazi u grupnu fazu.
bas fino odzavanja ona muzika olimpikom :)
Moraće najjači autobus da igraju ako misle da prođu u Njemačkoj. Nada im je to što Leverkusen škripi pozadi.
ispljaskace leverkuzen lacija tamo bas lagano...
Mada lacio ima dobar rezultat, ali je lever ofanzivna ekipa I moze ih napunit lagano.
Leverkusen trci mnogo, i sigurno ce da napadaju jako. Njemci su to, bice muke za Lazio. Ali isto tako: Anderson, Keita i Candreva. Jedna kontra im je dovoljna. Malo vece sanse za Lazio da prodju, po meni.
Onaj Leverkuzen je bas jebacka ekipa. Uvijek sa 4 , 5 igrača napadaju, meni se čini Inter da napadne sa toliko igrača, kontra od Pescare bi pukla samo tako i lomljenje kičme Ranokiji. Zato se kukavci ne zalijeću mnogo naprijed.
Katenaco level "Inter na Camp Nou" mora da se odigra da bi prošli, i naravno bez Marketija.
Je li moguće da niđe nema Valensija - Monaco?!
Sent from my UMI ZERO using Tapatalk
Ima na Sky, a ja ti to nemas.
Ima na RTS1.
Martial 95. godište, ne vjerujem... Kakva igračina.
Sad ulazim to da napišem. Svaki put kad uzme loptu dribling mu prolazi. Što je ovo, kako ih riba. Kao Lukaku na steroidima. Sprdnja.
Sent from my UMI ZERO using Tapatalk