Jes greote baš greote.
Mi smo ođe ka proklete ovce je L?
https://youtu.be/HpA5oZsMy8s?si=sC546w239EUskvfC
Ameri su Boga za MUDA uvatili smradovi jedni najveći na svijet.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Printable View
Jes greote baš greote.
Mi smo ođe ka proklete ovce je L?
https://youtu.be/HpA5oZsMy8s?si=sC546w239EUskvfC
Ameri su Boga za MUDA uvatili smradovi jedni najveći na svijet.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Na autobuskom stajalištu kod Imanja Knjaz bilo je nepropisno zaustavljeno privatno vozilo zbog čega autobus nije mogao da se zaustavi na propisanom mjestu. Vozač je zamolio lica da uklone vozilo kako bi mogao nesmetano da pristutu. Tada je jedno lice prišlo vozaču i fizički ga napalo pesnicom. U pokušaju samoodbrane, vozač je pao i zadobio povrede u predjelu sljepočnice, lakta i noge“, navode iz preduzeća Putevi.
A ova gowna treba tuci redovno taman ko i pandure.stoka svakakva primljena . Ovoga sa znackom ako izbijes u civilu onda je napad na sluzbeno lice a sofera obican prekrsaj i civilno gonjenje. Pih stoka od sofera
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ladno čovjek ušeta na parking Uprave za imovinu potpali par auta koja su krimosi vozili i odšeta ka da ništa nije bilo.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...nu-u-maslinama
Odbili zenu za tudju njegu od 75 godina operisala dva bajpasa,trbusnu aortu... izgleda fali joj jos jedan bajpas...
Pa kakvo maltretiranje i sad zalba da se pise ....
Odbijaju svakoga. Komsija dijabetičar, imao gangrenu, ostao bez noge do koljena. Tek iz 3ćeg pokušaja su mu dali invalidninu.
Valjda je bitno gdje je presječena noga.
Inače potvrda iz opštinskog organa važi godinu dana. Da li očekuju da će mu noga izrast za godinu ili nešto drugo nije poznato. Uglavnom važi godinu dana pa onda opet dođeš da vide da si invalid.
Još je gospodi muka da se okupe da zarade tu naknadu od komisije, nego sve jedan radi a ostali se samo potpišu.
Nego je ovo nakaradna država, da ima pravde i mozga kod nadležnih, svako rješenje koje se obori a prethodno je bilo odobreno da se šteta nadoknadi od komisije i invalida u pokušaju.
Ali doći će karma i do članova komisije. Vrati se to dosta brzo.
Iskreno u soku sam... znam da nemaju para , znam da su sjevernjaci vecina bosnjaka koristili pratnju pa izvlacili 5k 10k i tako stetili budzet za 12miliona eura ali ovo ljudi nemaju noge, ruke, nesposobni da se brinu o sebi ... no aj stici ce na sledecu generaciju naplata
Mi dajemo 30+ miliona za plate za lazne invalide. Prosuli smo tako 150+ miliona otkad su oslobodioci dosli.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kakva afera, kakav zavrsetak, dobrodosla SČ
https://rtcg.me/hronika/834706/ukinu...davkom-sc.html
Lažno svjedočenje!? E majko moja, barem pola tadašnje vlade i gomila uglednih sportista, advokata.... je trebalo da ide u Spuž
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
a nemoj tako, ovo je izmisljeno da se ukalja ugled gospode
Cudi me da niko ne pomenu nove info mladjahnog vjestackog ili pravog Medenice [emoji2] https://vt.tiktok.com/ZSHtnJR98/
Ovog pandura sto ga pominje ne znam, a za ovog Preda se vazda svasta pricalo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jos niko ne demantova nijednu pricu medenog
Završeno prije osam ljetah. Prilično svježa vijest. Ali kad nema ništa drugo, da malo recikliramo.Quote:
[COLOR=rgba(10, 27, 71, 0.7)]Moldavsku državljanku Svetlanu Čebotarenko već osam godina niko ne traži i može da dođe u Crnu Goru, bez straha od odlaska na izdržavanje robije – potjernica za njom ukinuta je u oktobru 2018. godine, prenose današnje Vijesti.[/COLOR]
U Spuž za koje djelo? Kikili prostitutku?
A dobro, malo gašenja cigara po njoj nije strašno. Kao da mi nismo isto to radili
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vraćanje granice za prestanak radnog odnosa ne znači da će se raditi godinu duže za odlazak u penziju, jer su uslovi za penzionisanje definisani Zakonom o penzijskom i invalidskom osiguranju. Ova izmjena omogućava zaposlenima da ako žele mogu raditi najviše do svog 67. rođendana, ali da ranije mogu prekinuti radni odnos ako imaju ispunjene uslove za odlazak u penziju.
Idealna prica za jahanje maloumnog naroda. Znaci prvo su to uskratili nepodobnom kadru pa kad su ga makli onda su ga vratili jer ipak nove stare sijede i celave glave zele da komanduju jos jednu godini dana.
Genijalno
Jedna poznata sportistkinja npr... Ona je joj bila najveći dušmanin
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Može preciznije? Ko je gasio cigare? Milo? Cane? Bulatovićka? Svi oni? Ima li neki dokaz?
Zanimljiv mi je tajming teksta Vijesti, kako nema potjernice evo osam godina. Pa sad pišemo o potjernici ukinutoj nakon osam godina. Koju je zbog apsolutne zastare povukla, pajsad, Veljovićeva policija. Nije baš najaktuelnija vijest na svijetu, već sa osam ljetah kašnjenja, pa me zanima motiv za istu.
A gašenja cigara sam se nasluša i licitiranja sa jebachima. Naravno, bez dokaza.
Dok se evociraju uspomene na SČ, AI Medenica se glaska svako malo, a ministra policije i savjetnika premijera za bezbjednost nema bez na poneki klipic.
Nego, prosto mi je nevjerovatno ali od 15 aprila krece redovni godisnji remont TE Pljevlja i traje mjesec dana. Bas kao i svake godine. E sad sve bi to bilo normalno da veci dio prosle godine nije bio sveobuhvatni ekoloski remont i sanacija.
Pa majku je li se moglo to sredit tada a ne nakon 4 mjeseca probnog rada ide godisnji remont i pauza?
Jer od decembra je probni rad, nisu se glaskali vise nakon toga da je prosla testove itd itd.
Bice ovaj gubitak nije za ponos Djuki i drugovima pa se kriju od svega. "Kaće" prezentacija ucinka najveceg dobrotvora ove drzave? Ako ste zaboravili, Djuka dobri je ustedio milijardu gradjanima Crne Gore time sto im nije naplacivao maximalnu ostvarenu cijenu struje na berzi.
A to će sad Moldavka sa preko 50 ljeta dolazit u CG...?
Da skupi izgubljene usponene
Objavljuju gluposti.
Što napisa @networkaster,medeni se sprda sa njima konstantno,i sad više nije AI,ali da mu se ne pridaje pažnja no ćemo da pišemo o Moldavki koja ostara i nema se što vrćat,aj one 3 Kineskinje i da vrate,tu su oko 40g,a ova,pfff
A ko ne govori gluposti moj dobri Al? Politika nam je poput farme ili zadruge...