kad moram da se tusiram. mora da sam bila neka cupava macketina u prosli zivot.
Printable View
kad moram da se tusiram. mora da sam bila neka cupava macketina u prosli zivot.
Život u zajednici
http://www.google.com/url?source=img...EiWq7Bkx5Ibq3Q
Inače me pakovanja strašno nerviraju, ali sad ćemo to da uradimo što smirenije... :mrgreen:
Ljubomora kod zena.
Ako kazes za neku djevojku, glumicu, pjevacicu, nebitno, da je lijepa ili, narodski receno, "dobra riba", u zenskom drustvu, znaj da ce joj kvalitet osporiti 80% pomenutog drustva.
:)
Skroz nepotrebna euforija oko doceka Nove godine. I ono glupo odbrojavanje.
I naravno one standardne glupe poruke.
Kad mi neko napiše hvalospjevljivi komentar po fb... Kako mrzim to, odmah brišem.
Iscijepah gumu na lezecega policajca jtros 3 put ove godine.Uzas.
Sto sad ne mogu da nadjem topic dje su ljudi kacili wallpapere (desktop)
Bacite mi link na pm ka boga ve molim.
Edit: nasao
Sto " zlatne lavice " mlati po topicima i prica sam sa sobom, da bi prikupio postove.
Nervira me osmjeh ovog čovjeka
http://www.pobjeda.me/wp-content/upl...-Malidzan2.jpg
Ali ova slika to ne objašnjava najbolje.
Kad prvog na drugi januar odbrojavaju u ponoc. Uf
Sent from my GT-I9300
Kad cekas jednu utakmicu za pare 3+ tj, u drugo poluvrijeme ti treba samo jedan gol a znas da nece pasti... To me danas popizdilo bas, kao rijetko kad.
Nadimak mu je genijalan, decko za sve :)
Sent from my GT-I9300
Nerviraju me teme kao sto su Iphone, Samsung Galaxy SIII. Jedni brane Apple, drugi brane Samsung. Isto ka' da su oni vlasnici tih kompanija. Da ne pricam o tome kako se tu najmanje prica o nekim prednostima i manama tih telefona.
Nerviraju me svi "ENE BURAZERE" sto misle da su dvije trake na bulevaru samo za njih.
Nerviraju me ljudi (=komšije sa sprata) koji ulaze u sobu i zatvaraju vrata pa izađu i zatvore vrata. I poslije 12 sekundi opet ulaze u sobu i opet zatvaraju vrata i tako u krug.
sto svako prodaje (dobili na poklon) neki smartphone, laptop i tako. ja takve poklone gledala nisam. sve neke sitnice, cokolada, carape, neki smrdljivi dezodorans itd.
Ne voli te rodbina...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Zvanicno bataljujem poker.
Autobusi naših prevoznika (mislim na PV konkretno)! Svako putovanje sa njima mi liči na ono iz filma "Ko to tamo pjeva"! Ko firma "Krstić i sin"! Samo fale prasad u prtljažniku i da se usput neđe roštilj raspali, pa da se u kolo povatamo. Užas, pih!
Nervira me kad se vratim sa pecanja bez ulova...
Sva sam u modricama :( pogotovo noge... Prosto me blam. Dobro je, te nije ljeto.
Novi "cijenovnik" saobracajnih kazni. :cower:
Nervira me sto ne umijem da ubacim nove kordinate za wireless (usb internet mi je pri isteku), a i komsije su nove pa mi je muka traziti pomoc od njih. Help me:cry:
A sto ti je muka. Podjes sa kafom i uzmes nesto slatko. Dosla da im cestitas useljenje i usput internet mi je kraju, mozete li mi dat sifru za wireless. :D
Eo poce Desert caskom da oposli to, izbacice se kao radnik t-coma.
Za AlteMareu naravno! :p