Od tih sto su potpisali, niko nece platit' cijenu goriva koju cemo mi placat'...
Printable View
Ne, platicemo i nase i njihovo.
Kao i sve ostalo. Samo sto se sve ostale stvari dobro prikrivaju a ovo nam lagano guraju go.vno pod nos, cisto da budu sigurni da mogu da se sprdaju kako im drago...
Samo na ulice i blokirati saobracaj!!!
Mora da mu je zafalio koji milion zafalilo mu glave sve mu jbm i cijeloj lozi takvoj..da je Tito ziv ovi bi bili na goli otok cukali kamenje sve im jbm...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad cuh ovog blavora! kakav luksuz mrcio se?!
https://www.youtube.com/watch?v=y69Ov6bDryY
kako bi se ovaj luksuz brzo izgubio da se narod organizuje i stane na svaku pumpu sa autom.Ugasi ga ,digne rucu i odseta,sjutra bi bilo odmah pojeftinjenje od 30 c
Biciklo, vespica i naravno kao svudje gradski prevoz :)
Fidele izbaci uljeza : zastava puna blokova bez tockova,zastava puna blokova bez tockova,golf 2 pun blokova bez tockova,pauk :D
Nemamo mi preveliki broj pumpi i dosta je da se udari na najjace.Nego ovo samo jedna ideja.Ima ih sigurno mnogo boljih i pametnijih(jer ova pala na pamet u roku od odma').
Ako cega imamo, to je pumpi :)
ako cega imamo to su golf 2jke. :)
naravno, kad imaš gradski prevoz (kao što ga mi NEMAMO jer poslednji autobus u 9 sati je presmiješno i za najudaljeniju provinciju a ne za glavni grad)u
naravno kad imaš platu da možeš svojoj porodici da kupiš biciklo ili vespicu (svima po komat)
naravno, kad imaš državu u kojoj je krađa kažnjiva pa samim tim ti je tvoje vozilo tj vespica i biciklo sigurno od lopova....
baš bih voljela da mi se javi neko ko je ostavio bicikl na ulici i da ga je našao posle...u mojoj zgrai nema porodice kojoj niej maznut bicikl, meni dva komada i sad živimo s biciklom kao ravnopravnim članom domaćinstva jer mi cijelu terasu zauzima
Ovako to rade Kinezi. Ne kazem da treba da se trujemo ali da radikalizujemo mjere definitivno!
http://www.source.ba/clanak/8901222230795/
Ja mislim da je prvi maj fini datum da se izadje na ulice. A vi kako ocete (ili smijete)...
Да оће покренут ово само неко, кад су оно били они протести са Ћаловићком умјесто приче идемо мирно требала се искористити ситуација и покренути тада онај народ, јер нас је доста било, да се руши зграда владе. Не би полиција смјела против толиког народа ваљда.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Na ulice sigurno nece niko izaci, nijesmo izasli ni kad smo imali 5 maraka platu ali bi se mozda bojkotom pumpi moglo nesto postici...
paljenje, rušenje i sl nema....tako da samo pazite što pišete da ne bude posle što infrakcija, okle infrakcija...
Ovo je strogo zabranjeno:
30. Pozivati na nasilje, linč ili fizički obračun protiv korisnika ovog foruma, javnih osoba, grupa ljudi, organizacija, ili privatnih lica.
31. Pozivati na vandalizam, rušenje, pljačku ili uništavanje: tuđe imovine, javnih dobara, geografskih područja (poput gradova, država ili sličnog)
Predlazem da se za termin paljenje koristi alternativa "gašenje".
Ako se taj termin i ranije koristio za isto, na forumu je sve izgorelo! :)
Ne treba nista paliti ni rusiti, treba demokratskim sredstvima natjerati vlast da popusti sa haracima...
Kao i do sada...
Demokratskim sredstvim? LOL
Bice jos ovoga. Za 5 godina pocinjemo da vracemo kredit.
Ali skupice nam se jednom sve. Za vazda!
Nema kod nas odavno demokratije kolega te se tim putem kod nas NISTA ne moze postic'.
http://www.dodaj.rs/f/v/SN/4I8cvdnZ/zotpor.png
Imamo dobru opoziciju...
Ili pak ne.
Kad smo vec kod 'opozicije', zna li neko da mi kaze ko je Boško Vukićević ?
Od juče idem u Trebinje da sipam gorivo.
Znači nisam nasilan tip ali kada moja država ne želi moj novac odnosno želi da ga uzme previše primoran sam da ovo radim.
NK - TB = 65km
NK - PG = 55 km
Juče sam popio kafu, prošetao i ušteđeo 10e.
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Koliko ti staje?