kakva je ono stoka od navijaca. Trebali su uleceti karabinjeri pa sa gumenim mecima po njima, a onome sto je visio na ogradu, vodji, njemu metak u glavu. Stoka, ono nisu navijaci, ono je obicna stoka.
kakva je ono stoka od navijaca. Trebali su uleceti karabinjeri pa sa gumenim mecima po njima, a onome sto je visio na ogradu, vodji, njemu metak u glavu. Stoka, ono nisu navijaci, ono je obicna stoka.
zamisli ti koliko je to bolesno
krenut iz Bg i napast autobus sa igracima
pljackat i cuda cinjet duz auto puta
10 ljudi uhapšeno
prekinut meč
sramota
Kakva bruka neviđena, ako sad ne naprave neku akciju da u korijenu sasijeku ove grupe, nikad se oprat' neće. Katastrofa. Žao mi je pravih fanova srpskog sporta, ovo niko nije zaslužio, stvarno.
kakvi gmazovi! treba ih proćerat iz države, a ne sa tribine, sve iz reda!
http://www.dodaj.rs/f/6/S7/1LGN9JOh/cetse.jpg
Cisto da se zna ko je dokrajcio FSS...
a da nije Partizana moglo bi se slobodno rec i srpski fudbal uopste...
Ono su telad koji su preskocili svoju ogradu i misle da se mogu ponashat kao i na svojoj teritoriji...
kakve dzukele, kakvo je ono dno? to samo navijaci Srbije mogu... sramota!
http://www.malesia.org/files/images/...n_flamurin.jpg
cija je ovo zastava ?
5 utakmica bez publike i 3:0 registrovano:rolleyes:
sramota, navijaci su tu da navijaju za svoju zemlju, da joj pomazu da dodje do pobjede, a ne ovako da se ponasaju, smradovi jedni...
Ovo se moglo i ocekivati, a i sprijeciti. Zasto nije, ostace pitanje.
Ovo nisu navijaci vec huligani. Velika je razlika medju njima.
Igraci Srbije su bili pod sokom i onih par minuta sto se igralo. Napravili su jedan faul, vjerovatno za crveni i jedan penal. Da se utakmica nastavila, mislim da bi tesko izgubili.
A kako i nece kad imaju onakve "navijace", kako nece kad im je prije utakmice par huligana uslo u autobus i bacilo baklju napadajuci cak i fizicki Stojkovica kojeg su ostali igraci morali da brane. I onda su oni trebali da se bore za takve "navijace".
Zacudilo bi me ako Stankovic opet zaigra za svoju reprezentaciju, jer ako je momak zaplakao na terenu, znaci da je stvarno povrijedjen i razocaran.
koji penal ja ga ne vidjoh ?
i sad nek mi neko kaze da nije sreca sto smo se odvojili. Mi smo danas heroji u evropi, u najljepsem svijetlu na svim sajtovima od uefe do skysports-a, dok srpski vandali po drugi put "osvicju" na bbc-ju zbog svojih junackih radnji...
Važno je da na ovom topicu nema iskompleksiranih... http://www.car-caffe.com/forum/image...s/thumbsup.gif
Okle mu albanska zastava? Bez sale! Eo ja sutra da ocu da zapalim tu zastavu, ne znam dje bi je nabavio! Ne tu, nego bilo koju, lise ove nase sto je mogu na trafiku kupit...
Igi oli da ti nabavim od ovija te prodaju diskove oko gintaša :)
Ali najjači su mi talijanski specijalci sa svilenom maramom i brkovima i prosjekom oko 45-50godina.
Đe iželi bi ih ovi da su na tribinu ušli :)
Utakmicu treba registrovati 3:0 za Srbiju. Organizacija utakmice na kojoj svak unosi sta oće, gadja koga oće.... pusta debile da divljaju umjesto da isprazne stadion... i na kraju ispastaju igraci
Ovo ne treba,jer su ipak gostujuci navijaci izazvali nerede, ali reakcija italijanske policije stvarno je bila ispod svakog ocekivanja i skandalozna. Da pocnemo od toga da su znali shta se desilo u nedelju u BG i bili upozoreni da su moguci neredi, pa do toga da su tipove sa podebelim dosijeima u policiji(ovaj lik sa maskom sto sjece ogradu je odgovarao za prodaju droge) bez problema pushtali preko granice, zatim pustili su navijace na stadion posle cjelodnevnog divljanja po gradu, i na kraju,pustili ih da unesu svashta.
Utakmicu treba ponoviti,bez prisustva publike.
E sta se radi... Srbija se vec oprostila od ovog evropskog, ali ovi navijaci... Ajde da razumjem gnijev zbog one parade, ali ovo...Katastrofa!!
naravno , utakmicu ce registrovati u korist Italije, a Srbja ce biti kaznjena strogo.
A kako ne.
Pravila UEFA su jasna.
Nema tu ponavljanja i čuda.
Što veli HARI i italijane treba malo kaznit.
Em im je rečeno da će bit problema,em su ovi unjeli što su šćeli na stadion...
Mada latini su to,a i njima ne cvjetaju ruže u kvalifikacijama,pa ono aj da ih puštimo da prekinu meč,nama 3 boda :)