Stari pokvarenjak je taj bg [emoji28]
Printable View
Stari pokvarenjak je taj bg [emoji28]
Love, hate sto se mene tice. Nista izmedju
Ja bi ti rekla koji na forum bi ti dao savršen odgovor na tvoja pitanja jer je u to vrijeme bio i DJ u Beograd a bio je i DJ na Sea Dance ali ođe je aktivan isključivo na oglase SAD tako da možda bolje ne.
U prevodu, nije ni bitno drug. :)
A pusti @joni - ja on ti je ka one tetke u komšiluk što pomjeraju zavjese noću da vide koja nevjesta je i s kim došla doma. [emoji1787] Nije on tvoja i moja ekipa. [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne bi me cudilo da se znamo iz makar iz vidjenja i ja i ti i mozda ti i taj drug dj iz bg cak... Nije da sam zakljucio ko mozes bit ili bilo sto slicno ali me ne bi cudilo. Jer cg je mala
A dovoljno postoji pa ne znam jesu li slicnosti ali jeste neki zanr razmisljanja slican :)
Mogunost se potencijalno povecava. Sve cool, nebitno, tok misli
Pa i da je tako odavno sam prevazišla radoznalost tog tipa što se tiče VR. :)
Još od miRC-a. :joy:
Zamisli imaš miRC u Nikšić đe moš o svakom sve saznat a ono kao. :joy:
Nego, za Beograd nije Beograd bio ono plafon nego je bio raskršće kao portal za ostatak planete, meni.Moj brat je bio u sigurnoj zoni svojih drugova iz CG ja sam bila ono..đe me pita znaš li ti jadna ne bila ko je ovaj i onaj s kim se družiš iz kakve je familije?Reko, ne zanima me. :joy:
Iz dobre sam familije, kazi bratu da ne brine [emoji23]
Kskvo opterecenje? O cemu ti? Porque? :)
Dje ode onaj gangster alo :) A zaspacu kad zaspem. Evo lezim 56 sat, pretvoricu se u onaj oblik od krede sa murder scene iz filmova nazdravlje meni :)
Koji gangster sad?E tako i ja sebi zaspaću kad zaspim a ček reče ti kakvo opterećenje.Pa što mi bacaš crva sumnje ko si a to me nervira neću to.Nego, taj kad je bio DJ u to vrijeme je bila popularna ova grupa u NK u toj branši a on je reka ma to je limunada da vidite vi što je DJing. :joy:
(116) 666 - Alarma (Clip Video) - YouTube
Ma dj je martin jer je najveca mogucnost. Wft, crvi su davse stave u tekilu. Kskvi crvi? :)
A znam ga costo sluzbeno, ono. Ne znam ga dobro...
Pa godiste, fejtles, eliminises mladje i drugacije, ne znam, logika...
Logika važi samo u okvirima koje poznaješ.
Nadam se da admini neće da nas kazne za ove dijaloge, ili bar da će sve ići na moj račun.
A i da KaemSe neće pomisliti da si moj dupli nalog ka za Lapis. :joy: Ja se nekad ozbiljno štrecam od ove društvene zajednice. :joy:
Ne bacam nikakvog crva, ovaj svijet funkcionise sto se mene tice na (pazi sad gej izraz) razini da nista ne mora i sve moze. Tako da vidi sa tim crvom iz tekile ali nemoj zutu sto se mene tice , bolje bijela :)
A reka si mu ime ali nemoj pliz niknejm jer je pod tim bio DJ.
Da ne bude da smo ka palanački mozgovi što zbore o nekome ko to birao nije.
Popcorn Remix [HD]
Sa kim zaratismo???
Kazne? Dobro :) Mogu da urade sta? Izbrisu ove postove? I neka izbrisu, spam su realno gleano iz perspektive. Ajde laku noc zelim, odoh u prnje sto bi bokelji rekli
Sa onom bivsom teniserkom martinom navratilovom. Napala nam je drugaricu zajed icku koja je strejt, krava ta
Ako ga opet neđe sretneš a oćeš ono da ga zajebavaš a Nikšićani vole zajebanciju pusti mu ovu stvar i reci jel se ti sjećaš kluba Plastik? :joy:
Sunglasses at Night
Ali, shhhh kad te pita ko ti je to reka, ti reci rekla mi tičica. :joy:
Ne znam se ja s njm sem sto se znamo ko je ko, znam mu kolege is sire ili uze ekipe.
Osjecam se kao da smo se napili pa zapalili vatrometom nekom balkon, haha. Zaboravi, ukljuci erase na timer [emoji23][emoji23][emoji23]
Plastik nije cak ni davno mnogo umro, sjecam mu se biljega i oziljaka vrlo dobro
OT izražavaš misli i osjećanja.
Ja sam recimo očekivala da će ova pucnjava duže da traje no crni humor premunio mi je prvi komšija koji bi sad do zore povadio sve što ima od MIRnoveca a onda bi i neke zvučnike izbacio u dvorište da mi život zagorčava Cecom i tako to, ali eto njega okide srce prije mene.Mislim nije lijepo, nije lijepo s moje strane nek mu je laka crna zemlja.
Uh, nikad lijepe vijesti Da idu na bolje mjesto je vrlo vjerovatno moguca opcija
A pucnjava za novu godinu, dada :) I ja se zacudih sto su zagruvali, nije mi palo ns pamet
Plastik je najgore moguće SMEĆE od kluba tad sad već pojma nemam.Imali su obezbjeđenje za gornji sprat i stolove sa staklom na stolu đe su likovi ladno razvijali crte.Preko studentske službe ono sam bila promoterka gadilo mi se iskreno to mjesto.Tiga mi se ogadio zbog Plastika njega su furali najjače.Dok se nisam restartovala na njegov koncert u Areni.
Martin je bio za mixetom.On mi je bio jedina svijetla tačka u svom tom odvratluku.
Bio je i u Barutani.I pored svega održao je dostojanstvo i onaj zdravi duh jednog Nikšićana.Bio je prilično i markantan.
ALI,ali jebena tezga.Žao mi je što nije postao svjetski poznat DJ a neđe možda bolje za njega i što nije.
(116) Tiesto - Adagio for strings / Secret ( Epic Tomorrowland Show 2019 ) - YouTube
Everything happens for a reason and power equality ghost dog :)
Da si vidio sve te likove na gornjem spratu tadašnjeg Plastika sad ne bi ušla ako i postoji za spas sa tim staklenim stolovima.
I još im kao letke dijeliš za Evente a dolje neko koga znaš je za mixetu ka ti ono da zaradiš za studije ono dođe ti da se na sve ispovraćaš.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4a1bf2f447.gif
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Zatvrili su ga cini mi se prije koju god. Sad nesto ne mogu da kazem da izbjegavam bg jer ne izbjegavam, bio sam prije neki mjesec ali idem samo kad trebam. Zasicen
Ahahha nisam se usudila da izguglam dok mi nisi rekao ovo sve noćas.
Uz prikladan GIF.
Za admine OT sam izražavala svoje misli i daVnašnje za(misli) i osjećaje.Nije Spam.
[emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf60a729ff.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...704871a111.gif
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zadnji put sam bila cik prije onih masovnih protesta umalo mi Batajnicu nisu zatvorili na putu ka aerodromu, to je bilo tad.
Kroz pakao sam, ali pakao prolazila što je ono smeće učinilo od Beograda.Gledala sam u ruševinama Hotel Jugoslavija.
Bojim se da ja više u stanju nisam ikad više tamo da budem, a dobar dio je tamo mene.Od djetinjstva pa do svega.Veći no ođe.Tamo su mi ljudi koje toliko volim a koji se guše u tom jebenom sistemu.Brat mi je tamo.
Tamo su mi prijatelji kakve ođe nikad niti sam imala niti ću imati.
Tamo je mjesto sa kojeg vidim Dunav i Ratno Ostrvo.
Sve što je mene u život formiralo je zapravo TAMO.
Moj najveći prijatelj, moj najveći drug na Planeti je tamo ali se isključio iz svih mogućih društvenih mreža.
Tamo je PAKAO.
Bojim se da snage nemam TAMO više ikad da odem onako.Onako.Ka što ti reče za Eminema što je on želio fak u suštini.
Crna Gora je mala, no mi je konačno postala posve dovoljna.
Laku noć, drug. :)
I hvala ti na svemu, cijenim.
(116) Faithless - Why Go? (Official Video) ft. Estelle - YouTube