sto 4? velik paket bio jel?
Printable View
sto 4? velik paket bio jel?
4e uzme nasa posta za neki carinski pregled ili nesto slicno tome i to sam morao sam da podjem za nju ono na zeljeznicku, na kucu mi je donio postar obavestenje da je posiljka stigla
naruceno preko interneta iz njemacke, 5kg tezine, vrijednost 140eur
poslato DHL-om ali regularnim, ne EXPRESS!!!
i da rekli mi jos ako ne dodjem isti dan za nju, naredni dan ako dodjem uzimaju 7eur
meni bude od 1-2 e mada to zavisi,vjerovatno velicine i tezine
Da li je moguće sa naručivati i plaćati na internetu sa ovom karticom:
http://www.ckb.me/web/code/navigate.jsp?Id=180
Radi se o klasičnoj Visa Electron kartici, ali me zanima je li neko imao priliku da je koristi na mreži.
Kasni li vam sta iz britanije?
19.02 narucio iz Singapura masku za telefon
20.02 poslato
26.02 stiglo u Podgoricu
danas 28.02 stiglo u Bar :)
junacki
Isto, neki sat. Ovo mi je 4 put da mi posiljke idu preko singapurske poste, sve mi stigne za najvise 7-8 dana.
I moze li iko provalit odakle mogu narucit ove patike u CG. Ima ih na dosta mjesta vidim, naziv je Men's Nike Air Max 2011 Running Shoes Green Black Spot ili Nike Air Max Mesh
Evo link...
http://www.cheapsalenikeairmax.com/m...-spot-2174.htm
Da li je neko do sada imao ovakav slucaj,ja nisam.
Kupio sam prije 10 dana u USA neku stvar (nije bas jeftina) i od tada prodavac niti mi je poslao stavku niti mi odgovara na email.
Brine me sto to gdje sam kupio nije online prodavnica nego predpostavljam neko privatno prodaje.Ima nekih 30 stvari koje je do sada prodao i feedback mu je 100%
Sta da radim?Da li imam pravo vec sad da otvorim slucaj s obzirom da je navedeno da prodavac isporucuje robu isti dan od momenta uplate.
Gdje je bolje da prijavim na ebay resolution center ili da otvorim paypal case?
Kontaktirao sam ga preko ebay.Ako je prevara da li to znaci da mogu da se pozdravim sa parama.
Sve možeš preko eBay-a da odradiš! Ne treba ništa da ulaziš na PayPal!
Ovako: Ako ti prodavac u roku od 10 dana nije odgovarao, možeš već otvoriti eBay Case u Resolution Centru.
Tamo sve ispisi šta je problem, da ne odgovara niti šalje robu, čekiraj da si mu već slao poruke itd itd...
Oni nakon otvaranja case-a daju prodavcu rok od 7 dana da odgovori.
Ukoliko ne odgovori, dobijaš pare kompletne nazad (cijena + poštarina). Tako da nemaš što da brineš, siguran si 100%!
Jedini slučaj kada bi ti pare "propale" je ukoliko ne otvoriš case u roku od 45 dana od dana kupovine, tako da ne brigaj.
Pozdrav.
Hvala
Da se pohvalim, stigla mi je posiljka iz kine sto sam narucio preko dx, preko hong kong mail za 13 dana u Pljevlja. tako da sam bas iznenadjen. nikad mi nije tako brzo stiglo :)
http://www.startfitness.co.uk/Ja ovdje kupujem patike.Ovo je prodavnica mada prodaju i preko ebay-a.Pogledaj mozda nadjes nesto.
Neno hvala, ne nadjoh ih na taj sajt :(
Snake, posalji mi taj sajt pa cu pogledat, pa cu vidjet koliko mi se isplati :)
to je brate taj sajt ka kojem si ti link dao haha oci mi ispadose trazeci
EMS 20 dolara + 5% neka taksa
Imao sam priblizno 200e na paypal racun od prodatih stvari na ebay, nisam planirao da ih prebacam na karticu vec da trgujem sa njima, ali ni to nije bilo moguce jer je to moguce samo korisnicima iz USA da uzimaju pare sa paypal balanca i placaju sa njima.
Medjutim ostao mi je upaljen automatski withdraw i evo sto se desilo danas :)
http://www.zaslike.com/files/ui5pnxf8mudsjmbu894.jpg
Ostalih 100 i nesto eura ne mogu prebaciti sve dok mi ovaj ne da pozitivni feedback ili prodje 30 dana.... i onda ce biti sledeci prvi automatski ili kad ih ja prebacim prije prvoga...
al ima Yugoslavia pa onda Montenegro pa Zip i da ti shipping
Kako ide prodaja na ebay? I kako racunas postarinu?
Taman bi i meni trebalo..
Imam masu stvari za prodati.
Ima ki đe cenovnik naše pošte..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Odje se racunaju cijene...
http://www.postacg.me/main.php?idstr=704
Mozda bi bilo pouzdanije preko dhl npr?
Prastajte momci poptpuno previdjeh vase postove.
Dakle do sada sam prodao par stvari na aukciju i sve je bilo ok. Pare odmah po prodaji dobijam na racun, dan / dva evantualni ako nije kupac u mogucnosti odmah da plati.
Pare legnu na paypal i tada su u statusu pending. nakon 30 dana ili nakon par dana posto dobijem pozitivan feedback za tu trgovinu pare postaju dostupne i mogu da odradim withdraw (za tos se uzima provizija 5$ nebitno na kolocinu novca (mada je dnevni limit 500$))
sto se tice postarinom slao sam npr za sloveniju nasom postom paket ~150g oko 5.5e - stigao za 7 dana na kucnu adresu (za 4-5 je bio u SLO)
za njemacku isto tako oko 1500g oko 5.5e za 10 dana je bio na kucnu adresu
za austriju oko 1.7 kg za 6 dana je bio na kucnu adresu
u prva dva slucaja je bila posta za avion, a u trecem slucaju nije vec kopnenim putem kako li racunaju to - zeljeznica, i stiglo je iznenadjujuce brzo...
DHL racuna do prvih 0.5 kg oko 70e tako da se ne isplati ;)
eto toliko ukratko :)
ovako refund mi je odradjen i na paypal sad imam 3,4eura. a na entropay imam 5. ipak ne mogu kupiti nesto sto kosta 6eura. paypal bi mi automatski povukao pare sa entropay ocekivao sam da ce i tako sad da odradi medjutim on kao da ne prepoznaje ova 3,4eura sto su na paypal a niti znam sto da radim sa njim. zarobljeni su nekako.
to ti stoji kao paypal balnce?
fora je sto paypal balance mozes da povuces kao minimum 10$ ...
Kako ti zaglavise ta 3-4 e tu?
Imao sam povracaj sa ebay-a. 4e