Potvedjen Alavarez Conor za 205
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
Potvedjen Alavarez Conor za 205
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Alvarez nastavlja da bjezi od kabiba..
Khabib Nurmagomedov se osvrnuo na odluku UFC da Conoru dodele mec protiv Alvareza, prethodno njemu obecan i potvrdjen:
"Kada sam potpisao ugovor sa UFC, to je bio sport. Sada se sve pretvorilo u veliki freak show, ne znam ni kako bih to nazvao. Jedina stvar koja me drzi u ovom sportu, koji puca po savovima, je to sto nisam covek koji odustaje na pola puta!"
sto sam vam ja rekao, ufc ce sve uradit samo da izbjegne rusa sampiona.. ovaj megregor im tu igra strasnu ulogu, i za to biva dobro placen.
Da budemo fer Conor je isto imao obecanu borbu za titulu protiv RDA pa se to pretvorilo u epsko rivalstvo sa Diazom.. Ovo nije losa odluka UFC-a ali bi trebao da preda titulu u FW jer je nijednom nije branio. Oce silu na sramotu da ga krunisu kraljem u dvije divizije, bez odbrane pojasa..
Sve po strani ali McGregor je nevjerovatan. Coek po 3-4 puta godisnje se bori i od nikoga ne bjezi.. Ludi Irac..
Sada citavi event u NYC izgleda predobro..
a i ti bi se borio brate i po 6 puta da ti daju 2 miliona..
A ne bjezi od Khabiba, nego mu se vise isplati da se bori sa Conorom. Tako rijesava zivotno pitanje.
Khabib je najbolji borac tu, ali vidis kako ga zaobilaze. Jbg, i on je bio van borbi skoro dvije godine. Sacekaj sad malo druze.
Konor zasluzuje maksimalni respekt i pare koje uzima opravdava svojim nastupima i harizmom. Sad sto ga ja ne volim je drugo, ali imam respekt maksimalan.
Dok UFC ne bih komentarisao. Pa ovaj Rizin i ako su sirocad u odnosu na njih djeluju gospodski.
Nemojmo sad.. UFC je svjetlosnim godinama ispred ostalih MMA organizacija i daje fanovima ono sto zele da vide. Jos nije kakav bi trebao da bude za borce, ali to je do njih samih jer da se oformi sindikat boraca, kao sto se prica, moglo bi dosta povoljnih uslova da se stvori i za one koji nisu na vrhu divizije..
White je danas rekao, na pitanje o zaradi boraca,
Quote:
When you fight on pay-per-view and you're a star — basically in this sport you eat what you kill. So the guys that bring in the majority of the revenue, make the majority of the revenue.
Da, ali Conoru nikako da daju rvača. Ako Conor tresne ovoga, ja bih da vidim Conor vs Khabib. Neka preda taj pojas u 145. Ionako ne moze doc na tu kilazu vise. Mozda i moze, ali ce ga ubit Aldo onda.
Konor Khabib nikad vidjet neces, jedino ako bude Dani pre*****o Irac. Jer tu Konor nema promil sanse za povoljan ishod.
Eddie je dobar na ground mada ne znam koliko ce mu to pomoc jer je Conor dobro izgledao na svaki pokusaj takedown-a od strane Diaza, koji je superiorniji u tom segmentu.. Mislim da McGregor dobija bez vecih problema ovo, ipak mu je ovo najprirodnija kilaza, ergo trebao bi na njoj da pokaze puni potencijal..
Rekao je Dana da ako Conor sad dobije slijedi predaja pojasa u FW..
Ako McGregor dobije sad slijedi Diaz pa tek onda Nurmagomedov..
Trenutno se radi na tome da budu Khabib-M.Johnson isto na UFC 205
Evo mozda Khabib vs Johnson na UFC 205,nije zvanicno jos.
a vidjeli da seru pa malo da mu se kao oduze
mogu slobodno odma da mu daju pojas jer ne vidim ko bi i kako njega u ovoj diviziji mogao da pobijedi
70% onog sto je bio prije ovih povreda silnih dovoljno mu je za bilo koga iz ove divizije. Jedino neko polugom sa ledja da ga dobije, ali ne vidim ko bi mogao to..sem mozda Diaz mladji. Ovo ostalo ce sve da rijesi.
ali stvarno sramota da onome jacare souzi ne daju title shot posle toliko meceva jada cuda, jos covjek ima 36 godina...
evo je aldo zatrazio raskid ugovora
Dje nece i drugi neki, smecarska organizacija bez imalo respekta prema borcima. Prema njemu su pokazali tako malo postovanja, a tolike godine je bio prvak. Sta ovi drugi da ocekuju?
stvarno da se zapitas ko se pita vise, Dana ili Conor..Ovaj nocas prica da ce trebati vojska da mu uzmu 2 pojasa, na pitanje oce li predat pojas u FW, dok White gleda i ne progovara..Razumijem Alda ali opet je i on sam drzao pojas zadnjih 14 mjeseci bez odbrane, pa neka ceka sad..
to je bilo zbog povreda, ne mos to da racunas..
sve sto je maks holavej rekao za alda je u pravu. covjek se sve zali i placinja, pretjeruje. masa puta se on povukao zbog nekih "povreda" i zajeba ufc.
Aldo bi trebao da bude kivan na UFC zato sto ne naceraju McGregora da ostavi pojas u fw, a ne zato sto mu ne daju revans sa njim..Conor,kao borac, ima pravo da se ne vrace u fw ako to ne zeli..ionako se vidjelo da kidanje kilaze ne odgovara njegovom tijelu jer je kao kostur..
a vjerovatno hoce da mu ucine da uzme pojas u dvije kategorije. mislim da ce ako pobijedi alvareza, odmah napustiti pojas fw.
Slabo mislis.
Dena je *****! Rekao je "ako ne brani, skidamo mu pojas". Posle na kzs se smije dok Konor prica kako treba ce armija da mu pojaseve uzme.
Dena prije neki dan kaze "sto ulovis, to jedes". Aludirajuci na ppv i plate boraca. Ufc kao organizacija podstice borce da prave klovne od sebe kako bi prodavali borbu. Ne lezi to svakom..
Ufc pojas je obezvrijedjen...zasto onda postoji? Koji ce im *****? Neka prave vasatske borbe..dovode neke mc pankove..i ostala Kvazimoda da se bore u kavez.
Sto se tice Alda, neka je on kenjkav..ovakav ili onakav...to im je prvak toliko godina. Ikona mma. I ako ti nemas respekta prema njemu..prema kome ces? Konor je tu dok izbjegava rvace.. Ali poginuce i on...a onda ufc nece vrijedjeti nista, obrisace pod sa njim kao i sa prethodnicima.
I zasto onda Fedor nije htio da potpise za UFC, pa eto jasno je potpuno.
Ne znam koliko godina imate, ali Pride je nesto toliko iznad UFCa. Ja mma borce ne zamisljam kao ulicare koji 'ebavaju majku jedan drugom, vec malo drugacije. Valjda mi zato i UFC kao organizacija sve manje lezi.
To jeste istina ali MMA kao sport je mnogo veci sad nego prije 10-15 godina. Mislis da iz Pride-a, u ovom trenu, ne bi isli za novcem i sto vecim ppv brojkama kao sto UFC radi sad? Zivimo u vremenima kada se svaki sport pretvara u biznis..
Mislim da Fedor nece da potpise za UFC vise zbog toga sto bi mu to ukaljalo njegovu statuu kao najveci svih vremena, jer ima dosta boraca u HW kategoriji sa kojima bi tesko izasao na kraj..
Ima tu masu faktora. Najveci je taj sto je on klasicni rus, koji , blago receno, ne voli Ameriku. Onda, nece da se bori za Danu, jer ga je ovaj popljuvao milijardu puta. Nije da nema para, kao vecina boraca iz UFC-a, pa da mora da trpi sranja CEO-a da bi uzeo koji dolar.
Ako ljudi znaju sta je p4p, onda i znaju da je on najbolji ikad, samo zbog toga sto je sa 183 cm i 105 kg obarao borce od 190+ cm i 115+kg. To je kao da sad Cormier izdominira teskom kategorijom, jer je u to vrijeme Hw u Prideu bio ono sto je sad u Ufc-u. Naravno, sad su bolji borci nego tada, ali svako vrijeme za sebe. Da Fedor sad ima 30 i da se sprema u AKA, vjerovatno bio opet bio u vrhu.
haha, sin mu predvidja da ce biti nokautiran protiv dan hendersona :D
6:12
https://youtu.be/6eFcLkc15_M?t=6m12s
Vazda mu sin prognozira protiv njega :)
Kakav bi samo bio zavrsetak Hendove karijere da u sred Manchestera uzme pojas..filmski :)
pa ja bi volio da ga nabode hendo, ali sad je bisping bolji borac, spremniji, a hendo ostarao jbg.
Meni je Hendo vazda bio miliji i nekako je uvijek bio normalan i umjeren u izjavama, dok je Bisping antipatican sa onim kurcenjem...ali, Bispinga sam poceo da postujem, jer se bori skoro bez oka, a i nikad nije koristio trt i tako te zajebancije...
vidi on na to oko, samo mu je retina valjda malo ostecena.
Inace ovaj event opet pokazuje kako UFC ugadja americkim gledaocima, jer donose ppv, umjesto ostalima..Iako se odrzava u Manchesteru vrijeme borbi je relativno nepromijenjeno..Glavne borbe startuju u 3 sata ujutru, po lokalnom..Ne znam kako ne gledaju da to remeti bioloski sat boraca..Znaci da bi bio budan da se boris u 5 ujutro moras spavat do 10 sati uvece..
Pa ko ce to gledat uzivo? Sprdnja s fanovima van usa