Ja nisam mogla da vjerujem kad rece da je zadovoljna kako je dobro odigrala:shock::rolleyes:
Printable View
Ja nisam mogla da vjerujem kad rece da je zadovoljna kako je dobro odigrala:shock::rolleyes:
ja i dalje tvrdim da je Ana "One Slam Wonder", i da ce to i ostati. Sa ovakvom igrom ona je realno izmedju 50. i 100. mjesta medju teniserkama.
Onda je Franjo Kuncer treci da jebe oca :D
hahaha taman tako.
Jelena Jankovic umislila da je Federer pa otpustila trenera, oce sama da radi :) E bas ce da se usreci sa onakvim razumijevanjem tenisa i onakvom emotivnom inteligencijom.
trenutno igra katastrofa pa sta god oce a opet je bolja od ane koja se kao baba vuce unisti je onaj momak
Anica je postala expert za lomljenje...reketa:) nema za nju vishe para i uspjeha u tenisu,al ima na ***isu ;)
Jelena ce tu i tamo uzet josh koji dinar na nekim slabijim turnirima,svjesna je ona toga i svoje trenutne vrijednosti,a otpusta trenera,kriza,smanjuje troshkove...ne mogu da se otmem utisku da je Kuznja onako slabo igrala protiv nje,ni s 50% kapaciteta.
[quote=AL no1;1471820]Anica je postala expert za lomljenje...reketa:) nema za nju vishe para i uspjeha u tenisu,al ima na ***isu ;)
quote]
da ne znas radi li saviolu? :D:D:D
A jbg misljah na Prosta,napisah Alezija;)
Ha ha Kuncer,strasna sala.
Vratimo se temi:)
Danas je poceo turnir serije 500 u Roterdamu
http://www.atpworldtour.com/Tennis/T...Rotterdam.aspx
http://www.atpworldtour.com/posting/2010/407/mds.pdf
Prenosi na Sport klubu od 1/8 finala;)
http://www.24sata.hr/video/ana-ivano...rateda/158215/
Eto je,na pauzi izmedju...:)
Ne znam samo shto se pomamljuju,ljepshih Podgorichanki na svakom coshku!
ana ima lijepu facu, a ostatak je prosjecan (ako izuzmemo njenu korpuletnu gradju, po cemu je zayebala vecinu muskaraca).
Ana je med. Šteta što ćemo je izgleda na ovoj temi pominjati sve više zbog ljepote a ne pobjeda. :(
ana je prekjuce potpisala dozivotni ugovor sa adidasom. u pitanju je osmocifreni iznos (nesto slicno kao sarapova sa nike-om) pa nesto ne vidim da tu ima previse prostora za sjekiraciju ;)
poredjenja radi, najbolja skijasica danasnjice lindzi von je prosle godine za osvajanje svjetskog kupa inkasirala tricavih 300.000 e
naravno da to nema veze sa trenutnom formom. da ima, ne bi aktuelna 16. i 23. igracica svijeta zaradjivale ubjedljivo najvise novca od sponzorskih ugovora
nazalost, jos jedan pokazatelj koliko je zenski tenis posao u q***. Muskarci primaju srazmjerno uspjesima, ATP lista i rang lista zarada su skoro identicne, iako ima lijepih i manje lijepih i medju njima.
U dublu protiv Ruskinja Jelena nije bila nista bolja od Ane :rolleyes:
vidjoh ima neki turnir, probah jednog amatara protiv djokovica 7 bjese kvota, da ako mu pozli ili nesto slicno :lolblue::lolblue:
Rutinski Novak odradjuje mec protiv Federerovog najboljeg druga :D
DRUGI IGRAC SVIJETA :cool:
Samo jos da popravi iskoriscenost brejk sansi,servis je masu poboljsao u odnosu na AO!
Nocas dobar mec u 19:30, Davidenko-Bagdatis ;)
Kakva partija Novaka, kakva klasa, kakva tehnika!!! Trenutno mu nema ravnog na svijetu!
Koliko mi se chini,nju neshto to mnogo ne brine.A i zashto bi?Djevojka je sa svoje 22 godine zaradila i novca i ugleda o kojem velika vecina stanovnika ove planete mozhe samo da sanja.I oce malo da uzhiva,i da igra opushteno.Kad joj neshto malo zasmeta povlaci se,kad joj se ne igra gubi mech ekspresno,i gotovo.Mlada je,slatka,ima sharma,puna para,i mozhe da radi shta hoce.Potpuno je shvatljivo shto joj GSovi i rang liste vishe nisu na prvom mjestu.Iskreno,da sam na njenom mjestu,ja bih isto tako razmishljao...
Svaka čast tebi i njoj (ako je i ona postala takva a izgeda da jeste) na takvom razmišljanju...
Jedan sam od onih koji ne mjeri veličinu sportiste po tome koliko mu je koštao transfer ili koliko je miliona uzeo na nekom turniru.
Zato će mi, dok sam živ, ovakve stvari biti tužne. Stvari koje ubijaju i ono malo preostalog viteštva i želje da se bude najbolji. Ne najbogatiji.
Hvala.
A jel ti nekad palo na pamet da je za nju (i josh ogroman broj sportista) "sportska velicina" na drugom mjestu u odnosu na kvalitetan zhivot i zaradu od posla koji najbolje znaju da rade? A naravno,iznos transfera i broj osvojenih miliona nije jedino mjerilo sportskog uspjeha.
Ni najbogatiji,ni najbolji,nego spokojan i srecan.Ukratko,uzhivanje u zhivotu.
Da je njoj do para vise nego do sporta ne bi se onoliko nervirala na terenu. U njoj se vidi zelja, ali ona ima toliko problema koji joj ne dozvoljavaju da igrao kao nekada. Daj boze da se vrati, jer je njen tenis bio za uzivanje, ali ja nesto ne vjerujem u to.
Nijednog sportistu pare ne cine srecnim, vec pobjede.
Mayer odustao zbog povrede, tako da je Nole vec u polufinalu.
Nisu toliko pare u pitanju,koliko zasicenost,ja mislim.Ubijala se od tenisa do 2008,sad oce malo da qlira i da odmara.
A pobjede jesu vazhne,i prirodno je da se nervira,niko ne voli da gubi.Ja se iznerviram kad izgubim partiju shaha preko neta,a ne ona u drugo kolo AO,ili tako nekako...:)
Ana je odustala od turnira u Dubaiu koji pocinje u ponedeljak zbog povrede ramena..
Ona jos od kraja 2008. ima problem sa ramenom,morala je i servis jedno vrijeme da promijeni...Tako da nije samo problem u tome da je ona zasicena od tenisa,nego je imala i ozbiljnih povreda :rolleyes:
Jes rame joj je nagrdjeno...i koljena...od savijanja :)
Novak odlican,napreduje iz turnira u turnir,na AO cetvrtfinale,sad polufinale,dize formu malo po malo,bice ovo strasna sezona za njega!
Jes da je do sad odigrao dva meca protiv igraca iz TOP 50 i oba izgubio,ali sve je to taktika.
BRAVO NOLE!!!