Odakle ta informacija?
Printable View
Odakle ta informacija?
Evo još jedan hejt za fashion & friends.
Poručeno 01.01.
Posle 3-4 dana javili da nema jedan artikal.
05.01. Vaša porudžbina br. je predata kurirskoj službi i biće isporučena u najkraćem roku.
A danas javljaju da nema drugog artikla,
Vašu porudžbinu spremili smo sa više lokacija, u narednim danima očekujte Vaše isporuke.
Za isporuke Vaših paketa kontaktiraće Vas kurirska služba.
Vjerovatno su jedan artikal sa više lokacija.
Dobro je pa nisam platio karticom, jer bih čekao pare nazad još 10-15 dana.
Raspadi.
Razmisliću oću li preuzeti ovo kad pozovu.
Pa sto nastavljas da porucujes onda? Vec 3-4 put bacas hejt, evo ja ne bih narucio kod njih nesto posle tvog pisanja, al ti nastavljas [emoji2]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ima volju da narucuje kod njih
A trebalo mi je to, kad imaju u pg odem do radnje, ali kad nemaju … taman, veća sam ja avetinja…
Nego se ne mogu čudu načuditi da neka ozbiljna firma tako “radi”.
Čuh,nisam kupio sem par sitnica kod njih i to davno,da imaju dosta falc robe...
No kad smo kod toga, ima li ko iskustva sa JYSK?
Nesto sam narucivao (ide preko vibera kod njih) i kazu nema na stanju, narucicemo i rok je 45 dana, kazem ok, uzmu podatke i to je to. E sad ja njih pitam ima li kakva potvrda za to, da znam da je naruceno i oni me ladno seenuju u vise navrata. Ajde mozda je zbog praznika pa cu probat ponovo u ponedeljak.
Pisala sam već da sam kod njih kupila nešto, rekli mi odmah u radnji da moram čekati od 10 dana do tri mjeseca. Ne žuri mi, ajde. Par dana uoči tri mjeseca me zovu i kažu da neće to ni još 20 dana pa je najbolje da uzmem pare. A kad sam čekala ovoliko, neka još 20 dana, o mjerama se radi... Ipak bolje uzmite pare. Uzmem, iznervirana odem po sajtovima da trazim i nađem istu stvar u Cungu, duplo jeftiniju i ljepšu boju. Naručim u deset uveče. Ujutru me zove žena, pita hoću li to, kažem hoću, popodne stiglo. Od tada u Jysk ništa ne bih čekala.
Ja ne znam jesam li lud, al nisam mogao nac opciju da se doda u korpu ili kupi online, pa im poslah poruku na IG i rekose ide preko vibera. [emoji28]
Druga stvar vise stvari je u pitanju, te mi je lakse da dostave. A treca oni nemaju nijednu od tih stvari na lageru. [emoji28]
Nisi lud, nema korpe na njihovom sajtu [emoji1787][emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kilo gambora 6e
Kilo avokada 2.5e
Malaga
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Zovem Cilimaru u PG, covijek se javlja sa "alo" [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] pitam ga da mi provjeri ima li na stanju nesto veli lik ae zovi me za 5min radim nesto [emoji1787]
Treba da počnete da pišete recenzije tih objekata na googlu i da dokumentujete kako su vas zeznuli, možda nekad upali i osvjesti menadžere tih biznisa da se povede računa o iskustvima potrošača.
Gledao sam nedavno prilog RTL-a kako je jedan ugostiteljski objekat u Hrvatskoj uništen na Trip Advisoru u sred sezone od strane Izraelaca jer je navodno konobarica, parafraziram, gostima poželjela ugodan odmor daleko od rata u Gazi. [emoji16]
Epilog: promet im se prepolovio.
Mislim da ovdje ni 2% stanovništva ne čita tripadvisor a kamoli da pišu recenzije.Ali, stranci su tu nemilosrdni.
No opet to se odrazi samo na lokale koji zavise isključivo od naleta turista.
Stranci su ***** golema
Najmanju ocjenu na booking sam dobio od svedjanke i norvezana
Pazi sad ovo svedjanka je dosla kamperom sama, obilazi svijet ali najvaljeno veliko zahladjenje pa kao da se stacionira nwdje te nedelje. Ja rekoh ok u februaru nismo zauzeti imas gratis dva nocenja
Ona u recenziju stavi 7.5 vode nije bilo dan cijeli (problem bio u cijeli grad) pomemula nije da je dobila dva dana gratis
Norvezanka od 65 godina se zalila da nije bilo snijega. Kakve to veze ima sa smjestajem
***** golema
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jbg, mentalitet. Oni smatraju da je njihova dužnost da predoče svoje uskustvo kako bi drugi korisnici bili upoznati sa svim aspektima i šta mogu da očekuju za novac koji će dati za tu uslugu. E sad, koliko je to nepošteno prema tebi kao domaćinu koji je izašao u susret je drugi par rukava.
U suštini ja čitam sve te negativne review.
Jedan na Zlatibor je imao 102 review, i 101 je dao ocjenu 10,a jedan ocjenu 5.
Realno to utiče na ocjenu6jer vjerovatno nikad neće imati 10 opet.
Ali na review je pisalo da nije bilo grijanja. Review je napisan 20.08 u sred ljeta. Provjerio sam i taj dan je minimalna bila 23 stepena [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ima ih svakavih zaista, mislim da smo mi mnogo jednostavniji kao ljudi i ne zakeramo svaku sitnicu..
Ja sam imao slucaj prije 2 godine nedje, zove me njemac u sred februara, ja reko ne radimo, renovira se, ima gradjevinskog materijala na sve strane, ali ako mu to ne smeta neka dodje, ima gratis nocenje i da smo zdrao.
Podje coek, za par dana iskace recenzija 3/5 veli bilo je gradjevinskog materijala na sve strNe [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ni pomena da mu je sve receno, ni pomena da je dzabe [emoji28][emoji28]
Isto tako se deavaa da se pomogne narodu oko svega i svacega, vrlo, vrlo rijetko se desi da neko napise da mu se pomoglo bez pare i dinara.. a sto je najsmjesnije isti ti stranci vele da im u sopstvene drzave ljudi ne bi pomogli oko nekih stvari, a ne na neki Balkan, al dzaba.
Zapravo se vise zapitam da li sam lud sto se uopste trudim i sto sam voljan da popustim na neke stvari tu i tamo.
Mislim da ljudi koji docekaju nekoga na noz, drsko, bezorbazno na kraju bolje prodju, nego kad si kulturno celjade... i ovo vazi i za nasu svakodnevnicu po CG.
Ima jedna stara, "što si veće g-ovno teže te je ugazit' "
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Momci, odgovorite li na te review-ove? Ja bih na svaki takav odgovarao, nema se sto libit, no udri bogomi na finjaka.
Stara glasi ne moze se svima udovoljit, upoznao sam svakakvih legendi i ne moze mi nekolicina pokvarit taj utisak, ljudi se osjecaju "mocno" kad dobiju link za review jer svi su fazon da je njihovo misljenje veoma bitno.
Što se tiče mjesta u CG i bookinga ja samo na sve nalupam čiste desetke sa ljudima razmjenim brojeve da se poslije možemo dogovarat i bez čoče bookinga, ako mi se mjesto svidi ako mi nije nešto svakako iskuliram ali na muku bilo kome da stajem ne pada mi na pamet.
Što se tiče vas kojima ovakvi bi da se useru besmislenim glupostima u pravu je kolega odgovorite ali sa velikom dozom ironije i sarkazma i uz obavezno ono kurtoazno hlava na kraju.
Vrati čeljade u Zaru robe za 700 i kusur eura! Ja sam u šoku.
Totalno primitivno.
Da ostanem u okviru topika, temu recenzija sam pomenuo u kontekstu trgovačkih lanac pa tu i da završim.
Baš sam bacio pogled na ocjenu marketa u kojem najčešće kupujem hranu. Ocjena identična onom crnogorskom koji mi je najbliži dolje.
U stvarnosti to su dva svijeta, nebo i zemlja.
U prvom je sve pod konac uredno i čisto, jasno naznačeno, svježe i kvalitetno... svake nedjelje specijalne akcije i bodovi, na kraju mjeseca povrat određenog iznosa na app.. ljubazno i susretljivo osoblje koje ti poželi ugodne dane/večeri/vikende.. Nema nikakve gužvetine/drame/stresa čak ni u vrijeme pred praznike...self checkout je uvijek i odmah dostupan i sve je kako treba da bude.
Šta su potrošači tu najviše zamjerili?: Nedovoljno širok asortiman veganskog i bezglutenskog.. 1 vaga za voće navodno otkazala (dostupne jod 3 ispravne)... žena na kasi je bila glasna... parking je bio skoro pun i naravno neopravdano visoka cijena nekog artikla.
Služba za odnose je odgovorila na svaki komentar, zahvalila na kritikama i navela da im je unapređivanje ponude prioritet uz objašnjenje zašto je takva cijena te kad se može očekivati niža... da je njihovo osoblje kulturološki raznoliko ali je uvijek usmjereno na podršku potrošačima.......... I to je ta politika i način komunikacije.
A onda uđeš u prosječni crnogorski market na primorju, dočeka te uobičajeni smrad i pod koji je valjda čistiji u nekoj štali... Voće sumnjivog kvaliteta i svježine, često već trulo (ne bi bilo trulo da su ga stavili nekoliko dana ranije na akciju..). Ideš na delikates, tamo 2 mučenice pokrivaju kilometar vitrine koja je uzgred očišćena kako treba pitaj Boga kad. Gledaš piletinu i misliš eww... koja radioaktivna boja! Onda zatražiš nemasni mladi sir - pogledaju te kao da si im ubio najrođenijeg te odma' odustaneš o druge narudžbe. Ideš dalje i frapiraš se, trouglić Grane padano nevjerovatnih 13.99e (ne znam kad sam ga platio preko 5e). Nađeš napokon kapsule za Nespresso ali bez cijene, pitaš... Niko ne zna, ne zna ni menadžer. Svejedno stavljaš u korpu. Tražiš neke proizvode na koje si navikao, nema...ili su ih zamijenili neki nepoznati treš brendovi. Glava već počinje da boli, pogoduje tome i nekakva debilna muzika iznad svih propisanih decibela.
Kasa, a tamo krkljanac kupovine sudnjeg dana.
Dođeš nekako na red, stavljaš tu jedva odabranu robu na traku ali.. već ti neko gunđa za vratom da to ide brže kad kasirka vadi iz korpe i skenira.... a kasirka kao kreatira iz castinga za The Walking Dead. Ništa dobar dan, ništa doviđenja. Samo, veli, 56.40.
E sad, ima li negativnih recenzija? Ima, nešto malo i to 99% od Rusa i Ukrajinaca i sve su u pravu. Samo par domaćih imena a i to su vjerovatno neki turisti iz regiona.
Treba li spomenuti da je napisan ikakav odgovor?
[emoji3]
Kada biste pribilježili svaki put nedostatak cijene ili nepoklapanje na rafu i kasi, nehigijenu, neljubaznost....popraćeno sve fotografijama pa tu ukupnu ocjenu srozali na 1, možda bi bilo pomaka.
Šalim se, ne očekujem ništa od naroda koji nije uspio da se dogovori treba li bojkotovati markete ili ne [emoji16]
Da, da to je primitivno ali nije primitivno što nekome strancu ođe život služba spasa život spašava jer je u papuče pošao na planinu iako bi njegova zemlja našem građaninu minut rada te službe debelo naplatila...za DŽ.. ih ođe spašavaju.ili što je lupio nisku ocjenu na neki kamp jer čoče nije mogao intiman seks da ima pod zajedničim tušem cijelog kampa?Ili što snijeg nije pao u Kolašin đe kolega KaemSe izdaje apartmane ali nije bog otac da diktira oće li snijeg pasti?
A što se hrane tiče neka oni lijepo jedu ono što nama ođe izvoze kao zemlji trećeg svijeta.Od mesa pa nadalje.
Baj da vej još nijednom nelubaznost nisam doživjela u našim marketima sve je kako se čovjek ophodi prema drugima. [emoji847]
Zašto bi to radili? U EU se meso zamrznuto duže od 6 mjeseci baca ili prerađuje u hranu za kućne ljubimce. E sad, čija je krivica veća što su CG i Balkan generalno postali deponija Evrope - te iste Evrope koja zatvara oči na izvoz takvog mesa ili domaćih biznismena koji takvu robu uvoze, odmrzavaju, pa zamrzavaju, farbaju, potapaju u aditive, prerađuju, suše i uvaljuju pod domaći proizvod?
Ništa tu Evropa nije 'krivlja' od domaćih trovača profitera, države koju nije briga i naroda kojem je svejedno šta jede.
Naravno da nije oni su saradnici.Niko to ne spori.
Potkupili su i trgovačke lance, i carinike, i fitosanitarnu a imaju i blaže zakone za nešto đe i dalje ovi naši iz čiste lenjosti nikako da isprave iz doba Yuge kad je u pitanju zaštita bilja a ne što im je do istog stalo.
Labavi su prilično u odnosu na USA i to će njih dobrano koštati kao što ih je koštao i Fajzer.Poljoprivredu su u potpunosti prilagoditi svom velikom Bratu.
Odlično ja pratim pravilnike EU i pravo da ti rečem sve više idu pod konac korporacijama.
Evo su krastavci izasli na preko 3 eura i to na popust. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d900d62a59.jpg
Nije ni cudo sto su Bokan i Lakovic najbogatiji ljudi u CG
Sent from my SM-A556E using Tapatalk