100% sam siguran! :))
Printable View
100% sam siguran! :))
http://www.youtube.com/watch?v=YZl3ubdfsqI
http://www.youtube.com/watch?v=FGvQfU1O9hc
http://www.youtube.com/watch?v=yPLpAbcKYiI
Sve je proshlo...sve se stishalo...ali,morao sam da izbachim ova tri snimka!!!!
Pijetlovic
Popovic
Lobov
Kordic
Nastran
Djogas
Kunac
Filipovic
Sánchez
Powers
Hutten
Restovic
Vukčević
Jelic
Zanetic
Ovo bi trebalo da je sastav VK Cattara za sezonu 2008/09.
Mozda nedovoljno za titulu, ali poprilichno jak tim.
Trener im je Mirko Vicevic.
Oce li im dozvoliti sledece god da igraju jadransku...
Naredne sezone sigurno nece igrat', za ubuduce nisam siguran. Bukic je izjavio da postoji mogucnost promjena. Inache, Bukic je stari veliki prijatelj familije Vicevic, chudi me da Cattaro vec sad nije upao...
Nashi su svakako izjeli ***** shto su pristali da sa samo 3 predstavnika uchestvuju.
Pa da i mislio sam na sezonu poslije sledece nego se loshe izrazih... Tachno, ako su vec znali da se osniva tako jak tim trebali su ga ugurati, ne vjerujem da bi bilo preteshko..
Maximiliano Lopez Valejo stigao u Pg. Igrao za Independiente (sa Insuom, Aguerom), Lanus i u Indoneziji sa Gustavom Lopezom.
Pozicija: vezni. Za razliku od Brazilca bice na probnom radu...
zna li ko kako se završi današnja utakmica?
Распоред:
16.06.2008. у 15
Црна Гора - Шпанија
18.06.2008. у 19
Италија - Црна Гора
19.06.2008. у 15
Кина - Црна Гора
20.06.2008. у 15
Црна Гора - САД
Prve dvije ekipe idu dalje
15:7, zna se za koga...
Sve redom da karamo ....
steta sto niko ne prenosi svjetsku ligu!
Laka pobjeda, ide se dalje :)
Trebalo bi da osvojimo ligu :)
Da uzmemo malo para pred vaznija takmichenja...;) :cool:
EDIT: Dugo je najavio mogucnost prenosa mecha sa talijanima.
Ako Bog da.
Dada, paree :)
Ee ako bog da, da bude taj prenos :)
Ja se nadam da osvajamo evropsko ( idem za Malagu i ima prvi Porobića da gurnem u bazen ako uzmemo to zlato ;) ) i nekoj medalji u Pekingu, mada ne bi bilo na odmet ni svjetsku ligu da osvojimo :)
Bez zajebancije i bez lažne skromnosti, imamo sigurno najbolju reprezentaciju i vrhunskog selektora i moje je mišljenje da samo to što debitujemo na velikim takmičenjima i eventualno neko loše suđenje mogu da nas spriječe da budemo tu i đe nam je mjesto, a to je prvi, eventualno drugi ili treći na svim svjetskim i evropskim takmičenjima...
Ajmo Crna Goro oooooo!!!
jedini problem može da nam bude toliko takmičenja u kratkom periodu, ostale selekcije imaju u tome više iskustva, pa znaju kako da "tempiraju" formu, dok ćemo mi da jurišamo na sva tri fronta kao krvnici :)
Ja sam na ovom forumu prije skoro 2 godine rekao da od ove reprezentacije ochekujem zlato u Pekingu i i dalje isto mislim.
Tada su mi se smijali, a danas su svi svjesni da je ovo i po pojedincima i kao ekipa najjacha reprezentacija na svijetu, Pero ce to sve uskladit kako treba.
Imamo mnogo aduta, nismo bash neiskusni (iako su osim Uskokovica svi ostali mladji od 29 godina) i slazem se da sudjenje moze planove da nam pobrka, ali valjda do toga nece doci.
Nakon sezone, u ljetnjoj pauzi, teshko je 2 mjeseca drzat visoku formu, ali to ce problem biti svima.
Na EP imamo nevjerovatno teshku grupu, na OI neshto lakshu.
Imam utisak da su Zlokovic i Janovic povlasceni, em uvjek zadnji dolaze na okupljanja, em ih stede na manje vazne utakmice... Ne svidja mi se to !
Objektivno, oni su nam najvazniji igrachi u napadu.
Večeras u 19h prenos na RTCG2 ;)
Jesmo bili umorni i sve, ali koncentracija mora biti bolja.
Izvukli smo se.
Ladno nema igrača koji smije da šutne na gol...
Veljko Uskoković sa 120 godina i isto toliko kilograma im je svima pokazao kako se igra i ko je tata!
Radić drogiran?