E što će biti veselo voziti kroz Podgoricu sad kad krene ovaj protest kamiondžija
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
E što će biti veselo voziti kroz Podgoricu sad kad krene ovaj protest kamiondžija
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako zatvoriše put zbog nekog muda tačno čoek u gepek roštilj i gajbu piva i parkira auto dok mudo ne prođe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Aj da je drmnem s vama.
Serbeznija sam bez toga, ali... nek' ide.
https://i.postimg.cc/KkXHxL3w/Coffee.jpg
Đe si Milena, kako idw život?
Sjutra na masažu idem, tajlandsku. Jedva čekam!
Prijeko mi je potrebna.
Sauna. Masaža. Sauna.
Batalimo se, veli, pretvarat da imamo hejtere.
Imamo ljude koji mrze sebe i svoje živote i onda to projektuju na druge.
Mržnja je jedino njihova i neka s njima i ostane.
Zadovoljstvo.
Ja baš volim hejtere.Nekako su..iskreniji.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
U čemu, Blue? U otkrivanju drugih ili sebe? :)
Tačno ti je to, moj dobri jonk.
Valjalo bi makar duplo duži da je
Konstruktivno-kreativni hejter? Zar tako nešto postoji? :)
Kako mrak počne,počinje da dimi...
Hmm.Pa ovako otprilike, ako u svakom čovjeku tražiš nešto dobro a svaki čovjek u sebi ima nešto dobro konstruktivni hejter vidi što je loše ali nijedan čovjek ne može sam treba mu tim. :) Konstruktivni hejter nikad neće imati lažnu kurtoaziju.Kolegama i onome iznad neće ići niz dlaku.On je završen za tim.Svi su savršeni za tim uostalom pa i konstruktivni hejter.On kritikuje djelo ali ne i ličnost.On ne podbada ako to nije konstruktivno da recimo drugoga povrijedi.Njemu nije cilj da povrijedi no da drugoga navede na nešto.A da to je prepoznao i kod sebe.Ima takvih ljudi kroz istoriju podosta.
The Ljuka.
Kako ne volim da se pakujem, svaki put se iznerviram
https://media.tenor.com/tRE-BdjizEcAAAAM/angela.gif
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja sam postao masina za pakovanje. Za 5min sam gotov
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ja sam se izvještio za 5 min sam gotov e sad prepakivanje na aerodromu malo više traje dok poubacujem sve u švercersku jaknu da ne bih platio harač ryanu ili wizzu
Prosli put se vracamo iz budimpeste, onaj iz wizza seta okolo i gleda u red ko ima malo veci ranac od dozvoljenog. Dvoje troje navodi da idu do deska da plate.
Ja uzeo ranac od majke, posto ga je dobro napakovala.
Prolazi pored mene, gleda ranac, gledam ga u oci, znamo oboje da mi je veci ranac. Gleda me, gledam ga, tenzija moze nozem da se reze. Nastavi dalje, dzentlmenski smo se razumjeli tog puta.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
muškarci su tolerantniji žensko kad te kibicuje obično traži da bude u milimetar...jednom iz Gdanjska za Trondhajm navadila se jedna bucmasta(te su najgore) na mene viđela da imam u jaknu 20 kila a torba u onaj njihov škaf viri možda cenat preko nagurao ja maks al džaba...i ja što ću skidaj jaknu vadi 2 dukserice iz torbe oblači preko one što sam imao na sebe i prođoh na oduševljenje nekih đevojaka pored
Aj sa srećom... ;)
Mogla bih i ja čaj da napravim, samo ne znam koji mi se pije [emoji848]
Presmijah se dok vas čitam, ali ozbiljno jer ja imam iskustvo druge vrste sa kampovima po svijetu.Vazda sam onaj ranac nosila u koji svašta moš ugurat kofere i dan danas ne podnosim.I na poslovno kad idemo neđe, pa i na duže svi kofere ja kamperski ranac. :joy: Kolege su mi vazda imale bar 10-20 kg više picajzle a pride natovare po butika i slično plus to poslije plaćaju ceh. :joy: Reko što je ovo, ono tako vi je to kad prnje po bijelom svijetu kupujete ka da ođe nema.Ali godinama sam se baš ali baš ispraksirala zbog tih kampova ono spakujem se u roku odma.
Ja se ne pakujem, torba mi je vazda spakovana. I kao Sport Billy da je pakovao. Na dan kad je raspakujem, promijeniću datum rođenja u ličnu, i horoskopski znak, i krenuću da slavim novi rođendan.
Hvala, takođe, AL :)
(da ne pokušavam da pametujem, ti si to prelijepo sročio ;D)
Jedan od vecih zajeba u zivotu sam napravio kada sam potpisao nekada bas davno da se sacuvaju radna mjesta za kladionice. To je bilo ima i 15 godina skoro
Taj nivo spama od meridianbet kladionice, dzabe unsuscribe, dzabe mailovi sa zahtjevima da prestanu i prijetnjama regulatorima itd
Jebase mi majku
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja im to tada nisam htio potpisat,iako ovisnika veceg od mene..mozda je bilo svega par momaka da ja znam.
Kako je meni kul kampovanje, išla sam kao dijete i baš mi je bilo zanimljivo. Ali sad ... nešto sam previše svilena, da ne kažem razmažena za to.