Vala te pratim Pantelice... :)
Printable View
Vala te pratim Pantelice... :)
Mozda u prvom setu navali Jelena
moj tip da jelena uzme prvi set, @2.50
Pantela, ima li kakav predlog od Lise En :) neki tip iz lakta? hahah
dinamo dresden 1 (2,05) ht0:0 ft2:0
waalwijk 1 (2,10)
i obije cu probat iz X-1
Ja cu danas sa 20e da probam Borusi-u M. i Dinamo Dresden... :)
cisto da znate na onaj dobet sajt, moze i manje od 5 na singl..
mislim da cu i ja na ovo dvoje dodat borusiju.. vala trebalo bi da dodju, mogu da se izjednace sa dortmundom, koga usotalom cekam malo tezi mec sa hannoverom (izgubili su od njih u prvom mecu2:1)..
Attachment 80808
Emmen - Cambuur Tip 2&3+, Kvota 2.05 (Meridian)
Emmen se nalazi na 16 mjestu u ligi a od zadnjeg na tabeli imaju samo 10 bodova vise. Cambur vec 6 kola nezna za pobjeda i pali su na 6 mjesto. Izmedju ove 2 ekipe u zadnjih 5 meceva, 5 puta su slavili Cambur i 4 utakmica je bilo 3+
da se pokusa ovako
un.berlin-munich tim1 2+
barsa b-hercules tim1 2+
olimp 4.4
agov-veendam tim2 2+
dodreht-almere tim1 2+
olimp 4.3
odlicna igra jelene, ova joj je vec uzela brejka. jebo je pas ne moze dvije dobre spojit
cuvajte se tog uniona iz berlina, ne igraju mu dva najbolja strijelca, takodje ni za goste.
tu je cini mi se 0-2 zagarantovano, @2.20
Ja cu ovo sa 20e
dinamo dresden tim1 2+
peskara tim1 2+
posto sam jos na poslu ne znam sad koja je kvote, uplaticu u Olimpu, mislim (ispravite ako grijesim) da oni trenutno najbolje placaju ovu igru.
Evo procitah Dinamo D. ne igra najbolji spic i drugi golman im brani...mada ipak trenutno su kvalitetniji i imaju bolji sastav tako da ce se svakako nac na moj tiket :)
sto cini jankovicka, neveruem
kako mogren odigra fino 1/2, jebo im pas mater
meridian daje 3e bonusa za lajk stranice na fejs :D
zna li ko sta o ovome ? kako da se uzme taj bonus lol
Single dana
Dinamo Dresden - Duisburg 3+, kv. 1.7
Nemam što da kažem, statistika je u pitanju:)
Mislim da će doći i RKC - Vitese 3+, kv. 1.8, kao i Maritimo - Leirija 1 kv. 1.55, statistika isto za obije.
Eindhoven 1
G.A. Eagles GG
Union Berlin GG3+
Clermont 1
kvota 13
U drugom setu Jankovicka odlicna za sada. Ako ovako nastavi poslacu joj Pantelu kao zamjenu tipa racq za Mladjana Janovica :)
Ovo bi trebalo da bude lagana dvojka... http://www.rezultati.com/utakmica/SrmP4uxp/#tablica
Vidi kako sada igra,sve joj *****...vodila 40-0 na svoj servis i izgubi,jbt... :/
Ceka se Matija,da se prepise nesto :D
Klermont 1
Ovo je klasična saradnja. Pogledajte međusobne susrete
probat nimes x (3,50) ili x-x (4,75) taman cu ispostavat s ovo bonusa sto mi je ostalo na jedan sajt :)
Lens 1
Barsa B 3+
Union B 0-2
Mislim da je 5 poena osvojila u 3.setu...Radwanska nista posebno kao igracica,vecinom na greske Jankoviceve dobila mec. :) Bice zanimljivo ako Wozniacki prodje do finala. :)
Još neke sam ''iskopao'', ali se one sjutra igraju.
ja cu danas odigrat palermo za nedjelju 2-2 (6,60) vala vise nekoga moraju dobit u goste, a ako se ne useru u ove dabogda pocrkali
RKC 1
Mehengladbah 1
Bil(hokej) 2
Lens 1
kv. oko 14
Singl1: Bil 2 @2.00
Singl2:Lens @1.70