sad bijah u kladionicu kad dodje coek i htjede da uplati 400e na Burnley 1..caka je ta da je singl na njih limitiran na 10e :)
Printable View
sad bijah u kladionicu kad dodje coek i htjede da uplati 400e na Burnley 1..caka je ta da je singl na njih limitiran na 10e :)
Eo kazu Englezi da je Tottenham >7.5 kornera pravi poklon za veceras. Kvota 2.00 (bet365).
hahahha cus 7 kornera...
Nijesam zato, no mi tako šunulo. Bojim se, samo, da nas x ne pospremi obojicu :)
cio tiket:
Kan 1
Tot'n'am 1 (kako li već Ćulafić kaže)
Aberdin 1
Livorno 1
kvota 10.38
Ja prepisah nesto od vas:
Totenhem 1-1
Stouk 0-2
Torino 1
Bangor 4+
Lids 1
kvota:24.50
T'ham 1
Lids 1
Bangor 1
Santo Andre 1
Barnley 3+
Stoke 0-2
Not forest 0-2
kvota 54.1
Dobar! ! !
Nottingham-Crystal 2+pp,po nekoj statistici vrlo moguce, a na bet 365 kvota 3.
Evo da probam Totenhem-Sunderland 2:1 tacan rezultat :)
Ja ocekujem dosta ovih Engleza veceras 0-2, a kvote od 1.75 do 2.20. Ubodoh po 4 para na 2 tiketa, a mozda sam trebao nastaviti da saram...
Pescara-Piacenza 1 2.20
A La Lakers v. Minesota mi je rez tipa 115:85, a u kladionicama je postavljena granica od 217.5 poena.
gledao sam ih tik prije pocetka nba lige, njihov pripremni medjusobni mec, minesota ih je tukla mislim i vise od razlike... ali tada nije igrao kobe mislim :)
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (11 members and 6 guests)
not bad, not at all :mrgreen:
oce li ga uvalit ova Bastija ili ce da me ukopa nocas prva.
"tukla"?! Nije ni cudo, doveli su Pekmena i Milicica za te stvari. Ako se i nocas pokace, pospremice ih u njino dvoriste... Ova Minesota sad pojma nema, ali mislim da im Lejkersi, koji igraju duge napade, ne mogu dati 140 poena, a Minesota, koja je losa u napadu, ne moze Lejkersima dati preko 90. 120:90 je opet ukupno 210 poena, pa mi je nejasan ovaj optimizam kladionicara sto se tice ukupnog broja poena. Moze se prebacit, ali mi je realnije da nece.
Ja se nadam da ih nece bas razguzit.17.5 mi je prevelik hendikep ovako rano u sezoni,odigrah Minesotu.
slaem se za manje poena i po meni lejkersi pokrivaju hendikep bez ikakvog problema.. prije 2 dana su portland dobili 25 a na minesotu se svi izivljavaju.. nerealno kol'ko losa ekipa..
totenhem 1 1.55
a.vila 1 1.65
liverpul 2 1.75
arsenal 2 1.65
svonsi 1 1.6
inter 2 1.7
kvota 20
Lakersi su dobili Toronto sa 5 razlike prije koju noc,tako da ne vidim zasto bi morali Minesotu da opuce sa 20+.
lids 0:1 :)