slobodno stavite na bajern 20000000000e ... uplacujem ga sad 1, i ova radnica me zacudjeno pita 1???? a ta svaki put kad me pita tako...prospem se!! :D
Printable View
slobodno stavite na bajern 20000000000e ... uplacujem ga sad 1, i ova radnica me zacudjeno pita 1???? a ta svaki put kad me pita tako...prospem se!! :D
da siena nije mogla gola dat... sou!
gledah zadnji 15ak minuta, bio je pravi sou pred golom katanije ali nisu uspjeli zabit domacini
Basel over 3.5 kornera 1.72
kakav mafijaski tiket uplatih s euro
bazel 1-2
marsej dp11
kvota 236
Ja igrah CZ Jena 3+ u 50min 2:0 i zakljuci ga tako + penal promasen e paaaa ... Vatrom ga goreli kakvi su
Kako su dosadne utakmiceeeeeeeeeee!! Cini mi se zabavnije mi je bilo prije dok sam citao thread https://forum.cdm.me/showthread.php?...epan-i-Miljana Kako nema neki smiley dje se puca u vugla :D
Ponte Preta - Ituano na prelaz 2/1 je kvota 3,50 bet365 :) pocinje za pola sata
sta sam vam rekao za City & Basel? ;)
Svaka cast.. :)
Zadnji tiket epic! :) Izvinjavam se na tenisu,lose danas bilo skroz. :) Goffin imao sansi da uzme set,ali u kljucnim momentima nije bio skocentrisan koliko je trebao,a jos jednom pouka da nikada ne treba igrati protiv svojih. Ljubicica nisam gledao,tako da ne mogu da kazem,sem da me zaista zacudilo da ga je u 2 seta dobio.
BlackVelvet kako ne vidjeh ovo tvoje x-1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!! odigrah x-2, bazel 1 i city dupla pobjeda, aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ja sam Tipsarevica cekao za 30e,ali jbg..nije se dalo. :)
a dobio sam nesto prosle nedelje.. mada nisam pisao.. pisao sam samo sto me bacilo :P
... cekam arsenal x2 i bajern m 2 ... i to za dosta para... i "gradim" se arsenal 1 i bajern X i stavih 10e i dobih tu oko 150e... a dan prije toga dobih uzivo 84e i sa ta 4e igram tiket za 100e i dobih hahahah :D
ahhaha hvala ;)
ipak dodje bazel.... nije ga izmalerisala radnica.. :D
sjutra da ih nagrdimo... :D
Meni na prvi pogled dosta sigurno izgleda dubl Bilbao i Valensija,obje utakmice kvota po 1.5. :)
sad udrite sa informacijama za sjutra.... :D
Bilbao 1
Sporting 1
Schalke 1
Valencia 1
Psv 1
Ovo bi trebalo da dodje:)
Melcer 1, Bilbao 1, Kil vise golova i cekam Oklahomu H1PP za pare :)
A jedan singl za sjutra, znam da ce me Black ispostovat' (:D)
Wozniacki - Ana Ivanovic 2 :) kvota oko 2.5
mene izludje ova siena danas, da ako uvati u uefa kup sto god
Ne kazem da PSV nece doci,ali ja ih preskacem,jer gledavsi mec protiv Groningena,ne da su bili izigrani,nego nisu znali gdje im sjeva koliko su losi bili. Ne znam jesu li imali jednu krstenu sansu za go. :)
Kako mi je ovaj Petzschner bio dobar za nocas ne znam sto ga ne odigrah. kvota je i preko 2.50 bila
Djeluje sigurnije od ovoga Beneta uveliko
Ja bi proba ovoga Salzburga sa manjim ulogom ah 2,ili x2.
Metalist ce odmarat igrace,4:0 u goste,po meni x moze da dodje 3.80 kvota.
Takodje i ajax x2 da se proba 3.20
ko igra online neka odigra veceras na otawu u hokej, kvota je oko 2.00
ram bilon bajernaa baca me za 60e 3+ :D
ja kasno vidjeh, pa ispratih kod rezultata 2:0, mene treba jos jedan ili moze ovako da ostane? :D
Bet Confirmation - QT90485536F - Flash Time of bet: 23/02/2012 01:41:34 Selections
1 OTT Senators -2.5 WAS Capitals @ OTT Senators
(Puck Line)23/02/2012 None 2.15 To Run Stake: 26.25 To Win: 30.19 Returns: