Gasi ovo, bez Radenka.
Printable View
Gasi ovo, bez Radenka.
Na kojoj poziciji je planiran Vladimir Bozovic??
Onaj ti je planiran na svaku. Jos malo ce golmana igrat. Sto je najjace bolje igra ove koje mu coc enisu prirodne.
Lijevo krilo sigurno jer ce se Volkov ubuduce vratit na beka, toje najavljeno.
Da, na krilu.
Quote:
Crna Gora će u ovu utakmicu ući u značajno podmlađenom sastavu - na golu će početi Poleksić, odbranu će činiti Zverotić, Baša, Simić i Balić, vezni red će držati Nikola Vukčević, Janković i Bakić, po bokovima će igrati Vešović i Božović, dok će u napadu isturen biti Jovetić.
Aleksandar Boljevic odigrao zadnjih 10 tak minuta za prvi tim PSVa
Crna Gora će u ovu utakmicu ući u značajno podmlađenom sastavu - na golu će početi Poleksić, odbranu će činiti Zverotić, Baša, Simić i Balić, vezni red će držati Nikola Vukčević, Janković i Bakić, po bokovima će igrati Vešović i Božović, dok će u napadu isturen biti Jovetić.
Blago ocu, blago majci.
Imamo pravog stratega na klupi koji ce nedostatak da kazem standardnog igrackog kadra nadomjestiti taktikom 😌😎😖😅
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
a kakav je ovo sastaaaavvv...
Ja mislim da su mogli jaci sastavit iz ove nesrecne nam lige...
Sent from my C6903 using Tapatalk
Nema potrebe za ikakvim drogama kad si Branko Brnović. Ta činjenica je više nego dovoljna pa da budeš ozbiljan i pozoveš Nikača u reprezentaciju. I to drugi put, čisto da niko ne pomisli da je slučajno.
Što se sastava tiče, nasuprot drugima, ja uopšte nijesam nezadovoljan što će se pružit šansa nekim igračima i što ćemo nastupiti u ovakvom sastavu. Naravno, razlog zašto se to dogodilo i zašto su otkazali igrači iz srpske lige je užasan.
Sredina u sastavu Bakić - Điđo Vukčević - Janković mi je, moram priznati, vrlo zanimljiva i moguće da je upravo to budućnost naše reprezentacije. Trenutni problem je što ni Bakić ni Vukčević nijesu imali minutažu u svojim klubovima i pitanje je koliko mogu izdržati minuta, no u ovako prijateljskim utakmicama je to najmanje bitno. Problem za Jankovića je nedostatak evropskih utakmica, ali ako samo odigra onako kao što je igrao za mladu reprezentaciju i biće dobro. Znam da to nije isto, ali su mu te utakmice itekako značile kad je njegovo samopouzdanje u pitanju. Sljedeći problem je neuigranost. Pozdravljam povratak Balića (konačno), a užasava me što će Simić dobiti mjesto startera umjesto Tomaševića. Ipak je to Brnović koji ne može a da ne stavi nekog prosječnog igrača koji nema nikakve veze sa Crnom Gorom.
No, na stranu to što nastupa Simić, navijam za svoju reprezentaciju u ovim mečevima više nego obično (a uvijek navijam svim srcem i ne može mi je ni Savićević ni Brnović ogaditi) upravo zbog toga što bi bilo neobično značajno da ovi igrači opravdaju povjerenje koje im se, pukim slučajem, pružilo. U protivnom, bojim se da će idući put "popularni Brna" umjesto njih pozvati nekog ispodprosječnog igrača iz Srbije, jer je tuđe slađe pa iako ne valja ništa.
Amnesiac
Ti stvarno vjerujes da on neće zvati Kasalicu i još neke ako ovi odigraju dobro.
Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока
Basa ne pocinje,umjesto njega Tomasevic :)
Poleksić
Zverotić Simić Tomašević Balić
Vukčević Janković
Vešović Bakić V Božović
Jovetić
umjesto Simica Basa, umjeso Zverotica Savic kao i umjesto Jankovica Drincic ali trazim mnogo. Stim sto bi vucinic bio centralni a umjesto Bakica Jovetic.
Ovo je formacija a skojom bi mi morali da igramo
jel ima link ?
Dobar nam je dres.
Ovi mladunci bas grijese pasove masovno nadam se jer nisu uigrani.
Kakve su ovo namjestaljke. :lolblue:
Ahahaahahahhha iz 1 u 2 sigurno.
Meni je Miki Grgur najjaci, Jankovic Svajnstajger nas, Vlado Bozovic i Vesovic nam glume Riberya i Robenna, jos povrh svega neki penal svirase sad nisu normalno ni usporeni snimak prikazali.
Kakva gnjida od sudije. Inače sam zadovoljan igrom, samo da su malo konkretniji.
Bakic je ocajan..
Za razilku od njega Jankovic odlican..
Послато са GT-I9300
vidje li ko Bakica?? ili ja previse ocekujem od njega ali ga ne u opste
Po meni Jankovic i Bakic bas ocajni a Bozovic najbolji na terenu.
Jankovic igra solidno s obzirom ds igra u nasu ligu i ds mu je ovo prvi mec.Defanzivno je ok osim one jedne greske, a ofanzivno je pumo bolji od Bakkica.
Послато са GT-I9300
Ja Jankovica u opste ne dozivljavam kao buduceg iole ozbiljnog igraca...
Dzaba je uvodio Nikaca. Nema Dare s kim da igra nocas.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk