Dolazi kraj, jos malo pocinje lov na ucijenjene glave, evo zapamtite dobro ovo sto sam sada rekao.
Printable View
Dolazi kraj, jos malo pocinje lov na ucijenjene glave, evo zapamtite dobro ovo sto sam sada rekao.
Ocemo li preduzet kakve mjere braco?
Istina.
Ali ima da pukne nedje uskoro...
Kakve mjere, živimo u demokratski uređenoj državi, većina je za ovo zato ćutite i trpite a i ja zajedno sa vama.
Pa i ja velim. Čuš dokle ćemo trpjet. Vladu bira narod, i sve dok je tako, ovo će biti odluka većine građana, a ne kabineta premijera. Oni su samo izvršioci narodne volje.
Vi ka' da ste tek sad čuli da se izbori kradu.
Ja mislim da nije bas tako, nesto je malo tih koji su za ovaj rezim. Prije ce bit da se se rezultati namjestaju kao i sve drugo u ovoj drzavi.
Ja sam na njenu stranu.Meni nije jasno kako vi ne vidite da je ovo sve za nase bolje,kao i svaki potez zadnjih 20+ godina?
ON TOPIC-Fabija,plin ugradjuj ojde ovo cudo do ljeta na 1,5.
Danas sam poceo da razmisljam o tome...
Maloprije sam trazio na netu ovu cuvenu odluku o formiranju cijena goriva....i u postojecoj odluci (od prije nekolike godine) koja je na snazi pise da se vec izdvaja 9.7 centi za autoput!?
Kako sada uvode taksu za autoput, kada je odavno uvedena?
Ps
U odluci su taksativno navedene vrste goriva - plin nije obuhvacen, pa nema limita cijene.
Kako ne dosadi Milu vise, zivota mi ja da imam obraza kao on izasao bih na TV, i rekao uzivam da pisam po sirotinji i nastavicu. Cisto iz zabave, 25 godina zivi jedan isti zivot, mora neki novitet da uvede,evo sam mu dao predlog.
Provuci kroz Google:
Uredba o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata
....i vidi sam. Ni ja nisam vjerovao sto pise :/
Ma vjerujem ja tebi da si vidio, ali ne mogu da vjerujem da vec naplacuju za autoput...pa ovo na svijet nema, ali zasto ne...
Umjesto da sjutra bude miting ispred vlade (da, malim slovom), 50 000 ljudi, blokada totalna, ove ovce ce po kaficima i kladionicama.
Ja sam za ulicu i to sad ako treba samo recite kad...
Sent from my Kauč using Daljinski
+1 izaci sa autima i blokirati glavne saobracajnice !!
Koliko puta se tako preko foruma dogovaralo, treba li napominjat je li bilo išta od toga? :D
Žali li se narod? "Žali gospodaru" - Steži još. Žali li se? ,,Žali gospodaru" - Steži još. Žali li se? "Ne više gospodaru" - E sad popusti malo
Interesantan komentar na cdm, da je ovaj kredit od Kine sa grejs periodom 6godina, sto bi znacilo da kredit treba da pocne da se otplacuje tek 2021godine. A nama su takse za auto put odavno bile, a ovo sad dodatne ili sta?
Vjerovatno ce svi kamioni koji putuju i kroz druge zemlje sigurno tankati nedje drugo a ne u Cg tako da ce im se promet smanjiti zbog ovolikih povecanja. Ali zato sad ima da odu cijene i hljeba i svega ostalog..
Nema nista od ustanaka i cuda nego kad bi ova opocizija konacno ponudila neki konkretan plan za ekonomiju, pa da svi ukapiraju da se konacno nesto mora promijeniti jer ovako samo tonemo sve dublje i dublje.
Ja se cudim od cega Crna Gora zivi, ako pogledamo zemlje regiona npr Srbiju ili Hrvatsku koliko oni imaju svojih proizvoda. Dok mi sve zivo uvozimo, nemamo ni svoju kisjelu vodu (jer ugasise Radu) a ne sta drugo.
Sad treba nabavit kamion, tegljac, 2 rezerovara 2000l, i vozit na kafu do Trebinja
Tamo natankas, odje prospes i sve tako u krug...
A zapitas li se zbog cega? Zbog svijesti naroda. Stoke. Sve dok narod ne sazri bice sve gore i gore i jahace sve vise i vise.
Ovaj narid je glup, lijen..."bolime*****" narod.
Prije nekoliko dana pricam sa likom, jedva spaja prvi sa prvim i "gospodar", "kakaetokreaaalj"...
pa isti taj narod je pustio da se zatvore sve velike fabrike, a nije da ih nije bilo...
one su srce bilo koje drzave jer generisu porez za drzavu i hrane radnike, ali nama to ne treba, nama rade samo privanici sa 10 uposlenih umjesto optimalnih 15, koje na zbir plate ko da ih je 5, a osiguraju ko da je 1 i svi cute jer i platu primaju na crno ali im treba za svezivanje gore pomenuta 2 kraja niko nece da rizikuje da ostane bez posla pa ma koliko on bio posran
Sto je neko vec pomenuo, sad ce svi privatnici da se zalete sa povecanjem cijene gotovih proizvoda, pa ce i ona domacinstva koja izbjegavaju prevozna sredstva da trpe po potrosackoj korpi..
Mi cemo taj imaginarni autoput platit' u cjelosti i prije nego sto pocne ista da se gradi.
Pazi kad sebi povećaju naknadu za gorivo za službena vozila. Gnjide.
To se podrazumjeva.
Narod je isključivo kriv. Pazite dobro, ukoliko sutra bilo ko digne ma kakvu vrstu bunta povodomo ovoga nameta, većina nas neće izaći na ulicu ili trg i podržati ga, već ćemo jebavat i oca i majku po forumima i portalima. Jer to smo mi, sakrij se iza monitora i prosipaj šuplju priču, a nek se eksponiraju druge budale. Tako je bilo za sve dosad, sjetite se skorašnjeg protesta povodom infekcije beba u Bijelom Polju, po meni najbolnija afera koja mora svakog čovjeka pogoditi, bijase nas 20, ja iskreno ne znam ni ko je to tada organizovao, ali dodjoh jer sam roditelj, nas 20 na jednu stranu nasuprot punog rimskog trga i dupke pune svake kafane. Jebe se ljudima, dokle je sigurna članska karta i plata kolika god da je, a o budućnosti pokolenja niko dugoročno ne misli.
Da. Slicno je i sirom svijeta. Npr. kada je ubijeno 10tak novinara francuskog lista Šarli Ebdo - tada su svi bili Šarli. Kada su fanatici ubili cca 150 studenata u Keniji - tada niko nije bio Kenijac; i taj dogadjaj nije dobio niti 1% medijskog prostora koji je dobio Šarli. To je samo jedan primjer, a ima ih koliko god hoces.
A kad vec pomenu beba iz BP - koliko je do sada bilo slucajeva u CG da zbog greske doktora pacijenti umru, bebe budu mrtvorodjene ili sa deformitetima....? Pa jeli u jeku epidemije svinjskog gripa dosla pacijentkinja sa Cetinja i imala sve simptome svinjskog gripa i nije dobila terapiju za svinjski grip nego je otpustena kuci na kucno lijecenje i umrla nedugo nakon toga?
Pa placamo li svi mi (neznajuci) vec godinama i taksu za autoput; a sada se dodatno uvodi taksa za autoput? I nikome nista. Izio vuk magarca.
Istina. Čuo sam komšiju kako se sprda sa vama koji ste izašli. Kaže "šta su budale očekivale, pa nisu njihova đeca zaražena da bi se glupirali po ulicama. Hoće narod da odmara". Da, da. Nisu samo djeca u pitanju. To je problem čitavog zdravstva i zajednice. Kad zdravlje ovog mi komšije retardiranog bude u pitanju ko će za njega da izađe na ulicu? Ko će da zahtijeva, ako nećemo mi da odgovorni stvarno odgovaraju za takve stvari? Ne samo kao kazna njima, nego i prevencija budućih slučajeva.
Lijepu smo im poruku poslali da mogu da nam rade šta im je volja jer niko nije u stanju iz kreveta da ustane da se bori za sopstveni život. Trebalo bi cijenu struje još malo da povećaju da ne može narod da se hladi ljetos na klimu. Da ako onda izađu. No kakvi su nesrećnici, otići će na rijeku da se kupaju jer para za more nemaju. Onda će da dođe neka televizijska ekipa da napravi prilog i da pita par kupača kako im je. Znamo svi, super im je. Voda je lijepa i baš im je drago što su pošli autobusom na rijeku. Jer sad ni za gorivo nemaju.
Ja bih upravljanje drzavom iznajmio Norvezanima.
...ili Svedjanima
....ili Japancima
...ili Fincima.
Niti bi bilo ovoliko sluzbenih kola, niti sluzbenog goriva, niti racuna za mobilne telefone, niti reprezentacije.....
....i onda bi se ovdje nasao neko "pametan" i pocerao bi ih :/
Kojim povodom da se izadje danas 'na ulice' ?
Pitam posto u normalnim drzavama se izlazi i pri najmanjoj sitnici (jer kradja i nema) a nad ovim jadnim narodom se vrsi tortura 20+ godina i vise ne znam oko cega bi bio protest [?]
Iz kurioziteta pitam prije svega... Reicmo da se najavi 'generalni protest'.. pridje vam novinar i pita vas 'sto ste vi danas izasli na ulice?' Koji bi konkretno bio vas odgovor?
"Da ih rušimo!"
Valja li to Fidele? Sasvim je svejedno koji bio bio odgovor, ovdje su jedino spremni na ikakav vid protesta oni koji u stvari i imaju para za to gorivo, oni koji voze premium marke i modele, a ovi biciklisti se kriju iza svoje sijenke i kukaju kako nemaju, i ja treba da se borim za njih jel?
Poltronsko društvo.
Ajmo mladi izadjite na ulice i probajte promjeniti te stvari koje zastupate iza tastature, koliko ce vas se skupiti tamo???
Ovdje dok se dosta krvi ne prolije nece nikad doc do promjene
Cuh od jednog vozaca koji radi u ambasadi veli da litar dizela placaju 0.48 centi A benzin jos jeftinije jer kao manje zagadjuje vazduh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa oni bice ne placaju akcize.
Isto kao i mnogi drugi na 'vrhu'.
Elem, ne bi zgorega bilo i da neki protest sa ovog samog foruma pocne, ipak je ovo CDM i 'glas naroda' u neku ruku...