Nedostatak RAM memorije. Čim se popuni, odradi gašenje browsera..
Neće ti ovo pomoći.
Googlaj downgrade Galaxy s3 to 4.2.2
Poslato sa pisaće mašine
Printable View
Nakon dva dana moj problem je rijesen:
Dakle updatovao sam S4 na official softwer koji mi je ponudio i onda me tel poceo jebavat. Nakon toga sam ga prikopcao na komp i sam mi je preko kies ponudio update firmwirea sto sam i uradio. I nakon toga mi je tel kocio, bagovao se isl. Nakon toga sam:
uradio hard reset iz boot loader-a. ugasis fon, pa u isto vreme drzis volume up-home button and power button. kad udje u boot loader sa volume down ides na factory reset-odaberes sa power button. posle toga isto tako ides na wipe cache partition pa power button. kad odradi sa power button ides na reboot.
NAKON OVOGA TEL RADI KAO SAT, IMAM OSJECAJ DA SAM KUPIO NOVI TEL
Takodje u rezervi ostavljam ako i ovo bude zajebavalo da skinem germany firmwire (kao sto ste mi predlozili), mada mislim da je ovaj prvi nacin jednostavniji za nas laike.
Hvala jos jednom na brzoj i kvalitetnoj pomoci!
Uvijek kada se radi instalacija novog ROM-a, osim ako se tokom instalacije ne odradi Full Wipe telefona, pozeljno je i potrebno wipeovati cash i davlik cash memoriju
Amazon poklanja 5 dolara za kupovinu Android aplikacija
http://balkanandroid.com/amazon-pokl...id-aplikacija/
Iskoristite ovaj poklon, ja sam skinuo AB Star Wars 2 besplatno i dali su mi još 5 dolara :)
Koliko vremenski traje proces rutovanja S4?
Šališ se? Ja sam mislio jedno sat vremena pa sve odlažem. :D Moram priznat da nisam gledao na net koliko treba.
Pitam odma' - Mogu li zajebat' što? Sad ću naći na net šta i kako treba za S4 *05, valjda neću.
I još jedno pitanje - kakve su posledice po tel? :D
Čitao sam dosta, ali ne znam da li čekati 4.4 u januaru ili preć' na CM11. Možeš i na PM da se raspišeš. :)
Za cem koristite hotspot? Ako moze objasnjenje za cem sluzi najvise
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
da se konektuju drugi uredjaji na wi-fi koji emituje tvoj telefon kao ruter, na racun tvoga 3g-a ili bilo kakvog mobilnog interneta koji koristis, veoma lijepa stvar ako nemas neograniceni internet protok pa da te operater lijepo odere :)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
radi li vam forum preko Tapatalk-a 4?
Meni radi.
'failed to connect to forum...' od sinoc.
'log out' pa 'log in' i eo radi.
Sto je ovo jos nema update na 4.3 za Galaxy S3... I zanima me zna li iko nacin da temporary rutujem telefon? Pod garancijom mi je jos uvijek pa mi zbog toga ovo treba a prograo sam preko programa "z4root" ali mi ne moze tako. Ili program ne valja ili je nesto drugo
Kako gledat filmove online? :)
Mogu li serije, npr sa filmovizija sajta i sl?
Kolko je bezbjedno rutovat galaxy S3 (I9300)? Jeli neko imao problema nakon root-a i koji je najbezbjedniji nacin da se to odradi?
Utakmice mogu da gledam, dok npr sa filmovizije ništa neće da pokrene. Ni sa jednom sajta.
Btw. Skinuh Show box i vidim da je app za serije.
Kako gledas utakmice boki , preko kojeg sajta programa?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Hahasport.com
Bokej, filmovizija zahtijeva javu iz nekog samo njima poznatog razloga. A jave za android čini mi se nema.
Sad čitam da treba java za većinu sajtova. Idioti.
Ako zna neko gdje se može film odgledat' neka javi.
Zahvalan.
Imaš i filmove na Showbox, o čemu pričaš.
http://img.tapatalk.com/d/13/12/28/ama3ypy8.jpg
A dajte neki program za screenshot za nerutovani tel.
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
Zar nema svaki teleVon neku kombinaciju tipki za screenshot?
nemaju svi, imao sam prije par god htc wildfire, jedino aplikacijama ili rootom si mogao da napravis screenshot
evo jedna app http://andro-apps-blink.blogspot.com...l-apk.html?m=1
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
lenovo p780
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
FANTASTICNO!
(jos kad bi se nesto vidjelo :p uploaduj to na neki normalni hoster/server, CdM drzi forum ko da smo u XIX vijeku, smijesna ogranicenja, tacno da skupimo svi po euro i doniramo im za jedan HDD)
Stize mi ovo danas... Android svuda oko mene ebeNti...
http://www.youtube.com/watch?v=Pw8wwmMdayQ
A nisam ni imao mnogo vremena da se igram ali za sad nemam rijeci...
Sve radi perfektno, napokon YouTube gledam u pravih 1080p (imao sam i preko TV-a [Sony] YT ali je kvalitet bio prilicno los u odnosu na mogucnosti), isntaliram lagano svaku aplikaciju kao na teleVon, pregledavanje sajtova je skroz dobro, za kucanje imam kompletnu tastaturu na zadnjem dijelu daljinskog, igrice se mogu igrat' ja 100 nacina, neki su cak kao da igam na PS3 sa onim 'Move Controller'-om...
Imam jos 100-inu stvari da istrazim i povezujem sa teleVonom i sl. ali u principu je ovo meni prejaka stvar... A nisam inace ciljano ovo ni trazio... stiglo iznenada i ne zalim se...
Dobio sam ga, ako se ne varam ovo je nekih 90 eura u Italiji...
Inace mi se cini da se krecu od 80 do 150, zavisno od brenda i performanski...
http://dx.com/p/enybox-mk908-android...eyboard-221740
Ovaj mi se cini da je skroz OK,a svakako da ih je najbolje kupovati direkno kod kineza.
kupicu i ja onaj oklop sa 8000mAh baterijom, pa cemo da vidimo! :D
Odlican rezultat inace :)