Vosa vec gubi mada imaju dobru zalihu. Bilo bi bas bezveze da puknu i sa 3 razlike a da prokockaju 4:0 bi vec bila teska blamaza. Moraju dati bar jedan a sad da ce im ovi 5...
Printable View
Vosa vec gubi mada imaju dobru zalihu. Bilo bi bas bezveze da puknu i sa 3 razlike a da prokockaju 4:0 bi vec bila teska blamaza. Moraju dati bar jedan a sad da ce im ovi 5...
Izbaci rabotnicki trabzon nakon produžetke i sa igračem manje
Bećo doživio novu mladost kod Lukašenka :)
Ni da je dao ne znam kakav gol
Stvarno nije neki gol ali je u 118 minutu za prolaz.A inace je izdominirao veliki Fatos i dao u svakom mecu gol ili dva :)
Kako upires za Fatosa... :)
Fora je sto vise ne moram ja da upirem ,upire Fatos krese ne vadi :)
Vosa izbaci sampu, svaka cast.
Dobro je, prodjose ,mada bezveze sto ne dadose bar jedan gol ali bar nisu pukli 3:0. Mada jako jako tesko da mogu do grupne faze, jos ce verovatno izvuci neki sto tezi tim. Sad kad gledam ove (ne)rezultate Zilina prodje golom u 122-oj minuti nakon sto ovi izborili produzetke pa poveli 3:0. Kako su se samo ti iz Vorskle tada osecali moze samo da se zamislja.
Ludilo od taktike Sampdorie, golman koji ispucava loptu čim je uhvati, bekovi čim prime loptu pošalju dugu uz liniju iako imaju opciju pasa po zemlji. Bunarenje najgore vrste.
Ako je Zenga naložio takvu taktiku, brzo će on sa klupe, ne može se tako igrati. Za 180 minuta nisu krštenu akciju kreirali osim drugog gola koji je prelijep.
https://www.youtube.com/watch?v=kGwsuLaVNyY
Beciraj, Beciraj, Fatos Fatos Beciraj.
Bate-Partizan, biće preteško za njih. Manchester dobio prelakog protivnika. Lazio-Leverkusen će biti zanimljiv dvomeč, kao i Valencia-Monaco.
Makar igraju revanše kući pa dako neko udje u grupu ...
Mancester ispada.
Ovaj Plzen mi deluje jako nepredvidivo ali u odnosu na Vojvodinu imaju nekih 80-20 sanse da prodju, da su bar dobili one Portugalce mozda bi bilo neke nade... ali ko zna. I do sada je dosta autsajdera prolazilo pa sto ne bi i Vosa.
Partizan najverovatnije ispada mada se ni ovaj Bate nije nesto proslavio, sve prolazio na jedan gol razlike. Ali protiv Partizana ima da se uozbilje, gledao sam ih protiv Videotona kuci i delovali su mi dosta nezainteresovani da ih izgaze, da to nije bila njihova prava snaga a imali su i jednu stativu. Da su stvarno zapeli moglo je da bude bar 3:0. A Partizan i Videoton su verovatno tu negde tako da Belorusi prolaze.
Kako je srećan ovaj partizan, najlakšeg izvuče, nevjerovatno.
Kako im ne dođe Junajted ili Valensija ili Monako da ih nakrkaju golova.
A dobro, nije covjek ispratio propozicije.
Nista strasno.
Sreca jbg, a i loptice su odmogle, nisu scele da preskacu iz jedne vangle u drugu.
Izbačiće ih Partizan pa da su prvaci L.Š bili..
Meni ne djeluje nesto ovaj Bate kao ekipa koja lagano moze izbaciti Partizan.
Partizan jedino sam sebe moze izbaciti u ovom dvomecu.