Originally Posted by
dusman
Isto su i meni skinuli 4,50 eur i jos nekoliko stvari za koje sam im pisao prigovor. Kazu da je ovo 4,50 eur sto sam podizao karticom sa drugih bankomata, a kad sam im pomenuo da je Podgoricka dala zvanicno obavjestenje da je zbog integracije besplatno podizanje sa svih bankomata u cg do kraja godine prave se ludi. Da ne pricam 2,95 za mastercard gold koji mi je ovamo bio besplatan, 1,60 za poruke koje su mi ovamo bile besplatne, platim na pos terminal vidim skinuli mi jos 0,15 eur provizije (to jos nikad nisam vidio???).
Danas sjutra samo da se nakanim idem da raskinem sve i da ih pozdravim, nego im je svudje po 50 ljudi vazda u red. Imam jos 2 rate za auto, to cu im rado odma dat, a kredit za stan me ne mogu uslovljavati jer mi nije to bila garancija nego kolateral na stan, uvijek im placao po trajnom nalogu, nikad sekunda nista zakasnio. Cigani zadnji. Ja ne znam stvarno, sa Podgorickom 10 godina nikad nisam imao ni jedan jedini problem, prije toga sa NLB isto sve ok, ove evo 15 dana kako su poceli pohvatat ne mogu sto cine.
Sent from my iPhone using Tapatalk