zbog frke sa steroidima morali su da nabudze fight card malo.
Nego, silva i dalje sve porice.
Printable View
zbog frke sa steroidima morali su da nabudze fight card malo.
Nego, silva i dalje sve porice.
eo sou tajm u njujork
http://www.cdm.me/sport/ostali-sport...otiv-ukrajinca
Ukrajinac visok,voli blizinu.A to odgovara namrtvo ovom nasem majku tajsonu.Vrhunska prilika za njega...a i za nas da se uzme koja para.....obratite paznju na ovu sliku kako je riki brns zapaja u 15sekund....a facu Zlaticaninu.. euy of the tiger:)
U koliko sati pocinje Bigfoot vs Mir?
A vjerovatno standardno u 4h, ka' i vazda.
Inace dogovoren je mec vijeka :D Al' malo sjutra... Mec tezak blizu 800 miliona dolara.
http://www.zurnal.rs/miks/borilacki-...akjao?lang=lat
Ada Mejveder nijedan izazov nije prihvatao kad su ovi velikani bili u naponu snage. On nikada ne ulazi u mec ako nije ubijedjen da ce da dobije. Zato i ima perfektan skor.
Ali gledano iz njihovog ugla u interesuje je da bude neizvjestan mec, da uzmu po 300 - 400milki, ne znam kakve procente su dogovorili... Pa onda revans, pa mozda i 3. mec... Eh koji je to novac!
vala sramotno puno para pogotovo za maši rukicama kategoriju
Sto se vise cekalo samo je vrijednost samog meca povecavana..Dobro se dogovorise vise da se sretnu u ringu..
Mayweathera niko ne bi postovao kao borca da se penzionisao a da se ne bori sa Pacman-om dok ga ovaj sanja ovamo :D
Kakva ce to priprema i trening da bude pred ovaj mec pff..
Ovo ti glupost teska.
Mozemo mi njega da volimo, ne volimo...ali on je borac sa perfektnim skorom. Dugo godina sampion i PFP najbolji bokser danasnjice. Jedino ga je taj Pakjao u par navrata ''pretekao'' na rejtingu.
Pritom znalo se da ce doci do meca, samo se cekao momenat da Mejveder odluci. A taj momenat je kad mu protivnik sasvim sigurno ne moze naskoditi, bar po njegovom misljenju.
Ja ti kazem kakvo je misljenje javnosti..Moze on imat perfektni rekord ali da je nastavio da izbjegava najveceg rivala iz svoje generacije to bi mu bila velika mrlja u karijeri jer je ON(Mayweather) bio taj sto je godinama izbjegavao duel a ne Pacquiao,i pored toga sto je Manny prihvatio sve sto se od njega trazilo..
on sad prihvata taj mec kad je pakjaova karijera na nekom izlasku iz one najbolje forme u koju je bio prije i posle onog nokaute od markez-a, sad mu je sigurno lakse da se bori protiv njega nego prije mozda 4,5 godina.
dzabe mu.. Manny je mentalno spreman za ovaj mec vec godinama a vidjecemo kako Floyd stoji.. Nije izgledao dobro protiv Maidane a ne znam sto ce bit kad se nadje pod paljbom Manny-a..
Najbitnije je da se konacno biju i da nas ocekuje spektakl..Sigurno ce ovo biti najveci sportski dogadjaj u godini..
Zanima me koliko ce karte bit :D
Slazemo se da je Mejveder izbjegavao mec sa Pakjaom, to niko ne osporava. Ne samo sa njim, nego sa svim onim koji su predstavljali bilo kakvu opasnost. Moj neki zakljucak, a dosta sam upucen, da on nije prihvatio nijedan mec u kojem je imao manje sanse od 70% za pobjedu. Nekako ga je mozda De la Hoya jedini ''iznenadio''.
Gledajuci stil borbe jednog i drugog, pritom neke poraze Pakjaa...ja prosto Mejvedera vidim kao ogromnog favorita. Sto se karata tice, kupovina, tj pretplata na prenos ce kako najavljuju iznositi preko 90 dolara. Sto bi bilo daleko najvise od svih sportskih dogadjaja ikad odrzanih sa tim nacinom prodaje tv prava.
Jasno ga je izbjegavao i vadio se na to kako promoter Manny-a koci pregovore oko borbe..Naravno malo ljudi je povjerovalo u tu pricu..
Mayweather je favorit, nema sto.. 1.36 je kvota da dobije ali po meni mentalna prednost je na strani Mannya, sto je bitno s'obzirom da su obojica prosli svoj vrhunac prije par godina..
Vidjeh za karte u MGM..5-6 hiljada funti je najniza cijena karte a neke ce se na crnom trzistu prodavati po 15-20 hiljada...Ludilo.
ko osporava flojdov uspjeh taj nije normalan,ima skor nevjerovatan,pa da mu je svaki mec bio protiv radosevica :D ali kad je onako unistio meksikanca Alvareza ,shvatio sam da ima damu :) inace alvarez je za mene jedan od boljih boksera u ovom trenutku.
flojd sa najboljom defanzivom i vrhunskom kontrom i nevjerovatnim refleksom,a na drugoj strani tempo koji postavlja manny i nevjerovatna brzina i broj udaraca koje uputi u toku meca,pa ljudiiii moji ovo ce bit spektakl :D bice rat to je definitivno,tesko je prognozirati ,navijam za pakita ,ali mislim da ce sve biti na strani flojda i da manny mora da dominira cijeli mec ili da dobije nokautom da bi ga proglasili pobjednikom :D
Dobice Floyd ovo, iako ne bih volio to.
U koliko sati posle ponoci pocinje Pezao vs. Mir ? I jel neko ima link za LIVE?
ponoc krece, od 2 glavne borbe. bice ti na ovom linku.
http://live.drakulastream.eu/players...ing-14152.html
Odlicno. Hvala. Mora se ispratiti submission Bigfoota ili KO Mira. :)
Prebrzo ga je ispusio Bigfoot. Nisu se posteno ni zagrijali. :D
Svaka mu čast,mada mu je ovo već drugi eliminacioni meč.Obećali su bili poslije Burnsa,pa su se iznenadili malo pobjedom.Da su bili pošteni,već je trebao imati šansu za pojas na sami kraj prošle godine.Ovaj Redkach nije loš,ima dobar rezultat 18-0-0 14 Ko,svaki meč je radio po američkim dvoranama a i ljevak je kao i Zlatičanin.Mada spušta lijevu premnogo kad će da udari...Biće to dobar meč.A dako i mi dobijemo svetskog prvaka ove godine,zaslužio je Zlatičanin.
Cro Cop u problemima sa hladnom vodom :)
http://www.24sata.hr/fight-club/kaka...acebook+status