U 2 ja mislim...
Printable View
U 2 ja mislim...
Novak rutinski zavrsio treci set 6:1,Nadal poslije meca Gonzalez - Ouanna,tamo je tek prvi set,ne prije 3 sigurno,vjerovatno i kasnije...
[quote=Recordare88;1201661]Da,pardon,3,ovo je bio GMT sajt gdje sam ja vidio...
fyi razlika izmedju GMT-a i naseg vremena je 2 sata (sad kad smo mi na ljetnje racunanje vremena)
Volio bih da Federer prođe u polufinale ali nema igru za taj dio takmičenja.
Ali bih volio da prođe samo zbog jedne stvari- Da Novak obiše parisku šljaku sa njim.
I evo unaprijed kažem da me neće zadovoljiti ni jedna pobejda manja od 3:0! Sce ispod bio bihčaran jer Federer je obični pacer na šljaci!
Svako ko ima oči to vidi.
Ja nijesam rekao da je Argentinac bolji teniser od Federera ali sam rekao da se igrao sa njima kao mačka sa mišem dok je bio ZDRAV!
Ovo što se dešavalo kasnije nhema veze sa tenisom.
Znači Federer nije kriv što se Argentinac povrijedio ali je Federer isključivo iz tog razloga pobjedio!
Nema to brale veze sa plašenjem ili neplašenjem Argentinca već što se čovjek teško kretao, stajao je po terenu...
Pomenuo bih i Anu Ivanović.
Djevojka se fantastično kreće, potpuno je psihički na turniru ali previše pravi neiznuđenih grešaka.
Ako ih smanji i ako je neko nauči kako se baca loptica pri serviranju, osvaja turnir!
Ana je odvalila Čehinju, forma u usponu.
Trostruki finalista French Opena je pacer na shljaci a shesta igrachica svijeta(i branilac titule zhenskog French Opena) treba da nauchi da baca lopticu pri serviranju...
Sinisha,ti si toliko neobjektivan da mi postajesh simpatichan,srece mi:D
EDIT:Ana Ivanovic zaista pokazuje dobru formu,ali ruku na srce jos nije imala neku ozbiljniju protivnicu.Mada,u prva dva kola nista gora Ana od Safine,a i to je nesto...
5:2 vodi tipsarevic protiv mareja
Tipsarevic nije normalan,zivce mi kida bez potrebe...trebalo bi ga http://forum.sbb.co.yu/images/smilies/067.gif ,i jos se povrijedi na kraj,znaci ne mogu da vjerujem http://forum.sbb.co.yu/images/smilies/075.gif
Uspio si da prevaziđeš sebe.Quote:
Federer je obični pacer na šljaci!
Da mislim da je pacer na šljaci, posebno ove godine!
Prije su ga igrači previše respektovali pa je dolazio do finala ali sada je drugačije!
Ponavljam, iole ozbiljniji igrač je velika opasnost za Federera ( zadnja dva kola su dokaz).
Federer na brzoj podlozi, Vimbldonu je već druga priča.Tu ima realne šanse da osvoji turnir ali Roland Garros teško!
Konachno pochinjesh bar malo da budesh objektivan.Ipak,chak i ako posmatramo samo ovu godinu,teshko ga mozhemo nazvati pacerom na shljaci.Na kraju krajeva,chovjek je igrao do sad 3 turnira na shljaci,i stigao na prvom do trece runde,na drugom do polufinala i treci je osvojio...Teshko da su to pacerski rezultati:D
Inache,svaki iole ozbiljniji igrach je opasnost za svakog,zato ga i nazivamo ozbiljnim igrachem.
http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule12.html
Djokovic oko 3,mozda i kasnije...
Nadal zaista impresivan juche...
Nadam se da se salis, nije se juce ni oznojio ? Hjuit mu je sve zavrsio ne znam je li 5 puta Rafa morao da se pomuci za poen i pogodi onaj forhend top spin , mislim da je odigrao 3 pasing shota i to je to, a LEjton samo neka je zdravo pa je li moguce da onako covjek lose odigra katastrofa je mec za gledanje bio !!!
A mene nervira MArej, kako se covjek provukao i u dva zadnja kola protiv STaracea i Tipsarevica ono je strasno , potpuno je covjek izgubljen na zemlji ne umije da kliza , lose se generalno krece mislim katastrofa a opet osvaja poene, eh kako bi njega Nadal preslisao ako dodje do SF mada tesko da Britanac to moze, inace i Federer puno srece , danas popravni sa Matjeom mada ne bi trebalo da ima tezak posao , bash kao ni Djokovic koji mi i dalje sjajno djeluje, Conga me zasada prijatno iznenadio nijesam ocekivao da ce proci Monaka, a Monfis opet djeluje odlicno bash kao i HMDP ...
E i mene nervira Hjuit ne znam zasto, lici mi na KOZU(jak razlog a:D)pa mozda zato,a sigurno je najgori broj 1 IKAD,i on generalno ne moze da ugrozi nijednog ozbiljnijeg protivnika,prosle godine Novaku uzeo 3 gejma u citav mec,i to na travi,prosli W Federer ga pocistio,sad ga i Nadal pocisti...i neka su meni je milo
Boze me sacuvaj od ovakvih poznavaoca tenisa! Hjuit najgori broj 1 ikad? I to na osnovu igre koju pokazuje na samom kraju karijere, nakon nekoliko neugodnih povreda i operisanih ledja? Najgori broj jedan je covjek koji je osvojio dva grend slema? US Open 2001, u finalu dobio Samprasa 7–6, 6–1, 6–1, naredne godine osvojio Wimledone, dobio Nalbandijana 6–1, 6–3, 6–2. Nakon Nadalove pobjede nad Fedexom prosle godine na RG, ovo su dvije najubjedljivije pobjede u istoriji GS finala! I to protiv koga! Izgubio jos dva GS finala, i to od Fedexa i Safina, kad su ovi bili u najboljoj formi. Osvojio i US Open u dublovima. 27 osvojenih turnira.
Mrzi me da listam statistike sad, ali mogu se sjetiti makar nekoliko #1 tenisera koji mu nisu ni primaci:
Marcelo Rios - nikad nista nije osvojio veliko, samo jedno GS finale.
Huan Karlos Ferero - osvojio jedan RG, i to 2003, kad nije bilo niti jednog dobrog sljakasa, niko se i ne sjeca tog turnira vise.
Karlos Moja, isto jedan RG, ista prica kao i sa Fererom, ni jedan od njih nisu znali kako igrati na drugim podlogama.
Tomas Muster, isto osvojio RG, a u karijeri nije osvojio nijedan turnir na drugim podlogama, samo sljaku.
Kafeljnikov - uletio nedje izmedju Samprasa i Federera, osvojio dva grend slema ne pobijedivsi ni jednog jakog protivnika, a onda se proslavio tako sto je na sest uzastopnih turnira ispao u prvom kolu kao #1! Niti jedan Masters osvojeni.
Tacno je da Hjuit nikad nije bio omiljen medju kolegama, i da nikad nije bio fer plej igrac, ali to ne umanjuje njegove uspjehe na terenu.
Sramno je kako Novak igra danas SRAMNO