Ti, Lapis, alapača, tigrovo, Milena, zvone... ste jedina istinska Gospoda ovog mjesta:) Mi muški samo ponekad, u tragovima:joy:
Printable View
Ne zajebaji da te zamolim. :D Ima ođe strašnih likova u muškome rodu. :)
Ali ja ih samo motivišem ka budite ka Buva. :joy: Jer realno imaju oni to u sebi. :)
@Buva+gacce Zamisli kad ni rakiju ove godine nije pravio pa to je horor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f2a9e2bdf1.jpg
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jesam onu sa iglicama što dovoljno govori koliko sam loš [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Добри вам је кондиција. Ја се у овим годинама више не могу дофаћат боце двије ноћи заредом ка ви. Уживајте. [emoji23]
Meni je bilo najjače sa jednim piscem u Nikšić u Propagandu i to slučajno skroz bili svi stolovi zauzeti on stidljivo pita mogu reko ela svejedno mi je onda otkrih i da je pisac i da je povezan sa mojom kumom i sve to tako spontano to najviše volim.
Pojma nemaš [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno da imam. :)
I ti to znaš.
Daj ti meni broj doktora ne izvlači se na političke teme tu pljuješ po seronjama na vrh e pa pokaži se daj broj doce. :)
Svo vrijeme ignorišeš. :) Ne brini neću te spomenuti.
Flamingosi [emoji1787]
Vi se zajebavate ja oću broj doktora tog što diluje pića jer je nekome možda i život spasio.Ili ugasio.Tog govneta broj oću u suprotnom @joni da se glasnuo više nisi da morališeš.
Ako se straviš ne moraš ga ti pitat za visa karticu pitat ću ga ja. :) Što bi Pantić reka dušu ću na pamuk da mu vadim.
Kapiras da udaras na dilera, za barem dva nervozna covjeka?
Znava je da morališe na onog nesretnika neđe u Grahovo što drži restoran pa su moderatori izbrisali ali doktor mu je okey.Mogu moderatori da brišu što gođ oće meni u memoriju ne mogu. :cool:
Onog što ih je masu opisalo ka domaćina daleko boljeg od onog krimosa iz restorana iz Grahovca.
Ali, doktor koji prodaje pića ljudi u nevolji on je okey.Jes kad bi se zezali to ***** baš želim da upoznam a snaći ću se ja odlično š njime.Bit će mi lična satisfakcija da mu pokažem koliki je smrad i to će sam da sebi reče.
restoran velis, u ovu uru mi to velis... malo li mi je bila misao o Dzeku 1L za 12.99e
Upalih masinu u 00:45 - zavrsava u 02h
:rolleyes:
Ono pije po sarana.. :joy: Taj JBT doktor nauka.
Nego da batalimo smrada.Tvoj imenjak ionako neće da ga imenuje.
Želim taj restoran da obiđem zapamtila sam koji je.I želim tog lika da upoznam. :)
Još mi je neki Rus na putu što je otvorio farmu koza na Dragalj tog tek želim da upoznam.
Oli sa mnom apstiniraj do tad?
Ali se ondaK ozbiljno ispiši iz one teme. :joy:
Uh kako je lijepo kad svi na forum zaspu. :)
Ka na svemirsku stanicu a sve okey i dalje je on tu ka svemirska stanica.
(15) Apollo 13 1995 - Houston, We Have A Problem - YouTube
Znam znam.
Sad gledam da su u Sloveniji odrubili Titu glavu na spomenik pa se kolju jel Hrvat il Slovenac. [emoji1787]
Tačno ne znam što ću noćas da sanjam zato i ne spavam. [emoji1787]
Nemam pojma ko ga je prvi preporučio znam da je ispa haos kad je @joni sav u moral boktemazo reka da ne izdaje fiskalni račun a ođe reklamira nekog doktora što prodaje pića od ljudi u nevolji.
I onda sam ja tu ispižđela ka što vazda ispidim kad neko morališe nekom nesretniku i sve su počistili.I ta tema me apsolutno ali više apsolutno ne zanima.
Zanima me sad ova.
Ono Titu obezglavljen spomenik u sloveniji glava pronađena u prtljažniku osumnjičenog.
JBT đe se aplicira za antarktik viđeh samo da tamo i kafane imaju meni je to dosta. :joy:
Sve ima svoje dobro i loše.Drug. :)
Nadam se da te one čaše služe sve ostalo je nebitno u životu.Oni poklonili meni ja poklonila tebi.SvE ostalo naspram toga u životu je nebitno druže.
(15) Faithless - Insomnia (Official 4K Video) - YouTube
Zaglavih naćas.
Da oćete svi u krpe ili ponjave da mogu ja nasamo sa forumom. :)
(15) 2001: A Space Odyssey 4K HDR | The Shutdown Of Hal - YouTube