Mozete li mi rec' ovi trip i duo paketi... zanima me internet kakav je? do 40 i do 60mpbs? je li dobar i pouzdan net?
Printable View
Mozete li mi rec' ovi trip i duo paketi... zanima me internet kakav je? do 40 i do 60mpbs? je li dobar i pouzdan net?
Sjecka li kome slika na HD kanalima, najviše na FOX kanalima?
Ja sad vidim da su povecali brzine interneta....top
Sad vidim da za Duo Fiber Gold Premium pise da imam pravo na 1 Eon smart TV, instaliram aplikaciju na smart TV i kad udjem u moj telemach da je aktiviram pise da je za TV 0/0 i da sam prekoracio dozvoljeni broj uredjaja.....svaka im cast....
Aktivirani uređaji 0/0.
Kako ubija internet na telefon eon, jede
Doplaćuje li se što ako hoću još jedan risiver/karticu za drugi TV?
20 eura resiver ili kartica i 3 eura mjesecno
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Na premium pakete je dž?
Upravo tako
Zasto na Tv ne mogu Vijesti da gledam unazad a na EOn mogu?
Zato sto ne moze :) na eon mogu svi kanali :)
Prekida li i vama eon preko smart tv-a , svakih par sekundi zacrni ekran dodje slika , pa opet zacrni i sve tako ....
BAR....
ima li ko problema sa slikom ? nijedan kanal mi nije u funkciji......
ATV je ok,dok DTV ****. sta da radim ?
niko nista ???
Pa zovi Telemach i prijavi kvar.
Straus , znas li hoce li se vise uvesti u ponudu b92 (ilo sadasnja 02.tv) ?
Radi net sada, ubija! :encouragement:
[IMG]http://beta.speedtest.net/result/6660755759.png[/IMG]
Nemam tu informaciju.
Slusajte sta mi se desava sa ovim budalama. I ako neko ima savjet sta da radim?
Naime, prije cirka 2ipo god ja sam uveo m kabl. Bilo je nesto tipa 3..4mjeseca besplatno pa posle ugovorom placam 10 11e mjesecno. Medjutim posle 2mjeseca meni su se javili problemi koje nisu mogli da otklone. Zvao sam se sa njima dan noc. Dolazili 3 puta i na kraju receno mi da ugovor je raskinut zbog problema koji je neresiv.
Danas sam nasao u sanducetu racun na moje ime od Telemach. U kojem pise da ja njima dugujem 229e. I da ce mi iskljuciti kablovsku ako ne izmirim dugovanja. Dugovanjaa za uslugu koju sam ja koristio pa dva mjeseca mozda. I za koju mi njihov operater je rekao da nemam obavezu.
Nikad racun dobio nisam od njih, nista za ovoliko vremena. Provalio bih da je jednom racun dosao sta oni rade. Da ugovor nisu raskinuli. Nego sad kad je dug izasao na 230e dobijam upozorenje da slijedi iskljucenje.
Jesu li bre normalni oni?
Sta da radim sa ovim? Dodje mi da se tuzim sa njima..
Odes u poslovnicu i kazes da je ugovor raskinut posle 2 mjeseca od strane operatora, i stornirace ti to
Dje imaju poslovnice u Pg?
Zvah ih sad. Kazu izace mi u susret. Ja se presmijah, kao da je do mene greska sto oni u sistemu nisu ponistili ugovor.
pored alpe bara
Dobro je kralju. Ko radi taj I grijesi. Ne vidim potrebu da se "presmijavas" ako su ti odma izasli u susret I rekli da ce rijesiti problem. Taj neko ko ti se javio ti se ponudio da rijesis problem "iz prve" a ti imas potrebu da mu se smijes.
I to su ljudi koji rade za platu I u konkretnom slucaju hoce da ti pomognu. U cemu je problem??
Da ne bude zabune, nemam nikakve veze sa telemachim, nego jednostavno primjecujem da je nas narod postao prenervozan I ocekuje da SB UN hitno zasijeda kad imaju neki problem. E da zaboravih, svi smo sad stigli iz Svajcarske pa ocekujemo da je I kod nas isti sistem.
Polakote, I to su ljudi isto ka I mi.
Ne prdi. Nemoj da branis one koji monopol drze nad trzistem.
Probali su starog covjeka, oca mi, da preveslaju. Kad su ga zvali prijetili mu da ce mu preko suda naplatit uslugu koju ne koristi.
Nemam ja nista protiv ljudi koji tamo rade. Imam sve protiv onih koji namjestaju poslove takvima kao sto su oni. Neprofesionalnost i nesposobnost onih koji pruzaju usluge cesto se obiju o kicmu korisnika usluga. A apsolutno nikad obrnuto. Zato sto drzava stiti takve.
Kontam ja tvoj ugao gledanja, ali nisu tvog oca ubjedjivali kako to da plati da izbjegne dodatne troskove.(sudske)
Zbog tebe i slicnih tebi stanje trzista Cg je ovakvo kakvo je i opste stanje drzave je uzasno.
Zato sto smo u Crnoj Gori normalno je mnogo toga? Nismo Norveska, zasto se cudimo?
Ljudima su potrebni dramaticni primjeri kako bi ih trgli iz apatije u koju su zapali. Potrebno je da "vase dupe" padne u procijep.
Nemoj mene ucit kulturi jer ja znam biti gospodin i ulicar, zavisi kako situacija zahtijeva. Zivio.
Generalno, izgleda smo navikli da operaterima plaćamo pretplatu, i mnogo im toga dozvoljavamo, za naše pare. Ako već svaki mjesec plaćaš to što ti nude, i oni trebaju da rade kako treba. No smo ih navikli da nam mogu skakati po kičmi kako i kad oće.
Ja sam nedavno imao problem sa Telemachom, i na kraj pameti mi nije bilo da se žalim, raspravljam i ubjeđujem sa ovima u poslovnicu, jer vidio sam kako su me dočekali na samom startu na šalteru. No mi nije teško bilo pa šibnem mail odgovornom u United Grupi, pa ni 15 minuta nije prošlo zovu dva puta iz Telemacha, da odmah riješe problem.
Boli uvo ove ođe, no tipa čekaj danas sjutra preksjutra kad stigneš na red....
Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
Trebaju li neki posebni uslovi da bi se preslo na optiku... danas u ulaz je okacen neki papir kao optika ovo ono. A na sajtu nidje i nema koje su cijene i brzine za pakete sa optikom...?
Kolko ja znam cijene su iste samo je brzina interneta nesto veca
@straus,
https://telemach.me/Binary/533/Fiber..._0609_2017.pdf
Da li na osnovu ovog cjenovnika za fiber, besplatno imamo 100/200min mjesecno ka svim fiksnim brojevima u inostranstvo?
Lista zemalja je poprilicno velika. Nije bitno koji je fiksni operator u inostranstvo?
Da li ove benefite mozemo koristiti i sa Unifon-a?
http://oi66.tinypic.com/169216w.jpg
http://oi68.tinypic.com/a5kc2c.jpg
Upravo tako kako si rekao, imas tih 100 minuta džabe prema inostranstvu naravno fiksnoj mreži
Vidim da se paketi sad zovu Fiber. Kakva je povezanosti između trio gold extra i fiber trio gold, ako je ima uopšte? Da li će dosadašnji korisnici ekstra gold postati korisnici fiber gold, sa ovim vrijednostima iz ponude?
Oće li CG Telemach dobijati Novu TV ?