Blekpul - Šefild Jun 1
na ovo je mislio ;)
Printable View
Blekpul - Šefild Jun 1
na ovo je mislio ;)
Samo neka je zdravo :)
Hokej: Danska 20.10.2009 (19:00 h) Herning B. - Nordsjaelland C. Tip: 1
đe ima uopšte taj hokej?činimi se da je po naših kladionica samo švedska i finska od nordijaca
Evo sad idem da vidim u neke ovuda kroz kvart :)
ako je nadjem javljam...
Covjek napise ono sto misli/zna nije njegovo da li cete vi to prihvatiti to je vase, ako ispaNe da nije onako kako je napisano a vi podrzite to je vasa krivica a ne onog koji je to napisao :rolleyes:
Štutgart - Sevilja 1 2.2
Sevilla igra bez Negreda, Palopa, Konka i Renata
AZ Alkmaar v Arsenal 4+
Debreceni VSC v Fiorentina 2
Inter Milan v Dynamo Kyiv 1-1
Liverpool v Lyon HX
Olympiakos v Standard Liege 3+
Rangers v Unirea Urziceni 1
VfB Stuttgart v FC Sevilla X
E stavis 2-3 dojave dodje uzmu se pare,al kad pocnes da promasujes onda svi na noz s tobom....
procitah sad na neki forum kosarka amsterdam - moskva 2 , velika kvota na 2 kao, kazu svi sigurica 9/10, no neznam u koju kladionicu ima ovo da se igra, zna li ko?
A volio bih da te vidim da uzivo negdje tako udjesh i pochnesh lajat kako je to i to dojava,no te ne bi danima posle mogli nac!
Aj uzivaj i zajebaj narod,net ti je dao mogucnost,svaka ti chast,a mozda si i od onih koji kupuju te "dojave" tako da ...shvatam ja tebe,necesh sam da srljash ;)
eee takav ti je zivot, jes surov u pm :)
imam takav osjecaj da cemo danas da oburdamo ove kladionice ;)
ja ne dajem nikom da mi gleda tiket bgm, mozda je i rain sujevjeran kao i ja :)
Naporan coek ><
Brate niko te ne sili da igras sto on kaze!
U narodu se kaze "Dojave" sto znaci da ne moraju bit bas prave dojave, kao dva kluba se dogovore da ubigraju rezultat koji im odgovara i neko sazna za to i eto dojave. Takodje se pod tim spada i informacije o ekipama, npr. jednoj ekipi nece igrat X igraca, atmosfera u klubu je takva i takva itd.
Sve to moze biti faktor da druga ekipa dobije , ali ne mora da znaci...
Zato nemoj biti nezavhalan i barem ispostuj coeka, koji je odvojio vrijeme pretrazujuci 5-6 foruma, i ovdje nam ukratko iznio najzanimljivije i "sigurnije" tipove.
Ipswich - Watford Tip : 1
Koliko vidim na nekoliko sajtove je kao sigurna, a vidim da već kruži i kao dojava :)
Scunthorpe - Newcastle 2 2.15
Midlsbro - Derbi 1 1.60 ,objasnih neđe zašto mi je on za igru,ima kući tri uzastopna poraza ...
Drogeda - Galvej 1 ,isto kruži kao dojava
Stevenage - Wrexam 1 , od čovjeka koji je kupio dojavu
ŠAMROK - KORK SITI / kork siti ima problema sa finansijama,igrači su nezadovoljni...Koliko vidim KAO dojava se pojavljuje 2 , ali isto tako i 1 je pala sa 1.65 na 1,42
Nikad nisam nikog psovao sto se tice dojava, jer smatram da nije njegova greska nego moja ako ja igram tiket.
Zapravo uzivam prepisujuci od njega i bio kog drugog za kog vidim da zna vise od mene u nekom polju, pogotovo kad ja sastavim 10tak mojih sigurica i onda dodjem fino na forum i uvjerim se da je neko od njih predlozio neku od njih.
koŠarkaŠki eurokup donosi susrete prvog kruga kvalifikacija...koŠarkaŠki klub amsterdam nalazi se u teŠkoj novČanoj situaciji,sponzori ih napuŠtaju,napustio ih je i trener,na kraju sezone napustili su ih i najbolji igraČi i ovi koji sada igraju nisu neke marke...u domaĆem prvenstvu ostvarili su dvije pobjede u zadnja dva kola,ali protiv ne baŠ prejakih protivnika...danas im gostuje dynamo moskva,dobra ekipa,ruska Škola...u sastavu imaju savrŠenka i bykova,mislim da Će oni sve dvojbe oko pobjednika rijeŠiti veĆ u gostima...dvojka je zicer,ali ja se odluČujem na hendikep koji nije previŠe realan...
Evo i muka sa igračima DERI SITIJA /
Derry City chairman Pat McDaid wants the Professional Footballers' Association of Ireland to help ease the anger of players at the club. City boss Stephen Kenny said players are "absolutely not happy" as a result of the club's financial problems.
McDaid has discussed the issue with PFAI official Stephen McGuinness.
"We are trying to formulate a strategy to keep us right and the players right - we want to use Stephen in a mediation capacity," said McDaid.
Kenny also said that players expected wages last week but were not get paid.
Eight Derry players will be out of contract at the end of the season and McDaid admits there is no guarantee that new deals will be offered.
McDaid added: "We are not in a position to offer contract extensions at the minute as we don't know if we are going to be in Europe, for example.
"There are various other factors in our budget that are far from clear so we are not prepared to renew contracts if we can't afford to do it.
"I was very surprised to read comments at the weekend about players not receiving wages. There was no agreement, no promises to pay wages last week.
"We are experiencing grave difficulties at present and are carrying a deficit of three weeks wages with our employees but we hope to resolve that.
"The main thing is to return to a budget that takes into account the climate we are dealing in, we need to do that as a matter of urgency and that's what we are doing."
Cork City players are extremely unhappy with the financial problems of the club and they said that if they are not paid on next hours they just simply won't play against Shamrock Rovers, the leader of the table. Shamrock drew the three games they played this season against Cork City and, playing at full strength, they have that objective.
hahaha sto se radi u irsku, paraaa BEZ !!!
Nikakve zajebancije tu nije bilo,jednostavno si umislio da si dobio,isto kao shto umishljash mnogo toga:) e sad da si bio isti dan na forumu,shanse nema,svi to odlichno znaju ovdje,pochevshi od Katunjanina do mene:) danima si se krio na ovom pdf :) i da,da te pustim danas jer me vec smara prepucavanje preko neta s tobom,te neke zvale i bale pominjesh u nedostatku argumenata, od tebe ne bih prepisao trika nema,e sad ne kazem ja da ovdje nema ljudi koji te ne prate,shto zbog nedostatka vremena da sve pretraze sami,shto zbog drugih stvari i upravo zbog toga sam ti i rekao,malo vishe odgovornosti kad ljudima dajesh ta mishljenja svoja a zovesh ih "dojavama",svaki iole ozbiljniji kladionichar savrsheno dobro zna shto je dojava u ovom poslu ili igri,zavisi kako ti na ovo gledash,a prije ce biti da gledash kao na zajebanciju,do chim tako olako nekog mozesh "naguzit " da bacha tolike pare na neshto,poz & GL :)
Samo da si mi ti zdravo.
Pogledaj koliko je bilo pogođenih utakmica i koje su kvote bile.
]IPSWICH - WATVORD 1 2.1
ACCRINGHTON - SHRESBERY 1 2.6
HALADAS - ZALAEGERSZREGI 2 2.9
Pa probat sa singlovima dje moze
Evo laganog dobitka ako ce ko sa parama da igra :
INTER,BARSA 1
RENDZERS,OLIMPIJAKOS,LIVERPUL 1X
kvota je oko 2,5
ja cu sa 50e
koliko je kvota na taj hokej?
Stjernen - Storhamar Pick: 1 /norveski hokej
Liverpool - Lyon 2+pp @ 2.90