Nevjerovatno kolko je očigledna razlika i motivaciji kad se igra protiv Barse i Reala.
Sad je samo +1. Barsa u sljedeće kolo dočekuje Herez, a Real gostuje Saragosi.
Printable View
Nevjerovatno kolko je očigledna razlika i motivaciji kad se igra protiv Barse i Reala.
Sad je samo +1. Barsa u sljedeće kolo dočekuje Herez, a Real gostuje Saragosi.
Kakva se sve samo opravdanja iznalaze, ali dobro... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=27PDuG4JX-w
ja gore lige vidio nisam, igrace mozes cut lagano kako razgovaraju koliko publiku ustvari boli k***** za mec.
cekah ih za pare i dobro je dodjose ali ne mogu da vjerujem da se onako igra kao na poligon ljudi moji sramna liga definitivno najgora od svih pet.
redovno se barem cetiri meca u kolu zavrse 0-0.
raspad 1, 2, 3 pih
ne ja nego engleski FF i za jedne i za druge
Vidi se đe su ?
nemoj mi samo na osnovu jedne sezone pricat dje su.....
vidim ,pojedini brzo zaboravise el klasiko. dje je obraz. strasno...
Ostavite se priče o Primeri. U nju nema da Laporta i Perez dogovaraju ko će kome da sudi, a nema ni "ali-baba" da ulaži 200 miliona € u Almeriju i slične... Kakva-takva, liga je dobra!
To je sasvim logicno, svi ce dati 100% mogucnosti da smaknu lidera i ekipu koja dominira ne samo Spanijom, vec i Evropom.Ko pretenduje da bude najbolji tim na planeti mora znati da to dolazi sa cijenom.Prosle godine su bili najbolji, osvojili 6 titula u jednoj sezoni - ali vec sledece (tj. ove) ce svi (ili vecina, u skladu sa mogucnostima) ostavljati srce na terenu da im uzmu bodove.To je jednostavno pravilo...
Ovo za obraz je malo preoštro, al stvarno - el klasiko je bio prije neđelju dana :) Polakote. Bolje za Realove navijače da njihov tim ne uzme titulu, tako će dogodine Perez ljuljnut još 200 meleona € i dovest za promjenu nekog vrhunskog trenera (spominje se Kapelo, mada ne vjerujem da će on doć kad su ga onako seljački poćerali). Vjerovatno Murinjo, ili možda Rafa Benitez, Del Boske..
Murinjo bi mogao doć vrlo lako, ali samo ako osvoji LŠ sa Interom. Taj ostvareni cilj bi mu vjerovatno dao odriješene ruke. Mada ne bih to volio nikako, ko će sa Murinjom "ćerat šegu".
vjerujte vi meni da je njemu prioritet da uzme kup jer oce u svakoj ligi da uzme sve sto moze, naravno liga sampiona isto ali jbg tu je barsa prejaka. I sam je rekao da e uzet u svim ligama sve trofeje tj. jakim ligama. ne bi me zacudilo da ode na kraju sezone uopste
Hahahah, o Madonna.
Murinja niko gledat nece, produzuje ugovor 99,99%. Pretpostavlja se do 2013 i to da ako raskine ugovor prije isteka place velike penale, 7 miliona, a mozda i vise. Ne palite se na novinarske gluposti. Del Boske nece tamo. Kapelo nece. Guus, oce.
Zajebano je tih 0,01% :)
Pogotovo kad je Real u pitanju. Ali viđite što je Case qoute-ovao... Majko mila ahahahaha potpuno nevezano za to o čemu priča :D
Nego, predstoji vikend, vikend đe će Barsa da se nada u "dar" Saragose, dok ona dočekuje Herez. Tu se očekuje pobjeda, samo kad bi to moglo sa što manje umaranja. U poneđeljak je Osasuna-Bilbao, malo da se Baski pokomate. U subotu Valensija-Deportivo.
U sljedeće kolo (sljedeći vikedn) Barsa gostuje Viljarealu, a Real dočekuje Osasunu.
Ene vrati se ovaj Logic , tek sad viđoh.
Sad nam ne neće hvaliti "objektivnosti" ni malo
Ti ka da je do sad bilo što bolje :)
Ođe objektivni post ubodeš možda 2-3 puta u toku dana, što je i logično u enku ruku jer ovo je fuzbal. A neka nam se vrnuo Case, dosadno je bilo bez njega.
Barsa u sl. poziciji kao Inter, za*****lo se opet malo prvenstvo. Još jedan kiks, i ode Real na prvo mjesto. I nekako mi se čini da protiv Barselone timovi jače grizu. Jel istina ovo što neko spominje, da Real daje kao neke bonuse ekipama koje Barseloni uzmu bod il tri. O tome je i prije bilo riječi, valjda nije zabranjeno u Španiji da se tako stimulišu ekipe da idu na pobjedu.
Normalno da nije zabranjeno. Mnim e ce Moratti ponudit ogromne nagrade igracima Kijeva, ako tresnu Romu u zadnje kolo.
Ista ce situacija bit u Spaniju.
gvardiola mora odmorit najvaznije igrace pred inter , a kao ne mogu dobit xerez bez mesija, pikea, milita, busketsa i alvesa onda ne valja rabota.
ibra, cini nesto od svog zivotaaaaaaa.
jeffren 1:0
henry 2:0
bermejo 2:1
2-1 anri....
barsa 3-1. sto reci za utakmicu dje igraci xereza dobiju 8 zutih i 2 crvena kartona.
ocigledno da se protiv barse igra daleko ostrije nego li protiv ostalih. mesi je imao srecu sto ga neko nije povrijedio.
Veću inspiraciju imaju protiv tima koji je osvojio čuvenih 6 trofeja.