:lolblue: :lolblue:
Printable View
:lolblue: :lolblue:
A dokle se stiglo sa radovima?
Od obecanih 5, gotova su 2 ili 3?
Da ja znam samo onaj dje se igrala Svjetska liga. Jeste da su tamo dva bazena, pa ajde da racunamo dva. Za ostalo neznam.
Mozda ce me neko upuceniji ispravit i rec da se i ostala 3 zavrsavaju.
Ako ih ne bude 5 za 45 dana, stvarno je gradonacelnik Podgorice ispao g...o. Jer obecavati na onaj nacin je smjesno, folirantski, ulicarski (mada ga odje prepoznajem), glupo...
Jos poslije to ne ispunit...
Cuti bre, nama obecavaju 1 i to je zavrsen, samo treba da rijese problem grijanja i to godinama traje i nista :)
E ja se i pos***** u ta dva, kad ja zimi nemam dje plivat, lako mi je ljeti bez bazena.
Sjecam se da to nesto odavno traje. Sjecam se i da su kao osnovali VK Niksic, koji je trebao da uz pomoc trenera i strucnjaka iz Primorca pocne sa radom da djecom.
Ali opet ste u boljoj poziciji sto se vaterpola tice nego Podgorica. Vi ljeti mozete igrat vaterpolo na jazero a oni ljeti ne mogu nidje jer je zabranjeno u onaj novi bazen.
Primorac-Jadran polufinale kupa igra se u budvu aaaaaa aaaaaaa opet ce da budeee sto jaaa volim taj sexxxxxx :D
Nema nista od toga. Kad su radili sve to, bio je dogovor sa Pivarom da oni iz svoje energane griju i bazen. Naravno, kad je prodata, sve je palo u vodu.
Steta, mozda bi u Niksicu bilo potencijala za taj sport. Prije 40 godina je postojao i veslacki klub, a sad imamo(bolje da ne pisem).
Zna li ko sto cini repka?
http://www.waterpolo-world.net/o.red...p?auswahl=6858
trebalo bi odje da pise rezultat ali samo nas nisu izbacili
Pobjedili ste 12-8. Srbija - Turska 19-5...
Sto ce se cinjet na polufinale kupa u bd
Evo ti saša :yipiiii:
ahhahahaahhahahaah
Jadran-Mladost 6:9 kraj 3 ce ......tooo bre samo tako ahahhahaahhahaah
Jug-Budva ?????
Mladost dobija ahahhaahah too breeee
DJURKOVICU PO***** TI SE USTA ne moze da zapamti da napad ima mladost a ne jadran i da vodi mladost a ne jadran,on masturbira na jadrana ahhahahaahahahah eo mu ga sad
Pitanje za braca i didu: Je li tacno da su igracima Juga smanjene plate zbog lose finansijske situacije u klubu? Ako jesu ima li najava da ce neko da ode?
da malo su smanjeni ugovori, ali jug ionako mali dio daje u lovi, a većinu u nekretninama pa to i ne može bit puno, jedino što je zadnja zgrada s stanovima za jugaše trebala već počet s izgradnjom, ali je to sad malo stalo.
dogodine će se smanjit gradski proračun za sport za 40%, a sutra je skupština kluba. gradonačelnik je odbio uć u skupštinu umjesto bivše gradonačelnice, ali ulaze neki njegovi pomoćnici.
to sigurno nije opcija. on se vratio prije par godina da bi živio u dubrovniku (ima i bolesno dijete). ovo ljeto mu ističe ugovor, a reko je da još uvijek ima motiva (napunit će 34) i da će nastavit branit.
ako ko ode to će bit bošković koji ima veće ime od kvalitete (koju isto tako posjeduje) i može dobit velike pare od pro recca koja ga je već vabio na isteku prošlog ugovora. ostali imaju potpisne ugovore na više godina, od bitnijih igrača