Suad preskače kvalifikacije http://kosarka.me/crna-gora/reprezen...-14-izabranika
Printable View
Suad preskače kvalifikacije http://kosarka.me/crna-gora/reprezen...-14-izabranika
Budućnost Voli je, konačno, riješila i pitanje centra za narednu sezonu - jednogodišnji ugovor potpisan je sa iskusnim Šonom Džejmsom (33g, 208cm), bivšim kapitenom Makabija koji je u prošloj sezoni igrao za Olimpijakos, saopšteno je iz podgoričkog kluba.
Šon je u dresu slavnog izraelskog kluba osvojio Evroligu 2014.godine.
Rođen je u Gvajani, ali ima i američko državljanstvo. Igrao je za dva koledža u NCAA ligi (Nortrheastern i Duquesne), a od 2008. godine igra u evropskim klubovima.
Počeo je u Bnei Hašaronu (2008-2011), zatim Makabi (2011-2014), Armani Milano (2014-2015), Olimpijakos (2015-2016).
A sto bi sa tim simonsom
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Djaoli ga znali, vjerovatno nece ostati.Ovaj James zadnje 2-3 godine samo ide iz tima u tim, ne zadrzava se duze od 2-3 mjeseca, plus se isto toliko muci da se vrati u staru formu kad je bio odlican igrac.Mada sto znam uz konstantnije minute i ulogu mozda ispadne sve dobro.I jednog i drugog su povrede sjebale pa zato i mogu da ih priuste u suprotnom ne bi ovi Podgorice gledali bez mozda na gostujucim utakmicama.Cuh da je ovaj Simmons dobro izgledao i dosao spreman pa kad procitah ovo jutros zatece me.
Ufff ovaj mi je toplo hladno... Gledao sam ga u Bilbaou prošle sezone i bio je odličan, pa je prešao u Olympiakos u decembru, nakon povrede Younga. Tamo je bio očajan i raskinuli su saradnju nakon 1 mjeseca.
Nadam se samo da je zdrav, ipak ima veliko iskustvo za ABA ligu. Srećno! :)
Ovo znači i kraj za Simmonsa? Nerealno da imamo dva crnca centra... :D
Znači, to je to za ovu sezonu.
Baš ofanzivna ekipa, prva takva Budućnost posle x god. , ako ova ekipa nema poene u rukama ne znam ko ima.
I lijepo je viđet' Šćepa koji , posle priče o podmlađivanju I ''domacim snaga'', okuplja veteransku ekipu. Dok ne postanu treneri svi bi ''mlade I domaće igraće'' , kad to postanu vide da to I ne ide tako lako kako su mislili.
Istina, rezultati i podmlađivanje ne ide u istu rečenicu.
Boša je pokazao da mogu i mladi da igraju.
Da vidimo oće li šćepo da stane iza svojih riječi, nagomilalo se tu dosta igrača koji će uzimati minute iliću, baćoviću i popoviću
Vidim da je čarapić u megi, neka mi je srećan put. Ne može dijete koje ne zna da prenese loptu na malo jači presing da ucjenjuje klub minutima. Prošle godine je imao šansu, bio je jedini plej uz kuka pa je ovaj morao da igra po 37 minuta jer čarapić nije znao da prenese loptu. Dobio je veću šansu nego ilić i baćović, koje je te šansa po prikazivanom možda više sledovala
Ako se dovede jos jedan solidan centar ova ekipa moze puno.
Okle da se dovede i ovo sto su doveli ne znam kako ce minute rasporediti, vec sad imaju rotaciju od 10tak igraca.Mada zbog stanja u kojem su i Simmons i James bili ne vjerujem da im je cijena visoka jer su to oba igraci koji par godina se nijesu sastavili, sto od povreda sto od manjka uloge i minuta i generalno washed out igraci.
Williams/Gordic
Reynolds/Vranjes/Popovic
Sehovic Su./Sehovic Se.
Savovic/Ilic
James/Subotic
Ovo su igraci koji ce IMO vidjeti neke minute ove godine.Slavkovic,Bacovic,Nikolic ce imati neke spot minute, mozda Nikolic bude imao neku ulogu Rikica od prosle sezone.Jedini problem Buducnosti godinama je sto nema nekog igraca koji je prirodno SF a moze i odigrati i PF u nizim postavama da se dobije na raznovrsnosti (znaci neko umjesto Seada), neko kao Wayne Blackshear koji sad igra recimo u 2 italijansku ligu a imao je dobru sezonu u Pistoi.
Ufff Subotic je i dalje tu, jaooo...
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Za Slavkovića je rano da dobija neke ozbiljne minute, Nikolic je prakticno propustio prethodnu sezonu (igrao svega par tekmi u Španiji) , on I jeste doveden da glumi Rikića I da se nadamo da od njega može bit' nešto više od mučenog Rikija. Idalje se nadam da će za Baćovića bit' nekih normalnih minuta, njemu I Ilicu treba solidna sezona.
Ono sto je pored svega i project Reuniona karakteristicno bilo za ovaj prelazni rok u Buducnost je da su dovedeni sve igraci koji su imali ili lose ili razocaravajuce sezone iza sebe, pa sad dolaze na neku vrstu "rehabilitacije".
Williams skoro citavu sezonu propustio, odigrao mjesec-dva nakon suspenzije.
Reynolds igrao lose u Zielonu Goru,povrijedio se, pa otisao u Tursku dje je isto sutirao ispod 40%
Savovic za 3 kluba igrao prosle sezone,igrao promjenljivo, odigrao najmanje minuta za sezonu u zadnjih 5 godina sto je igrao
Ovaj James isto 3 kluba promjenio, nidje se nije zadrzao duze od 2-3 mjeseca.Kroz citavu karijeru muku mucio sa povredama a sa 33 godine ne cini se da ce se promjeniti to iznenada.
Sve u svemu wild card pojacanja, za wild card tim, koji moze lako otic u oba smjera i pozitivno i negativno.
Au zaboravih Subotica!
Meni ovoj ekipi fali samo jos jedan solidan centar umjesto Subotica.
Treba ovo sve poslozit na terenu, i nac svakome ulogu, no da vidimo kako ce se snac strucni stab.
Jel se igrao ovaj meč budućnost-zadar?
Neki bokskor?
Rejnoldsu odgovara izgleda Podgorica maximalno :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
kombinujte sa fudbalom
http://www.mnesport.me/kosarka/kosar...eijalni-turnir
Williams igra slično kao Cook, lako pronalazi igrače i razigrava. :)
Pogledaću u snimku meč. Gledao sam drugo poluvrijeme meča budjćnost-zadar. Neloša utakmica, ali su mi zadrani djelovali neozbiljno. Kao da sam gledao meč crna gora-slovačka
69-83 pobjeda Budućnosti! :)
Vidjeh ovog centra jutros vodili su ga u bolnicu valjda na ljekarske preglede pomislio sam da se Dzerom Dzejms povampirio koliko lici na njega