On traži osam iljadarki eura za nastup ali nema veze.
Block Out - Beograd spava (Official video)
Printable View
On traži osam iljadarki eura za nastup ali nema veze.
Block Out - Beograd spava (Official video)
Ne, nego će Mita :)
Ajmo ovako...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e7b4ade69a.jpg
Jes, pa i vanzemaljac da padne sa neba a i otrov je isto priroda pa...
Zaprašuju, nego kako...
BM u Firenci kolorizovano:
https://i.ibb.co/7t7xYZfJ/1722652.jpg
@Dzonny mogao sam vala jutros i da ne vidim ovu njušku na zoru :P
@Bluemoon viđeh ti mjesec jutros oko 6, mašala veliki i sjajan.
Ja ga ne viđeh...
Jel ovo još postavio fotku kad je ovaj splavario u Masline?A što čini joni vala ni meni nije trebalo..ionako tamo đe su mu kancelarije u bivši minhen sadašnji texas ne idem pa barem ga uživo ne srijećem ali ođe forumaši ga stave tačno mi dobro be bude. [emoji1787]
A za Mjesec da viđeh ga i ja jutros kakva ljepota. :)
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja sam zaboravila...kako me ne podsjeti....
A sanjala sam moooooore, cijelu noć moooooore....
Opučili me komarci noćas, u decembru u Podgorici, jbt. Probudio sam se u 5, vas u pečate.
Jesi siguran da su komarci može biti da ti se pauk neki ušetao. :) Sad se sjetih recenzije nekih stranaca za jedan hostel kako su opisivali da su ih bube izujedale. :joy:
Ako paukovi mogu da lete i zuje onda možda i jesu :)
Leteći pauk, nisi znao za njega?
Uskoro će mutirati svašta kako čovjek tretira prirodu evo su neki crvi mutirali da jedu plastiku ali bogme komarac nije naivna stvar što veli jedan što je posvetio život komarcima da je to prirodni regulator broja populacije.Pa ti viđi.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Podsjetiste me na anegdotu, ali sam zaboravio imena aktera.
Nekad 1960ih igrala se utakmica Budućnost - Partizan u Titogradu, Partizan imao neku opasno dobru postavu sa dvojicom jakih napadača, zato je trener Budućnosti svoje igrače pripremao kao pred rat. "Vas dvojica čuvate ovoga, vas trojica čuvate onoga". Nekom našem fudbaleru iz Zete nije bilo jasno što ima sad po dvojica da ih čuvaju pa veli
"Ada ljete lji ti?"
Maštovit lik. :)
Dje da sjednem u bar da gledam malo u more? Kolac bi valjao dobar:)
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovaj petak tako mirise na bobice... bobicasti petak
Koliko neoporezovanog novca ide preko ovih NVO ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja osjećam da me čeka gin tonic u 16h za šank :joy:
Nazvah druga nisam ni znala da je u ino i javi se čovjek na pultu da mu je ispao na međuletu je.Pakao sve mu je na telefonu preko plaćanja do karata jedino mi na pamet pade da mu pošaljem mail i sjetih se sebe u te situacije nadam se da je iskusno barem keš ponio.Nema goreg osjećaja kad ti se u bijeli svijet tako što desi.Koliko je sve postalo olakšavajuće sa telefonom toliko se može računati na ove situacije.
Previše se oslanjamo na kartice i telefone.
Dobro jutro. Ispričavam se što vas uznemiravam. Upravo sam vidjela vaš profil i odlučila da ste prava osoba za mene. Ja sam gospođa Mariam Pilon, vlasnica i voditeljica velike agencije za nekretnine i istaknuta predstavnica Crkve. Imam ozbiljnu i neizlječivu bolest koja će mi oduzeti život. Željela bih ponuditi svoje bogatstvo od 680.000 eura poštenoj i iskrenoj osobi.
Dakle, voljela bih znati jeste li zainteresirani za prihvaćanje i korištenje ovog dara. [emoji120][emoji120][emoji120]
Nije mi vala ni lakše ni teže zbog toga.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a6a9defb0d.jpg
Sve me na momente vata briga kako se onaj drug snašao što je ostavio telefon đe mu je sve na aerodrom pa se sjetim mojih na kakve li su jade tek oni bili kad sam ja sa dvadesetak godina putovala po svijetu i kakve sam sve pehove imala. :joy: Božedragi potpuno mi je ispravna odluka što masu toga nisu znali. :joy:
Ja ozbiljno ne znam jel ikoga insomnija ubija ka mene ovo realno nije.
Znači pakao,ali pakao.I još mi tu vas cijeli dan neke reklame iskaču tačno pakao.
(23) 666 Paradox - YouTube
Kako ću, veli, spavat, kad mi je ringišpil u glavu...
Amose da li je to bio elektricitet.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jeste, genijalan momenat.
U svakom datom momentu... :)
Budite u elementu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Budimo braćo <3
U kom elementu bakru ili hloru ili helijumu [emoji1787]
Tekili
Sent from my SM-S918B using Tapatalk