Nisam jer se normalizovalo samo od sebe.
Evo sad nocas ponovo a trebam da radim.
Sjutra zovem.
Printable View
Zna li neko kako se vrsi brzo premotavanje na ove D3i receivere?
Npr, po 5min, 10min, 30min itd...?
Ne moze to samo na brzinu premotavanja, 4x,8,16x,32x, ovaj zadnji ti premotava po 1 minut
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
A sad sam na trio gold extra. Ako predjem na premium, kolika ce mi onda biti pretplata, i moram li opet sto potpisivat?
Sa trio paketa nema akcije
Stigao `fiksni` danas, odma sam obrnuo hot lajn u kolumbiju, straus rece da je i to dzabe ;) salu Ustranu ;p Vidim i net mi vec pojacan, kanale nisam provjeravao, nemam kad danas pa cu $utra... Nisam bio tek sad vidjeh pitanje jel sa duo silver na gold mada vidim straus je odgovorio... Ova akcija tacno oslikava koliko smo vazda navikli na nekakve prevare i lopovluk, da nesto postoji `sa strane` :) ... Kad ti neko nudi sve nesto za dz da ne moras placat centa vise sve ti nenormalno i cudno... Komsiji sam pola sata objasnjavao kako treba da iskoristi akciju, al coek ubijedjen da ce ga kostat vise... Ja i ovaj EON dok nisam iscitao par puta da to nije nesto `dodatni paket, placanje` nisam ukljucivao :)) .... Sto su nam u ovih zadnjih desetak godina cinjele mreze, provajderi, kablovske nije nam ni cudo ...
http://www.speedtest.net/result/6639726326.png
Uzivaj, nema povećanja cijena :)
Ni sa povecanjem pdv-a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
mozete li otvorit www.filefactory.com?? Sajt sigurno radi ali telemach je mozda preopterecen??!!!
Ja mogu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni sa tim
Kad će se povećavat internet za gold trio? Ugovor potpisan kad se telemach tek pojavio. Čak internet nije radio nekoliko dana. Preko telefona, nisam provjeravao računar. Bio povezan na mrežu, ali bez izlaza na internet.
Kad cu konacno da dobijem fiksni IP???
Za prve korisnike telemacha internet jos nije povecan ali bice i on uskoro
Šta znači "nemate pretplatu na ovaj katalog" kad mogu da gledam 3 sezone serije a ne mogu četvrtu? Premium mi je paket.
Zdravo Straus
Moja svastika koristi telemach a vidjeh na forumu da imate ove akcije oko prelaza na trio pakete pa je nagovorih da predje sa duo net gold 26.90 na trio gold 28.90-6 eura. Posto vidim ovdje da te ljudi fale da si im to zavrsio u kratkom roku sto ti treba od podataka da i njoj to zavrsis da ne ide po poslovnicama. Ocekuje i ovaj fiksni aparat sto ide uz akciju :). Sve sto moze jeftinije i dzabe dobrodoslo je.
@stratus
sa duo tel silver 15.90 na trio koje su mogucnosti
12 mjeseci besplatan internet.
dje su te akcije za postojece korisnike? ne mogu na sajtu nidje da nadjem.
Koji paket imas?
Duo net gold premium
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Javi mi se u inbox, dacu ti akciju
Pohvale za strausa. Brzo, tacno, profesionalno
Hvala brate [emoji6]
Straus je zaslužio direktorsku funkciju u Telemachu. Bez pretjerivanja to kažem.
Takodje velika preporuka za Straus-a :)
Hvala vam dobri moji ljudi, trudim se da svima pomognem koliko mogu.
Zasto nema HD kanala koje su obecali da ce biti u osnovnoj ponudi?
Kojih to?, imas samo ove. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...00ea4181e4.jpg
Na te i mislim. Osim N1 nijedan drugi ne radi evo mjesecima.
Ako sa mkabla nisi presao tj potpisao ugovor na start paket telemacha normalno je da ti ne rade, provjeri to, ako jesi idi u pocetna podešavanja i odradi reset.
Presao sam sa mkabla i ja da znam nema ih niko u bloku 5 i 6. Splitska, vojna, plava zgrada, zgrada pored solarne... Cini mi se da je vec bilo govora o tome ovdje jer su bili neko vrijeme pa su ih blokirali. Mislim da niko sa ove strane Morace nema SK 1 i 2 u HD formatu a da je uzeo samo osnovni start paket.
Doduse svi smo na kartici. Meni to ne znaci sad nesto nego primjetih prije neki dan da ih i dalje nema tj televizor ih prepozna i memorise ali pise da su skremblovani.
Provjericu to
I ja da zahvalim strausu na brzini i profesionalnosti.
Ovako presao sam na trio paket. Ogromni bijeli ruter sa dvije antene. U sobi nemam uopste wifi, dok sam na onaj prosli imao.ima li neko slican problem? I kako ga rijesit.
Drugo, resiver za tv je smece, najeftiniji uredjaj moguci.
Ocekivao sam da ce modernizovat makar uredjaje.
Sto se tice brzine interneta 60mb radi dobro.
I to je to :)
Pa jesu li ti stavili pojacivac? Koga si zvao? One servisere ili?
Jesu. Zvao sam call centar.