Zato se Nole chuva. Zna zhulj doboro choeka da nagrdi... Pametnica
Shta rade poznavaoci.
Printable View
Zato se Nole chuva. Zna zhulj doboro choeka da nagrdi... Pametnica
Shta rade poznavaoci.
Marej počeo sa taktikom mlakog prebačanja loptice pa ko koga zajebe i zajeba sebe (to samo Djoković i Federer mogu da odigraju sa uspjehom)!!!Sad je već prešao da ga napada i odmah je došao u poziciju da posle 0:2 dodje do 2:2!!!Samo da popravi servis i biće ovo dobar meč :)
ja se sad probudih i vidim da sve ide prema mojim ocekivanjima i zeljama :) Samo da ovako nastavi.
Federer nije iskorisito 6 uzastopnih brejk lopti, moze mu se to lako obiti o glavu.
kakav gem, dva asa i dva servis vinera, tako se privodi set kraju. Ako ovdje povede sa 2-0, Smarej nema vise sta da trazi, nije on kapacitet za takav preokret.
Novak djokovic drugi na planeti!!!
Ovaj Marej je smiješan...
Doktor!8-)8-)
svaka cast :)
Ovo je šampion a ne bolesni teniser
Čestitke Federeru, zasluženo! Imam utisak da se čak nije ni previše namučio na ovom turniru, što treba da zabrine prve pratioce... a kad smo kod prvog: Nole, srećan broj dva!
Federer gospodski,malo tezhe nego protiv Tsonge,gdje je djelovao imperijalno,ali ipak dovoljno za laganu pobjedu.
Josh jednom ponavljam,realna shansa za calendar grand slam ove godine.
Kako se nasetao marej jutros...greote :D
Što više reći poslije 16 osvojenih Grand slam trofeja? Možda samo da je ovo njegov prvi Australian Open osvojen na plavoj Plexicushion Prestige podlozi, jer su prve tri njegove titule bile na zelenoj Rebound Ace podlozi. Eto, i to smo vidjeli. Što je sljedeće? Vjerovatno obaranje rekorda u broju nedjelja na mjestu broj 1.
Grand Slam? Teško. Zbog Rolland Garrosa koji će teško odbraniti, a mislim da to i ne bi trebalo da ga zamara previše. U ostalim naravno da ima velike šanse zavisno do motivacije i zdravlja. Ali, daleko je do murava.
maestrooo. bilo je bogami tesko ali glavne poene je uvijek dobijajo federer. necu vise nista reci jer je sve vec receno.
Pljasnu ga ko u najbolje dane... :)
Kako ga pospremi Federer.. bruka.
Djokovic drugi, svaka mu cast, odlicno je igrao u poslednje vrijeme. Al nek se vise izlijeci pa da zdrav odigra neki turnir, vakat je.
Nadal najveci gubtnik, izgleda da vise nikad nece moc da igra na starom nivou. Steta za tenis, doduse, i on je sam kriv. Al eto, da vidimo sto ce bit sa njim.
nece bit nista,ako izdrzi bice u top 10 sigurno,to mu ne gine ali nikad vise onaj stari. dje su sad oni sto su se sprdali sa nama koji rekosmo da fedex osvaja AO nakon onih poraza na mastersima..dje su ti strucnjaci..sinisam ima li te..mislim da se covjek nije ni trudio puno, jos sa onim slabim ,nikakvim bekendom..svaka cast care!
nije tacno. prigovorice na govor federera.
Nakon ovog mecha danas i onakvog vozanja Mareja, imam osjecaj da je Federer dosta zasluzan za Nadalova slaba koljena :D
Roger u svom najboljem izdanju,a kad je tako onda niko ne moze protiv njega,pa ni Marej koji igra najbolji tenis u zivotu!
Pobjednik se nije dovodio u pitanje,Marej ipak nije naucio lekciju,kad bi god napao,kad bi god igrao agresivno pravio bi probleme Rogeru i onda bi gledali pravi tenis,ali to je sve bilo na momente,a to je protiv najboljeg tenisera svih vremena, nedovoljeno!
Svaka cast Rogeru,na GS-ove se zna ko je glavni!
Federer je pokazao da je najbolji teniser svih vremena.
Sada ima otvorena vrata da uzme sve 4 grenslem titule u istoj godini.
Neko mu je ukrao acc... :)
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA nerealno
sinisam... ti si najveći gospodin ovoga foruma, treba ti sliku okačit umjesto ove konobarice na logo ovamo...
sinisam,doktore!
Reda radi, da se podsjetimo:
Ovo je biser godine, i to ne samo na forumu :)
Znaci ti mislis da igrac pred kojim je osvajanje Calendar Slema treba da napusti tenis? Obrazlozi molim te.
Kako mislis da Novak bude najbolji na kraju godine ako Fedex osvoji sva 4 slema???
Kako onda mislis da ce osvojiti sva cetiri slema? Da nisi mozda mislio ti na ove slemove za legende, sto igraju penzionisani teniseri?
Slazem se, vise nije najbolji u tenisu, ali ce se desiti neko cudo, i uz mnogo srece i povreda protivnika on ce osvojiti sva cetiri slema.
A Marej je onaj sto na zadnjem slemu dodje do finala, tamo dje tvoj Nole ne uspijeva u 8 poslednjih pokusaja. Luzer je taj Marej...
Poslusao te je, i poslednje sto je upecao je onaj pehar na AO. Dobar je ribolovac, kad vec teniser nije.
Eto tako, ja sa tobom zavrsavam svaku polemiku, samo cu te s vremena na vrijeme podsjetiti na nebuloze koje mlatis, pa dako ti obraz vise ne dozvoli da se ovako brukas.
Dobar turnir i moram priznati ocekivao sam ovakav rasplet.
Federer je zasluzeno dobio ime "tata bijelog sporta".
Sezona je tek pocela i mislim da ce ovo biti raznovrsna i zanimljiva godina ;).
Ovaj turnir je potpuno pokazao pravo stanje stvari!
Nažalost, Nadal više neće biti onaj stari, Novak nema zdravlja za najveće razultate, Marej je izvanredan ali nema nikakvih novosti u igri.
Svi današnji teniseri su mnogo jednolični, nemaju promjene ritma..
Federer ima GLAVU, zna da igra slajz kada treba, zna da odigra dropšot kada treba, zna da izađe na mrežu kada treba, zna da odigra kvalitetne voleje i odlične smečeve....
Federer ima najbolje voleje na svijetu ali nema najbolji servis, nema najbolji forhend, nema najbolji bekhend...
Pogledajte forehend Gonzalesa, dvoručni bekhend Đokovića, servise Rodika i Karlovića...
Rože je sve ukomponovao i MOZGOM a ne ,,silovanjem" pobjeđuje.
Da, rekao sam da je Rože zreo za penziju, da nije više onaj stari...
Mislim da je to tačno ali ,,koljeno" Nadala i ,,stomak" Novaka je odredio tok današnjeg tenisa.
I dalje tvrdim da maksimalno spremni Đoković je najbolji teniser svijeta, da makslimalno spremni Nadal je najbolji teniser na šljaci svih vremena i da su oni bolji od maksimalnog spremnog 29-godišnjeg Federera ali...
Vidim, neko pokušava da izvuče iz konteksta moje prethodne postove ali su oni zasnovani na drugim činjenicama.
Govorio sam da će Novak ove godine biti najbolji na svijetu i sada sam ubjeđen u to , međutim nijesam očekivao da je njegovo tijelo i zdravlje na tom nivou.Pitanje je što bi bilo da je Novak sto posto fizički spreman da se suprostavi Federeru...
Švajcarac maksimalno koristi te nebom date darove i povećava saldo grenslemova...
Znači ponoviću da je u ovoj konstalaciji snaga sa ,,slabašnim" Novakom i hronično ozlijeđenim Nadalom Federer najveći favorit svih budućih grenslemova
Šteta za Nadala, uvijek sam uživao da gledam kako ta glava Federerova puca pod njegovom (malo dosadnom protiv Federera) igrom. Od 6 Grand Slam-ova, Nadal je 5 osvojio protiv Federera. I to nešto znači. Oduvijek su mi se sviđali ljudi koji mentalno vrlo teško padaju.
Federeru svaka čast, nisam lud da tvrdim da je išta manje od vrhunskog igrača, ali mi je presmrdio sa kvazi-aristokratskim ponašanjem.
Ovo podvučeno je suština svega!
Njih dvojica su jedno vrijeme trčali na 100 metara sa dvije noge...tada je u ravnopravnoj trci pobjeđivao Nadal...onda je Nadal ,,izgubio" nogu a Federer postao ,,najbolji".
Naravno svi će reći da je to tako u životu i da Fedeks nije kriv za Nadalovo stanje ali realno MORALO JE DA SE DOGODI ,,KOLJENO" PA DA FEDERER PONOVO BUDE PRVI I NAJBOLJI I NAJVEĆI SVIH VREMENA!
Život je okrutan, pa i sport...
Samo bih volio na trenutak da se Federer sastane sa Nadalom iz 2008 i početka 2009 godine!
Svi znamo kakav bi rezultat bio, svi znamo da bi suze i tuga zamjenili osmjehe i svi znamo da Nadal ne bi mogao na miru proslavljati pobjedu od UCVILJENOG Švajcarca!
Ali, ponavljam Nadal je izgleda ,,otišao", Novak je zdravstveno ,,klimav" a Federer samo prolazi pored ,,invalida" i bere ono što nema ko drugi da ubere.
Ipak, sve čestitke veliko igraču u nadi da će protiv sebe imati zdrave , snažne momke a ne INVALIDE!
Ali neko treba i INVALIDE pobjeđivati i slaviti kao da se pobjeđuju veliki šampioni!