Katastrofa je net ova 3 dana!
Printable View
Katastrofa je net ova 3 dana!
Nevjerovatno, kolika se halabuka diže na ovom topiku, kao da će se desiti neko svjetsko čudo, a ne da će biti ubačeno nekoliko pišljivih kanala, koji realno nisu ni za k....
Nekoliko Pinkova i to je to...
Preko Morace problem od maja jos nije rijesen,muka im je da upgrade urade mrezi,fali im cvora
Odlozeno je pustanje novih kanala u podgorici dok se sve ne testira i bude kako treba. Zato ne pretrazujte vise, javicu vam cim puste :)
Korisnici koji imaju telemach samo televiziju, njima su ukljuceni svi kanali.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
^^ Hahahhahh. Istina ziva.
Kažem ja vukovima sa foruma da ne talasaju, biće do nove godine :D
Realno me zanima samo brži net i niži ping a od kanala, to što gledam, imam i sad tako da mi poboljšanje kanala u obliku Pinka2 i Granda uopšte nije hitno inače su kod mene svi ti kanali na "skip". Kad makneš to đubre svakako ti ostaje 20tak gledljivih kanala a oni se mnogo ne razlikuju od sadašnje liste.
Ma da, sto se tice dijela oko tv-a to je to i u mom slucaju... Samo da prodje vise ovaj hype... Ni da nas ne znam sto chashcavaju...
Sent from my A0001 using Tapatalk
Strpite se još malo, stižu novi kanali, radovi su u toku...
http://www.rts.rs/upload/thumbnail/2...ype=image/jpeg
Dolazi mi covjek iz telemacha nudi mi za 2e veci paket i internet 3 puta brzi nego sad.
I ja ga pitam a kako cemo taj internet 3 puta brzi da bude kad ni ovaj sad spori ne radi? On pojma nije imao sto ja pricam,oni prodaju internet a ne znaju sto prodaju,katastrofa im je organizacija. Mislio sam da nema gore o telekoma ali tcom ti barem rijesi problem nekako,a ovi nista.
Ja im ne placam zadnja 3 mjeseca nista...
Pa kao treba vam vjerovati opet...vazi
Meni stigli novi kanali na Mkabl:
TV Duga,TV Regionalna,TV NK,TV Budva,TV Kopernikus,i još mnogo drugih ili sam to i prije imao a nijesam ih gledao a njima treba da popune do100 kanala u ponudi.Ponekad pomislim da ove TV stanice u životu održavaju upravo kabl.provajderi da bi bilo "u ponudi preko 100 programa"
Sent from my 6036Y using Tapatalk
To su stari kanali.
tako je
P9lite
A koliko kukumaces zadnjih deset stranica...covjek bi pomislio da ti zivot zavisi od tih novih kanala. No ajd....zavrsio sam samo malu maturu pa ne shavatam.
zna li neko šta se dešava sa Arenama?
Mene danima zeza Arenasport 2, zvao sam ih dva puta, prvi put se javio neki smušeni lik, kaže arene se gase, vi ne biste uopšte trebali da je imate. Ja rekoh eto imam ih, sad gledam Arenu 5 dok pričam sa Vama . Onda se konsultovao sa nekim pa reče: svakako od nove godine nećete imat pa svejedno Vam dođe...
Jutros sam opet zvao i javila se neka žena, kaže još se ne zna kako će ići stvari sa Telemachom, u smislu da je M-kabl kupljen ali možda ostane da djeluje kao nezavisno tijelo na tržištu radi zahtjeva regulatorne agencije... riješićemo problem sa dvojkom a za više informacija oko dostupnosti Arena paketa u okviru Mkabla znaće se oko Nove godine..
zna li neko kako stvari stoje?
ne zna vise niko nista.