Bećiraj bi nas spasio, on je taj ključni igrač. Ne pita se momak. A đe jadan, srećan mu put u Kinu i da ga više ne gledamo u dresu reprezentacije.
Printable View
Likvidiraće nas Gana H2 pješke, greota bi bilo to puštit na kladionicu. Zna li neko kolika je kvota?
Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu seniorskih reprezentacija Crne Gore i Gane počeće u utorak, 04.03.2014. godine na šalterima Sportskog centra “Morača” u Podgorici.
Cijene ulaznica su sljedeće:
http://www.dodaj.rs/f/29/NP/fTEN7qV/karte.png
Utakmica Crna Gora – Gana igra se 05. marta 2014. godine na Gradskom stadionu u Podgorici, sa početkom u 18.00 časova.
Za Savica zainteresova Manchester U.
Je li gledao ko ovu Fiorentinu, kako je igrao Bakic? Vidim da je usao u 65 minut.
VLAISAVLJEVIĆ: Igramo jedan od najljepših fudbala u Evropi
SPISAK U-21 SELEKCIJE CRNE GORE
1. PETKOVIĆ Danijel Bokelj (Crna Gora) 25.05.1993. golman
2. GOJAČANIN Nemanja Javor (Srbija) 29.04.1993. odbrana
3. BOGDANOVIĆ Ilija Grbalj (Crna Gora) 14.03.1992. odbrana
4. JOVOVIĆ Vladimir Sutjeska (Crna Gora) 26.10.1994. vezni red
5. BAKRAČ Miloš Sion (Švajcarska) 25.02.1992. odbrana
6. KOPITOVIĆ Boris Budućnost (Crna Gora) 17.09.1994. odbrana
7. VUKČEVIĆ Marko Olimpija (Slovenija) 07.06.1993. vezni red
8. KOSOVIĆ Nebojša Ujpešt (Mađarska) 24.02.1995. vezni red
9. MUGOŠA Stefan Mladost (Crna Gora) 26.02.1992. napad
10. BAKIĆ Marko Fiorentina (Italija) 01.11.1993. vezni red
11. ĐORĐEVIĆ Luka Tvente (Holandija) 09.07.1994. napad
12. BUTOROVIĆ Ivan Mogren (Crna Gora) 23.11.1992. golman
13. ALIĆ Ermin Viljareal (Španija) 23.02.1992. odbrana
14. JANKOVIĆ Branislav Grbalj (Crna Gora) 08.02.1992. vezni red
15. VUJNOVIĆ Nikola Radnički Obrenovac (Srbija) 11.01.1997. napad
16. RADUNOVIĆ Risto Budućnost (Crna Gora) 04.05.1992. odbrana
17. ZORIĆ Darko Čelik (Crna Gora) 12.09.1993. vezni red
18. VUKČEVIĆ Andrija Budućnost (Crna Gora) 11.10.1996. odbrana
http://www.portalanalitika.me/images...adiEP28.02.jpg
Ibrahimovic se neće povuć iz repke... Ima jedan intervju sa trenerom švedske nakon baraza sa portugalom dje mu je ibra rekao da trener švedske treba da produži ugovor za sljedeće kvalifikacije i da će on nastaviti da igra
Znaci zurka.
Sto Cukovica ne pozva bravu ?
Zna li neko koliki će biti maksimalni broj dozvoljenih izmjena na utakmici Crna Gora - Gana?
A nikad mi nece bit' jasno ovo pozivanje igraca koji nemaju ni 17 godina za reprezentaciju do 21 godine,a pogotovo sto mi nemamo vanserijskih talenata sigurno....konkretno sada je pozvan Vujnovic 97 godiste,gledao sam ga prije par godina,obecavao je dosta i nesumnjivo je da se radi o velikom talentu,sada upitno je kako ce se razvijati,ali mislim da ce biti igrac...ali potpuno mi je nejasno da se on poziva a ima par momaka koji trenutno zasluzuju mjesto u reprezentaciji koji su stariji,zar ne treba dati njima sada sansu jer ce mozda za godinu biti kasno,a za igrace 97 godista ima vremena,oni jbmt imaju jos 5 godina dok ne prodju U21...
I nikad mi nece biti jasno kako neko ko je igrao za kadetsku selekciju Crne Gore moze preskociti 2 selekcije i odjednom doci do U21,da li tu rade veze i vezice ili sto je u pitanju nemam pojma (znam da takva praksa postoji u velikim evropskim reprezentacijama,ali jbg meni su ove nase okolnosti krajnje sumnjive)....Mozete mi vi pricati da je to sve normalno ali za mene je nenormalno.
Boljevic strijelac za Jang PSV.
Ibrahimovic ili bez Ibrahimovica, realno je ocekivati, kad se Brna, Dejo&co ukalkulisu u jednacinu, sledece: da nas Rusi dobiju obije, Svedjani tamo a u CG mozda izvucemo neki remi, pobjedu i poraz protiv Austrijanaca, 4 boda protiv Moldavije i 6 protiv Lihtenstajna. To je ukupno 14 bodova pa ako bude dovoljno za trece mjesto dobro jes', gledacemo taj barazh, a ako ne izaci ce Brna i reci ovoliko nam je falilo ali sigurno idemo u Rusiju i Dejo ce ga naravno potvrditi za jos jedan ciklus.
Ni Cukovic ni Stijepovic... Kakav bravuljan ovaj Dusko, sta je ovo...
vidim da se Delibasic malo buni sto nije pozvan.
okacio slike u reprezentaciji i ispod
vise ja tebi nego ti meni, u to sam 100% siguran
Drincic asistirao kod drugog gola Partizana. Centarsut dostojan Zidana. Posralo ga.
Simic otkazao zbog povrijede, mada ne znam ni sto ga je zvao jer on i ne igra za Kajzer jer je povrijedjen. znajuci ovog mozga nece ni zvati nekog drugog da ga provjeri.
npr Vujadinovic N.